35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamirko ja lubie ciepło ale upały to dla mnie masakra a teraz jeszcze pylązboża i trawy a ja jestem najbardziej na nie uczulona i się dusze wczoraj prawie przedawkowałam sterydy we wziewach. DO tego kregosłup mnie boli,że masakra
Samirko zdrówka CI życze bardzo mocnosamira, caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj ja jak mam płaczliwy dzień to masakra, niestety muszę się wtedy wypłakać bo inaczej mnie męczy długo. Jak popłaczę jest mi lżej, tłumaczę to sobie że oczyszczam oczy
Dziewczyny to prawda, że jak interpretujemy każdy szczegół to można zwariować, ale czy da się nie interpretować, skoro o czymś marzymy i staramy się jak możemy marzenie zrealizować.
Miejmy tylko nadzieję że wszystko nam się uda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:20
inessa, caffe, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, miłego dnia życzę
Ja się czuję dobrzenie mam mdłości bo się niczym nie zatrułam, więc jest ok
Nie nakręcajcie się dziewczyny, bo stres i napięcie źle wpływa na organizmcieszcie się, że jest szansa na ciążę i cierpliwie czekajcie
Blondynko, trzymaj się dzielnie i nie daj się zmanipulować lekarzom. Jak wyjdziesz to idź też do jakiegoś innego. Lekarze się często czepiaj np. dat długości cyklu i wyliczają jakieś cuda. Nie biorą pod uwagę, ze ktoś ma długie cykle i ciąża zwyczajnie będzie wczesna niż im wychodzi z wyliczanek. Przeszłam to, więc wiem.inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
jestem głupia wiecie ze względu na prace i dźwiganie tej małej dziewczynku ktora już nie jest tak mała zrobiłam przed chwilą test o czułości 10 i co...... i nic....
a więc dziśmoge sobie winka popić na poprawe chumorubo od rana mam jakieś nerwy i chęć do płaczu chyba jednak @ upragniona
przyjdzie
caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko ja lubie ciepło ale upały to dla mnie masakra a teraz jeszcze pylązboża i trawy a ja jestem najbardziej na nie uczulona i się dusze wczoraj prawie przedawkowałam sterydy we wziewach. DO tego kregosłup mnie boli,że masakra
Samirko zdrówka CI życzę bardzo mocno
tobie tez inessko Zdrówkacaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:
Przykro mi Inesskoinessa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczeta, wrocilismy z naszego 'blisko z natura' weekend. Super bylo wypoczelam za wszsytkie czasy, przypomnialo mi sie jak to fajnie jest miec psa i kota, spacerek po dzikich zakamarkach w buszu, konie ohhh zabawa na calego
ale natworzylyscie tutaj ze ho ho...ja 3 dzien na antybiotyku tak bardzo sie balam ze moje jelita zeswiruja ale o dziwo od dwoch dni wszsytko jakby lepiej wiec dzieki Bogu cokolwiek to jest robi mi dobrze, Tak jak wczesniej mowilam w tym mieisacu sie nie staramy i musze wam sie przyznac ze jest jakos tak fajnie i miedzy nami i seks jest 100 razy fajniejszy, i chyba tak bedzie jednak ze poprzestane na temperaturce i nie bede sie wcale przejmowc niczym wiecej tylko probowac w miare kiedy owulacja wystepuje, bez stersowo i spontanicznie
Wszystkie serdecznie pozdrawiam, a szczegolnie zycze wytrwalosci i zdrowka Blondynce, niech Bozia da zeby wszsytko bylo dobrze dla Was ♡
Milej niedzieli, musze sie przyznac z taka lekka niesmialoscia, ze tesknilam za Wami hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 10:22
inessa, iza37, caffe, samira, Bursztyn, polarmiś, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane.
2 dni zajęło mi nadrobienia tygodnia forum!
Blondynka mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
Polarmis Gratuluje!
Dziewczynki serduszkujcie i testujcie!
U mnie wczoraj był dzień przerwy w mdlosciach. Wysprzatalam mieszkanie, zrobiłam 3 pralki prania, prasowanie i nawet na zakupy starczyło energii. Pięknie poprostu. Dzis mdłości wróciły ale mam nadzieje ze to początek ich końca.
Mama w szpitalu. Dostała chemie. Wlew non stop przez 4 dni! Bardzo sie obawiam jak to zniesie.
Miłej niedzieli kochane.inessa, megan8, iza37, caffe, samira, grosza, Bursztyn, promyk, blondynka, Jolka76, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ka-Ra pamiętam i wierze ze się mamie uda!chemia to nic przyjemnego, ale jak Inesska napisała jak mus to mus:)Bądź dzielna, wspieraj mamusię i żeby Ci te mdłosci przeszly. Inessko za wcześnie na test!!!Tak jak u mnie:)I nie smutkaj sie, przytulam Cie
caffe, inessa, grosza, Bursztyn, promyk, megan8, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Hej Kochane.
2 dni zajęło mi nadrobienia tygodnia forum!
Blondynka mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
Polarmis Gratuluje!
Dziewczynki serduszkujcie i testujcie!
U mnie wczoraj był dzień przerwy w mdlosciach. Wysprzatalam mieszkanie, zrobiłam 3 pralki prania, prasowanie i nawet na zakupy starczyło energii. Pięknie poprostu. Dzis mdłości wróciły ale mam nadzieje ze to początek ich końca.
Mama w szpitalu. Dostała chemie. Wlew non stop przez 4 dni! Bardzo sie obawiam jak to zniesie.
Miłej niedzieli kochane.
Życzę dużo siły i wytrwałości Twojej mamie i Wam. Ma wsparcie, no i motywacje bo wnuczka/wnuk w drodzeWierzę, że zrobicie wszystko żeby pokonać chorobę
inessa, Bursztyn, blondynka, KaRa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Ka-Ra pamiętam i wierze ze się mamie uda!chemia to nic przyjemnego, ale jak Inesska napisała jak mus to mus:)Bądź dzielna, wspieraj mamusię i żeby Ci te mdłosci przeszly. Inessko za wcześnie na test!!!Tak jak u mnie:)I nie smutkaj sie, przytulam Cie
Dziewczyny, nie martwcie się w danym momencie że się nie udało. Tym się martwcie przez chwilę, gdy w tym cyklu się nie uda. Niech myślą przewodnią będzie taka, że się udałoinessa, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Ja przyjęłam zasadę, że to Bóg zdecyduje, czy będzie ciąża, czy nie. Ja nie mam na to wpływu, poza oczywistym
Tak jest łatwiej funkcjonować, przynajmniej mnie.
Wczoraj jadąc koło apteki zastanawiałam się czy kupić testy owu, ale stwierdziłam, że nie kupię, bo będę je robiła i potem wszystko temu będzie podporządkowane, a gdy nie będzie ciąży to się będę zastanawiała nad milionem rzeczy co nie zadziałało. Jedyne co będę robiła to ewentualnie testy ciążowe, żeby w miarę wcześnie wiedzieć i wziąć luteinę, bo takie mam zalecenie lekarza.
Muszę tylko w najbliższych dniach prześwietlenie zrobić, bo to ważne.inessa, iza37, Bursztyn, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z jednej strony chciałoby się odpuścić z drugiej nie
zauważyłam nawet, że nawet takie pozytywne komentarze pod wykresami mega nakręcają i dają nadziejęinessa, caffe, iza37, bliska77 lubią tę wiadomość