35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak wiesiołek bierze się do owulacji na polepszenie śluzu ale ja zauważyłam - może to zbieg okoliczności - bo odkąd zaczęłam go brać strasznie bolały mnie jajniki do owulki (a tak nigdy wcześniej nie miałam - zawsze w czasie lub w okolicach owulacji miałam i odkąd przestałam brać wiesiołka tak mam - taki charakterystyczny ból 10-15 minutowy i to wszytko), natomiast po wiesiołku bolało mnie przez tydzień.
Tussipek - to taki żart - na zasadzie mojej recepty na zaciążenie. Ale po pierwsze, fakt rozrzedza śluz - więc może pomógł i zawiera alkohol więc mnie rozluźnił(od wielu miesięcy nie piłam alkoholu a w tyssipku zwanym tussmagiem jest 4%, dodać kilka kostek lodu i wychodzi pyszny drink!!!!)
inessa, Mango, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:wiesz, ja tez wole gina faceta, te babki u ktorych bylam zawsze byly niedelikatne i jakies takie....niefajne.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana, czuję się dobrze, trochę cycki, czasami zgaga - lekka.
Ale przyznam się, że się boję, mam stracha czy wszystko będzie ok. Staram się nie myśleć ale dopadają mnie czarne wizje.....Na początku lipca mam wizytę z USG - gin. ma ocenić fasolkę i czy wszystko ok. Ja na razie jestem faszerowana z każdej strony hormonami - dosłownie.
inessa wrote:Polarmiś kochana jak się czujesz?samira, inessa, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:Dzień dobry!
Iza mówiłam nie daj się namówić...terrorystki te koleżanki z forum
i teraz poczekaj troszkę i powtórz bo przecież za wcześnie było!polarmiś, gosia7122, inessa, Dorka71, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Slash ja byłam w maju 15dc i lekarz powiedział, że już po ptakach i mam przyjść w czerwcu
4- 6 dc miałam zrobić badania krwi (hormony)
7-8 dc pierwsze usg
12 dc kolejne usg (czy rośnie pęcherzyk i endo)
14 dc badania krwi (hormony)
15 dc usg
i teraz czekamy do dnia @
01.07 mam powtórzyć badanie prolaktyny po MTC bo wyszła mi 24 krotnie większa niż powinna
kazda wizyta niestety 100 zł.
krew już 350
+ lek na zbicie prolaktyny
niestety to kosztuje
ale warto było bo ..
teraz wiem czym to się je
wiem czy mam owulację
wiem już mniej więcej co czuję przy owulacji
wiem, że testy owulacyjne nie są do końca pomocne
wiem na ile wykresy z ovyfriend są prawdziwe
Dziękuję Reni.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak to krok dalej ale strach większy. staram się jak mogę myśleć pozytywnie, zajęta jestem segregowaniem naszego dobytku. Miałam zamiar sporo rzeczy wyrzucić, oddać - chodzi mi o zabawki, ubrania syna, które są za małe no i nie wyrzucam i nie oddaję zabieram do Polski mając nadzieję, że się przydadzą
inessa, samira, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki
u mnie kiepsko
pierwsza beta 188
Druga po 48 h 284
Kiepsko co? 50 procent. Powinno być 66. Od wczoraj leżę w szpitalu w stownie. Daleko od domu , sama. Boję się że to może być pozamaciczna((
samira, grosza, megan8, Bursztyn, promyk, Reni, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko, nie może tak być!!!!!
Nic nie powinno się brać pod linijkę, u jednych tak u drugich inaczej.
Boże, trzymam kciuki by wszytko było ok.
blondynka wrote:hej dziewczynki
u mnie kiepsko
pierwsza beta 188
Druga po 48 h 284
Kiepsko co? 50 procent. Powinno być 66. Od wczoraj leżę w szpitalu w stownie. Daleko od domu , sama. Boję się że to może być pozamaciczna((
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość