X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk wiesz nie ma strachu teraz już nie ma z rtecią no chyba ,że ?!
    Bozia a nie wolisz zasypiać z czymś innym wśrodku? :P :P :P

nick nieaktualny, caffe, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn. co zasysasz?
    Bozia3 wrote:
    Ja często zasypiam z termometrem w innym miejscu.....;) Już się nie raz zastanawiałam, czy go po obudzeniu znajdę..;)

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zczaiłam o co chodzi ahahaha
    już zaraz poprawię

Bozia3 wrote:
    zaznaczyło CI tak, bo sama ręcznie zaznaczyłaś owulację - gdybys ja odznaczyła , a pamiętałabyś po prostu, że ją miałaś - to ciekawi mnie właśnie wiarygodność tego programu - czy samo ovu np. za 2 dni na podstawie Twojej tempki też zaznaczyłoby tą owulację w tym samym dniu....uff ale namieszałam...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Promyk wiesz nie ma strachu teraz już nie ma z rtecią no chyba ,że ?!
    Bozia a nie wolisz zasypiać z czymś innym wśrodku? :P :P :P
    Z innym to chyba ciężko by było..termometr jedna trzyma pion przez długi czas...;)

Reni nic nie zasysam.....sypiam po prostu z termometrem..;)Ja tak wolę - podziwiam Was z tymi patyczkami w buzi...:) Jakby mój syn wszedł do nas i zobaczył mnie codziennie z czymś takim w ustach to jeszcze by się dziecko traumy nabawiło - że matka wariatka z termometrem w buzi codziennie rano...Dzieci muszą mieć zdrowe wspomnienia...:)

nick nieaktualny, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poprawiłam wyznaczyło na 9dc
    bez sensu

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    poprawiłam wyznaczyło na 9dc
    bez sensu
    no właśnie o to mi chodzi....co program wymyśli....może poczekaj kilka dni, bo na razie przerywana - zobaczymy co się będzie działo...

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale w tym programie są dwie przerywane czerwona i czarna
    czerwona przerywana jak owu przypuszcza, że mogła być owulacja
    a czarna jak ja zaznaczam ręcznie owulację

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale w tym programie są dwie przerywane czerwona i czarna
    czerwona przerywana jak owu przypuszcza, że mogła być owulacja
    a czarna jak ja zaznaczam ręcznie owulację
    zostaw na kilka dni nie wyznaczając owulki sama (czarną kreską) Ty wiesz dobrze, że była przedwczoraj, więc zobaczymy co program zrobi z Twoim wykresem....czy to potwierdzi....

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a o co chodzi z tym tusipkiem? Co on ma robić? Bo jakaś ciemna jestem w tym temacie ;)

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i o co chodzi z tym wiesiołkiem

bo prawdę mówiąc brałam go ale mam wrażenie, że mój śluz zaginął w akcji!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i o co chodzi z tym wiesiołkiem

bo prawdę mówiąc brałam go ale mam wrażenie, że mój śluz zaginął w akcji!
    Ja po wiesiołku miałam więcej śluzu, ale za to mniej przejrzysty - może jajniki się czyściły - nie mam pojęcia...a syropy wykrztuśne pije się kilka dni przed owulką po łyżce 3xdziennie - bo one rozrzedzają śluz i wtedy żołnierzykom jest łatwiej się przebić....

Mango, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy to zalecają lekarze?
    dlaczego oni o tym nie mówią?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 11:48

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę! Znowu jestem mądrzejsza ;) Chyba ;)
    Dzięki :)
    Bozia3 wrote:
    Ja po wiesiołku miałam więcej śluzu, ale za to mniej przejrzysty - może jajniki się czyściły - nie mam pojęcia...a syropy wykrztuśne pije się kilka dni przed owulką po łyżce 3xdziennie - bo one rozrzedzają śluz i wtedy żołnierzykom jest łatwiej się przebić....

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, że nigdzie nie ma napisane, ze bierze się wiesiołka tylko do owulacji :-(
    Bozia3 wrote:

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh człowiek uczy się całe życie 0fool.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucz się ucz a garb Ci sam wyrośnie037.gif

caffe lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz, będziesz miał ich wiele zostaniesz dozorcą ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusztyn ja odkąd zaczęłam się obserwować zauważyłam coś takiego jak objawy przedmiesiączkowe! Wcześniej (nawet jak byłam młoda i cycki były fikuśno-jędrne) nie odczuwałam żadnych zmian. Przez ostatnie, obserowawane parę miesięcy bolały mnie cycki, było mi niedobrze itp. W tym cyklu (szczęśliwym ) nic nie odczuwałam - przed datą miesiączki miałam lekką zgagę a cycki mnie dopiero od dwóch dni lekko pobolewają - więc nie wiem jak to wszytko tłumaczyć....

Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, mam pytanie na temat cyckow: wiem, ze juz kiedys to poruszalam, ale doprecyzuje: czy nalezy sie niepokoic, ze cycki przed okresem juz nie bola, nie sa "napompowane", tkliwe itd., a kiedys byly (jakies kilka lat temu)? czy to oznacza ze jakis hormon jest na wykonczeniu, np. estrogen? Wiem, ze glupio i naiwnie moze zabrzmiec to pytanie, ale meczy mnie to.... Bo dawniej takie objawy mialam, a teraz nic...jakbym nie miala cyckow- pomijajc juz ich znikomy rozmiar...

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Iza mówiłam nie daj się namówić...terrorystki te koleżanki z forum ;)
    i teraz poczekaj troszkę i powtórz bo przecież za wcześnie było!

nick nieaktualny, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak, miałam 6 monitoringów i nigdy ovufriend nie wyznaczył mi owulki w dniu owulacji potwierdzonej monitoringiem, ale to tylko program. Raz mam przesunięcie tygodniowe (w pierwszym cyklu - możecie sprawdzić, ale zwalam to też na fakt,że nie byłam doświadczona w pomiarze temperatur), a pozostałe wyznaczone owulki są w miarę poprawne - z przesunięciem jedno-dwu dniowym.

Bozia3 wrote:
    zaznaczyło CI tak, bo sama ręcznie zaznaczyłaś owulację - gdybys ja odznaczyła , a pamiętałabyś po prostu, że ją miałaś - to ciekawi mnie właśnie wiarygodność tego programu - czy samo ovu np. za 2 dni na podstawie Twojej tempki też zaznaczyłoby tą owulację w tym samym dniu....uff ale namieszałam...

nick nieaktualny, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 632 633 634 635 636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ