35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a propo łykania
Moja przyjaciółka wczoraj do mnie
"bylo ten teges? lezalas z nogami do gory? ale dawajcie jeszcze, cala noc, tak na wszelki wypadek i do buzi, na dwie strony atakuj, nigdy nic nie wiadomo" hahaha - to jest dopiero osobista cheerleaderka
No dała czasu z tym dopingiem.Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:a propo łykania
Moja przyjaciółka wczoraj do mnie
"bylo ten teges? lezalas z nogami do gory? ale dawajcie jeszcze, cala noc, tak na wszelki wypadek i do buzi, na dwie strony atakuj, nigdy nic nie wiadomo" hahaha - to jest dopiero osobista cheerleaderkaReni, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni jesli zdrowy i dzielny zolnierzyk zostanie wpuszczony w kanal no to uda mu sie przetrwac od 3 do 5 dni. Wtedy zrzuca zbroje i trafia do bazy..
kochana jak tylko mozesz kochaj sie i rob maly poligon - troszke dla zdrowia,troszke dla gimnastyki. Jesli jestes przed ovu to mozna sobie potrenowac...w sumie to ty jestes Generalem i maja tobie salutowac na bacznosc..
inessa, slash, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też Opole oglądam a teraz Kabareton będzie
i się drapie bo pyli na dworze i ciało mnie swędzi ,wieczorem się przeszłam i ooo i to takie upierdliwe jest normalnie aż mam nerwy wrrr...i w paru miejscach maleńkie super swędzące kropeczki ,rok temu też tak miałąm ,nie dość ze katar aler. to jeszcze to....nawet oczy i w uszach swędzi ,chyba ze coś z jedzenia ale raczej z pyłków ehhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 20:46
inessa lubi tę wiadomość