35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie zczaiłam o co chodzi ahahaha
już zaraz poprawię
Bozia3 wrote:zaznaczyło CI tak, bo sama ręcznie zaznaczyłaś owulację - gdybys ja odznaczyła , a pamiętałabyś po prostu, że ją miałaś - to ciekawi mnie właśnie wiarygodność tego programu - czy samo ovu np. za 2 dni na podstawie Twojej tempki też zaznaczyłoby tą owulację w tym samym dniu....uff ale namieszałam...samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Promyk wiesz nie ma strachu teraz już nie ma z rtecią no chyba ,że ?!
Bozia a nie wolisz zasypiać z czymś innym wśrodku?
Reni nic nie zasysam.....sypiam po prostu z termometrem..;)Ja tak wolę - podziwiam Was z tymi patyczkami w buzi...Jakby mój syn wszedł do nas i zobaczył mnie codziennie z czymś takim w ustach to jeszcze by się dziecko traumy nabawiło - że matka wariatka z termometrem w buzi codziennie rano...Dzieci muszą mieć zdrowe wspomnienia...
inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
ale w tym programie są dwie przerywane czerwona i czarna
czerwona przerywana jak owu przypuszcza, że mogła być owulacja
a czarna jak ja zaznaczam ręcznie owulacjęinessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale w tym programie są dwie przerywane czerwona i czarna
czerwona przerywana jak owu przypuszcza, że mogła być owulacja
a czarna jak ja zaznaczam ręcznie owulacjęinessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i o co chodzi z tym wiesiołkiem
bo prawdę mówiąc brałam go ale mam wrażenie, że mój śluz zaginął w akcji!Mango, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
No proszę! Znowu jestem mądrzejsza
Chyba
DziękiBozia3 wrote:Ja po wiesiołku miałam więcej śluzu, ale za to mniej przejrzysty - może jajniki się czyściły - nie mam pojęcia...a syropy wykrztuśne pije się kilka dni przed owulką po łyżce 3xdziennie - bo one rozrzedzają śluz i wtedy żołnierzykom jest łatwiej się przebić....inessa lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
szkoda, że nigdzie nie ma napisane, ze bierze się wiesiołka tylko do owulacji
Bozia3 wrote:Ja po wiesiołku miałam więcej śluzu, ale za to mniej przejrzysty - może jajniki się czyściły - nie mam pojęcia...a syropy wykrztuśne pije się kilka dni przed owulką po łyżce 3xdziennie - bo one rozrzedzają śluz i wtedy żołnierzykom jest łatwiej się przebić....inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrusztyn ja odkąd zaczęłam się obserwować zauważyłam coś takiego jak objawy przedmiesiączkowe! Wcześniej (nawet jak byłam młoda i cycki były fikuśno-jędrne) nie odczuwałam żadnych zmian. Przez ostatnie, obserowawane parę miesięcy bolały mnie cycki, było mi niedobrze itp. W tym cyklu (szczęśliwym ) nic nie odczuwałam - przed datą miesiączki miałam lekką zgagę a cycki mnie dopiero od dwóch dni lekko pobolewają - więc nie wiem jak to wszytko tłumaczyć....
Bursztyn wrote:Dziewczynki, mam pytanie na temat cyckow: wiem, ze juz kiedys to poruszalam, ale doprecyzuje: czy nalezy sie niepokoic, ze cycki przed okresem juz nie bola, nie sa "napompowane", tkliwe itd., a kiedys byly (jakies kilka lat temu)? czy to oznacza ze jakis hormon jest na wykonczeniu, np. estrogen? Wiem, ze glupio i naiwnie moze zabrzmiec to pytanie, ale meczy mnie to.... Bo dawniej takie objawy mialam, a teraz nic...jakbym nie miala cyckow- pomijajc juz ich znikomy rozmiar...inessa, caffe, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem tak, miałam 6 monitoringów i nigdy ovufriend nie wyznaczył mi owulki w dniu owulacji potwierdzonej monitoringiem, ale to tylko program. Raz mam przesunięcie tygodniowe (w pierwszym cyklu - możecie sprawdzić, ale zwalam to też na fakt,że nie byłam doświadczona w pomiarze temperatur), a pozostałe wyznaczone owulki są w miarę poprawne - z przesunięciem jedno-dwu dniowym.
Bozia3 wrote:zaznaczyło CI tak, bo sama ręcznie zaznaczyłaś owulację - gdybys ja odznaczyła , a pamiętałabyś po prostu, że ją miałaś - to ciekawi mnie właśnie wiarygodność tego programu - czy samo ovu np. za 2 dni na podstawie Twojej tempki też zaznaczyłoby tą owulację w tym samym dniu....uff ale namieszałam...inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość