35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Super, ja używam tylko do twarzy, ale może któregoś dnia sprobuję do ciała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 07:43
inessa, slash, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Witajcie dziewuszki!
Blondynka kochana trzymam mocno &&&&& żeby wszystko było oki<3 Odpoczywaj...
U mnie 47dc i nic, boli jak na okres, śluz bardzo mocno biały taki gęsty, jeszcze takiego nie miałam. Piękna pogoda u nas, wiec zyczę WAM miłej i udanej niedzieli:)
Acha Reni naprawdę nie oszukuję z tym testem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 08:00
inessa, blondynka, Reni, samira, megan8, Bursztyn, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iza37 wrote:Witajcie dziewuszki!
Blondynka kochana trzymam mocno &&&&& żeby wszystko było oki<3 Odpoczywaj...
U mnie 47dc i nic, boli jak na okres, śluz bardzo mocno biały taki gęsty, jeszcze takiego nie miałam. Piękna pogoda u nas, wiec zyczę WAM miłej i udanej niedzieli:)
Acha Reni naprawdę nie oszukuję z tym testem:)
Izuś na kiedy plan @ masz? bo na naszej liście jest 30.04 jakie długie masz cykle ?inessa, iza37, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
mój trzeci dzień w szpitalu. Dziś miałam usg. Pęcherzyka nie widać. MAcica pogrubiona, w jajniku duże ciałko żółte.
Lekarz powiedział że są trzy możliwości
1 albo ciąża się jeszcze pokaże bo jest dość wcześnie
2 albo się roni
3 albo pozamaciczna
i jak jutro zrobi usg i nie będzie krwi w jamie brzusznej to mnie puści do Szczecina.
Ale się boję.
Miłej niedzieli.inessa, grosza, Reni, caffe, Mango, megan8, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondynko przytulam bardzo do serca kochana i cały czas wierzę,że bedzie dobrze
Grosza sił zyczę i odpoczynku dzisiaj
nie wiem ja nie mam dzieci ale dzisiejsza noc była też cięzka dla mnie brbrgrosza, iza37, blondynka, caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Ja też kupiłam to mydełko, bo łapię się już wszystkiego co może mnie nie podrażnić na twarzy. Pani w zielarni powiedziała, że można nim myć całe ciało, miejsca intymne, a nawet włosy. Próbowałam z twarzą i faktycznie jest bardzo ok: ) Dziękuję za pomysł! Może będę miała trochę spokoju z tymi alergiami na twarzy.
Witajcieszę się że i na Ciebie tez działa, widać jest dobre, mi tez poleciła dziewczyna, a raczej kobieta która naprawdę je zachwalała i tez myje nim włosy. Ja jeszcze włosów nie myłam al może spróbuję. Najważniejsze ze koi moją buzię, a pzetestowałam wiele produktów.
inessa, caffe, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Blondynka kochanie będzie dobrze, zobaczysz<3 przytulam cie mocno:)
Inessko co z nocą? Dlaczego źle ja znosiłaś?
Grosza, nie mam pojęcia,niby ovu mi wyznaczyło na 11,potem na 17. Cykle się wahają od 40-45 dni....A wykres szaleje,zobacz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 08:53
grosza, inessa, caffe, megan8, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witaj
cieszę się że i na Ciebie tez działa, widać jest dobre, mi tez poleciła dziewczyna, a raczej kobieta która naprawdę je zachwalała i tez myje nim włosy. Ja jeszcze włosów nie myłam al może spróbuję. Najważniejsze ze koi moją buzię, a pzetestowałam wiele produktów.
a jak to mydło działa na włosy ?inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza najpierw długo nie mogłam zasnąć chyba gdzieś do drugiej a za godzinke obudziły mnie mdłości już dawno takich nie miałam no i gorąco, my mieszkamy w bloku a nasza sypialnia jest bardzo mała już okno otwarte na szerokość a i tak słabo.
A Ty masz szalony wykres mam nadzieję,że jednak uda się to dziecko bedzie niemożeliwe oj namęczysz sie z super łobuziaczkiemsamira, caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość