35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ty się ptakami na drzewach nie zajmuj....bo Ty jakaś rozkojarzona jesteś..a to rączki, a to ptaszki na drzewach.....
Jeden konkretny ptak i już - efekt murowany.... (tylko nie pomyl z tym ptakiem-kogutem jajowym)
Jedną pticę upolowałam i nawet doprowadziłam do torsjiinessa, Reni, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, mam pytanie na temat cyckow: wiem, ze juz kiedys to poruszalam, ale doprecyzuje: czy nalezy sie niepokoic, ze cycki przed okresem juz nie bola, nie sa "napompowane", tkliwe itd., a kiedys byly (jakies kilka lat temu)? czy to oznacza ze jakis hormon jest na wykonczeniu, np. estrogen? Wiem, ze glupio i naiwnie moze zabrzmiec to pytanie, ale meczy mnie to.... Bo dawniej takie objawy mialam, a teraz nic...jakbym nie miala cyckow- pomijajc juz ich znikomy rozmiar...
Organizm się zmienia i jego zachowania także. Ja bym się nie martwiła i przyjęła, że po prostu teraz będzie tak, a nie inaczej.inessa, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Slash ja byłam w maju 15dc i lekarz powiedział, że już po ptakach i mam przyjść w czerwcu
4- 6 dc miałam zrobić badania krwi (hormony)
7-8 dc pierwsze usg
12 dc kolejne usg (czy rośnie pęcherzyk i endo)
14 dc badania krwi (hormony)
15 dc usg
i teraz czekamy do dnia @
01.07 mam powtórzyć badanie prolaktyny po MTC bo wyszła mi 24 krotnie większa niż powinna
kazda wizyta niestety 100 zł.
krew już 350
+ lek na zbicie prolaktyny
niestety to kosztuje
ale warto było bo ..
teraz wiem czym to się je
wiem czy mam owulację
wiem już mniej więcej co czuję przy owulacji
wiem, że testy owulacyjne nie są do końca pomocne
wiem na ile wykresy z ovyfriend są prawdziwe
slash wrote:No tak to racja, przykład - Reni.
Ale teraz w czerwcu się jeszcze umawiać, czy już lepiej w lipcu obserwowac?caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
hahah mogę
ale dzisiaj rano o 6 męża zerwałam do roboty hahah no jak trzeba
i teraz trochę jestem nieprzytomna
głowa mnie boli, słyszę jak trawa rośnie
caffe wrote:Teeee, kukułka jak Ci tam? Chodzić dzisiaj możesz, czy tylko latasz?caffe, inessa, promyk, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no zaznaczyłam owvulację na 14dc i ovu zaznaczyło to czarną przerywaną linią
Bozia3 wrote:Reni tempka CI skoczyła - może odznacz ręczną owulację na ovu - bo i tak wiesz, że ją miałaś i zaeksperemntujesz jak ovu Ci zaznaczy ....np. za dwa dni. Ciekawa jestem jak by ci wyznaczyło...
nie załapałam o co cho
zaraz spróbuję odznaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 11:10
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no zaznaczyłam owvulację na 14dc i ovu zaznaczyło to czarną przerywaną linią
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja mam strasznego lenia czytam Wasze wpisy i oglądam bajke w tv Asterix i Obleix i pękam ze śmiechu, chyba cofam się do lat dzieciństwa hihihhhhhhhhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 10:59
samira, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Apropo wczorajszej pogadanki o mierzeniu temp.w buzi sorki juz nie pamientam ktora z was zasnela z termometrem w buzi .....bron cie pan Bog przed zaciskaniem zebow
Już się nie raz zastanawiałam, czy go po obudzeniu znajdę..
inessa, caffe, promyk lubią tę wiadomość