35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessko znam ten ból duszności nie dają spać kochana. Mdłości mam też cały czas.czyżby zostały poczęte bliźniaki forumkowe????Będziemy się męczyć razem z naszymi łobuziakami:)inessa wrote:Iza najpierw długo nie mogłam zasnąć chyba gdzieś do drugiej a za godzinke obudziły mnie mdłości już dawno takich nie miałam no i gorąco, my mieszkamy w bloku a nasza sypialnia jest bardzo mała już okno otwarte na szerokość a i tak słabo.
A Ty masz szalony wykres mam nadzieję,że jednak uda się to dziecko bedzie niemożeliwe oj namęczysz sie z super łobuziaczkieminessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Iza najpierw długo nie mogłam zasnąć chyba gdzieś do drugiej a za godzinke obudziły mnie mdłości już dawno takich nie miałam no i gorąco, my mieszkamy w bloku a nasza sypialnia jest bardzo mała już okno otwarte na szerokość a i tak słabo.
A Ty masz szalony wykres mam nadzieję,że jednak uda się to dziecko bedzie niemożeliwe oj namęczysz sie z super łobuziaczkiem
właśnie tez tak wczoraj miałam ,takie dziwne duszności,i swędzenie ciała,i słabość nawet jak leżałam....inessa, iza37, caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaamirko mi słabo się robiło nawet jak leżałam a ciało mnie swedziało równo tzn skóra zwłaszcza nogi maskra.
A dziecko u mnie nie raczej nie mimo,że wykres jest łądny ale nic z tego poprostu nie wierze juz.
Za to u Ciebie Iza jest nadzieja
samira, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadzieja umiera ostatnia Inessko, więc bądźmy nadal dobrej myśli:)
:)dopóki wredna @ sie nie pojawi:)
inessa wrote:Iza ja już miałam podobne cykle i nica mi lekarz też powiedział,że u mnie zajscie wciąże bedzie cudem !!!
A zatem czekamy razem na jakis cudinessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny musimy chyba przestać tak analizować każdy szczegół
zwariować można
ja już mam tak, że każdy zawrót głowy czy mdłości interpretuję, że już..inessa, caffe, megan8, Bursztyn, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Saamirko mi słabo się robiło nawet jak leżałam a ciało mnie swedziało równo tzn skóra zwłaszcza nogi maskra.
A dziecko u mnie nie raczej nie mimo,że wykres jest łądny ale nic z tego poprostu nie wierze juz.
Za to u Ciebie Iza jest nadzieja
no właśnie tak się czułam ,masz racje masakra a w pewnym monecie to tak nawet serce mi zaczęło szybciej bić ,wogóle mam tak od jakiś dwóch lat ze bardzo źle znoszę upał a kiedyś tak nie było mogło być 35 stopni i nie robiło to na mnie wrażenia tz. nie mówię ze się czułam komfortowo ale nie miałam takich schizówinessa, caffe, Bursztyn, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi też tak powiedziała rok temu....gdy zobaczyła wynik AMH.
Zajdziesz w ciąże!
inessa wrote:Iza ja już miałam podobne cykle i nica mi lekarz też powiedział,że u mnie zajscie wciąże bedzie cudem !!!
A zatem czekamy razem na jakis cudReni, inessa, caffe, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi też tak powiedziała rok temu....gdy zobaczyła wynik AMH.
Zajdziesz w ciąże!
A zatem czekamy razem na jakis cudbliska77 lubi tę wiadomość