X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk wiesz nie ma strachu teraz już nie ma z rtecią no chyba ,że ?!
    Bozia a nie wolisz zasypiać z czymś innym wśrodku? :P :P :P

samira, caffe, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn. co zasysasz?
    Bozia3 wrote:
    Ja często zasypiam z termometrem w innym miejscu.....;) Już się nie raz zastanawiałam, czy go po obudzeniu znajdę..;)

inessa, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zczaiłam o co chodzi ahahaha
    już zaraz poprawię

Bozia3 wrote:
    zaznaczyło CI tak, bo sama ręcznie zaznaczyłaś owulację - gdybys ja odznaczyła , a pamiętałabyś po prostu, że ją miałaś - to ciekawi mnie właśnie wiarygodność tego programu - czy samo ovu np. za 2 dni na podstawie Twojej tempki też zaznaczyłoby tą owulację w tym samym dniu....uff ale namieszałam...

samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Promyk wiesz nie ma strachu teraz już nie ma z rtecią no chyba ,że ?!
    Bozia a nie wolisz zasypiać z czymś innym wśrodku? :P :P :P
    Z innym to chyba ciężko by było..termometr jedna trzyma pion przez długi czas...;)

Reni nic nie zasysam.....sypiam po prostu z termometrem..;)Ja tak wolę - podziwiam Was z tymi patyczkami w buzi...:) Jakby mój syn wszedł do nas i zobaczył mnie codziennie z czymś takim w ustach to jeszcze by się dziecko traumy nabawiło - że matka wariatka z termometrem w buzi codziennie rano...Dzieci muszą mieć zdrowe wspomnienia...:)

inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poprawiłam wyznaczyło na 9dc
    bez sensu

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    poprawiłam wyznaczyło na 9dc
    bez sensu
    no właśnie o to mi chodzi....co program wymyśli....może poczekaj kilka dni, bo na razie przerywana - zobaczymy co się będzie działo...

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale w tym programie są dwie przerywane czerwona i czarna
    czerwona przerywana jak owu przypuszcza, że mogła być owulacja
    a czarna jak ja zaznaczam ręcznie owulację

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale w tym programie są dwie przerywane czerwona i czarna
    czerwona przerywana jak owu przypuszcza, że mogła być owulacja
    a czarna jak ja zaznaczam ręcznie owulację
    zostaw na kilka dni nie wyznaczając owulki sama (czarną kreską) Ty wiesz dobrze, że była przedwczoraj, więc zobaczymy co program zrobi z Twoim wykresem....czy to potwierdzi....

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a o co chodzi z tym tusipkiem? Co on ma robić? Bo jakaś ciemna jestem w tym temacie ;)

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i o co chodzi z tym wiesiołkiem

bo prawdę mówiąc brałam go ale mam wrażenie, że mój śluz zaginął w akcji!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i o co chodzi z tym wiesiołkiem

bo prawdę mówiąc brałam go ale mam wrażenie, że mój śluz zaginął w akcji!
    Ja po wiesiołku miałam więcej śluzu, ale za to mniej przejrzysty - może jajniki się czyściły - nie mam pojęcia...a syropy wykrztuśne pije się kilka dni przed owulką po łyżce 3xdziennie - bo one rozrzedzają śluz i wtedy żołnierzykom jest łatwiej się przebić....

Mango, inessa, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy to zalecają lekarze?
    dlaczego oni o tym nie mówią?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 11:48

inessa lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę! Znowu jestem mądrzejsza ;) Chyba ;)
    Dzięki :)
    Bozia3 wrote:
    Ja po wiesiołku miałam więcej śluzu, ale za to mniej przejrzysty - może jajniki się czyściły - nie mam pojęcia...a syropy wykrztuśne pije się kilka dni przed owulką po łyżce 3xdziennie - bo one rozrzedzają śluz i wtedy żołnierzykom jest łatwiej się przebić....

inessa lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, że nigdzie nie ma napisane, ze bierze się wiesiołka tylko do owulacji :-(
    Bozia3 wrote:

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh człowiek uczy się całe życie 0fool.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucz się ucz a garb Ci sam wyrośnie037.gif

caffe lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz, będziesz miał ich wiele zostaniesz dozorcą ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusztyn ja odkąd zaczęłam się obserwować zauważyłam coś takiego jak objawy przedmiesiączkowe! Wcześniej (nawet jak byłam młoda i cycki były fikuśno-jędrne) nie odczuwałam żadnych zmian. Przez ostatnie, obserowawane parę miesięcy bolały mnie cycki, było mi niedobrze itp. W tym cyklu (szczęśliwym ) nic nie odczuwałam - przed datą miesiączki miałam lekką zgagę a cycki mnie dopiero od dwóch dni lekko pobolewają - więc nie wiem jak to wszytko tłumaczyć....

Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, mam pytanie na temat cyckow: wiem, ze juz kiedys to poruszalam, ale doprecyzuje: czy nalezy sie niepokoic, ze cycki przed okresem juz nie bola, nie sa "napompowane", tkliwe itd., a kiedys byly (jakies kilka lat temu)? czy to oznacza ze jakis hormon jest na wykonczeniu, np. estrogen? Wiem, ze glupio i naiwnie moze zabrzmiec to pytanie, ale meczy mnie to.... Bo dawniej takie objawy mialam, a teraz nic...jakbym nie miala cyckow- pomijajc juz ich znikomy rozmiar...

inessa, caffe, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Iza mówiłam nie daj się namówić...terrorystki te koleżanki z forum ;)
    i teraz poczekaj troszkę i powtórz bo przecież za wcześnie było!

inessa, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak, miałam 6 monitoringów i nigdy ovufriend nie wyznaczył mi owulki w dniu owulacji potwierdzonej monitoringiem, ale to tylko program. Raz mam przesunięcie tygodniowe (w pierwszym cyklu - możecie sprawdzić, ale zwalam to też na fakt,że nie byłam doświadczona w pomiarze temperatur), a pozostałe wyznaczone owulki są w miarę poprawne - z przesunięciem jedno-dwu dniowym.

Bozia3 wrote:
    zaznaczyło CI tak, bo sama ręcznie zaznaczyłaś owulację - gdybys ja odznaczyła , a pamiętałabyś po prostu, że ją miałaś - to ciekawi mnie właśnie wiarygodność tego programu - czy samo ovu np. za 2 dni na podstawie Twojej tempki też zaznaczyłoby tą owulację w tym samym dniu....uff ale namieszałam...

inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 632 633 634 635 636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ