X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko ja lubie ciepło ale upały to dla mnie masakra a teraz jeszcze pylązboża i trawy a ja jestem najbardziej na nie uczulona i się dusze wczoraj prawie przedawkowałam sterydy we wziewach. DO tego kregosłup mnie boli,że masakra :(
    Samirko zdrówka CI życze bardzo mocno <3

samira, caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie Wam współczuję tych alergii
    mam 2 alergików siostrę i psa i widzę jak się męczą :-(

a Wasze ciąże to nie będzie cud tylko natura ;-)

inessa, caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuje za ciepłe słowa :D mam jakiś dzisiaj trudny płaczliwy dzień :(
    Polarmiś kochana jak się czujesz? jak się czujecie? :D

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki nie ma co analizować Renia ma rację... to po prostu SKS:)

caffe, inessa, iza37 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja jak mam płaczliwy dzień to masakra, niestety muszę się wtedy wypłakać bo inaczej mnie męczy długo. Jak popłaczę jest mi lżej, tłumaczę to sobie że oczyszczam oczy :)
    Dziewczyny to prawda, że jak interpretujemy każdy szczegół to można zwariować, ale czy da się nie interpretować, skoro o czymś marzymy i staramy się jak możemy marzenie zrealizować.
    Miejmy tylko nadzieję że wszystko nam się uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:20

inessa, caffe, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, miłego dnia życzę :)

Ja się czuję dobrze :P nie mam mdłości bo się niczym nie zatrułam, więc jest ok :P

Nie nakręcajcie się dziewczyny, bo stres i napięcie źle wpływa na organizm :) cieszcie się, że jest szansa na ciążę i cierpliwie czekajcie :)

Blondynko, trzymaj się dzielnie i nie daj się zmanipulować lekarzom. Jak wyjdziesz to idź też do jakiegoś innego. Lekarze się często czepiaj np. dat długości cyklu i wyliczają jakieś cuda. Nie biorą pod uwagę, ze ktoś ma długie cykle i ciąża zwyczajnie będzie wczesna niż im wychodzi z wyliczanek. Przeszłam to, więc wiem.

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0Laie_53.gif jestem głupia wiecie ze względu na prace i dźwiganie tej małej dziewczynku ktora już nie jest tak mała zrobiłam przed chwilą test o czułości 10 i co...... i nic.... :( :( :(
    a więc dziśmoge sobie winka popić na poprawe chumoru :P bo od rana mam jakieś nerwy i chęć do płaczu chyba jednak @ upragniona :P przyjdzie

caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko ja lubie ciepło ale upały to dla mnie masakra a teraz jeszcze pylązboża i trawy a ja jestem najbardziej na nie uczulona i się dusze wczoraj prawie przedawkowałam sterydy we wziewach. DO tego kregosłup mnie boli,że masakra :(
    Samirko zdrówka CI życzę bardzo mocno <3
    no właśnie ja też mam na to uczulenie i zawsze była masakra +roztocza ,a stawy tez do .próbuję tez troszeczkę ćwiczyć i może wszystko się kumuluje ehhh...
    tobie tez inessko Zdrówka <3

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    0Laie_53.gif jestem głupia wiecie ze względu na prace i dźwiganie tej małej dziewczynku ktora już nie jest tak mała zrobiłam przed chwilą test o czułości 10 i co...... i nic.... :( :( :(
    a więc dziśmoge sobie winka popić na poprawe chumoru :P bo od rana mam jakieś nerwy i chęć do płaczu chyba jednak @ upragniona :P przyjdzie

Przykro mi Inessko :(

inessa lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko nie smutaj się.

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczeta, wrocilismy z naszego 'blisko z natura' weekend. Super bylo wypoczelam za wszsytkie czasy, przypomnialo mi sie jak to fajnie jest miec psa i kota, spacerek po dzikich zakamarkach w buszu, konie ohhh zabawa na calego :) ale natworzylyscie tutaj ze ho ho...ja 3 dzien na antybiotyku tak bardzo sie balam ze moje jelita zeswiruja ale o dziwo od dwoch dni wszsytko jakby lepiej wiec dzieki Bogu cokolwiek to jest robi mi dobrze, Tak jak wczesniej mowilam w tym mieisacu sie nie staramy i musze wam sie przyznac ze jest jakos tak fajnie i miedzy nami i seks jest 100 razy fajniejszy, i chyba tak bedzie jednak ze poprzestane na temperaturce i nie bede sie wcale przejmowc niczym wiecej tylko probowac w miare kiedy owulacja wystepuje, bez stersowo i spontanicznie :)

Wszystkie serdecznie pozdrawiam, a szczegolnie zycze wytrwalosci i zdrowka Blondynce, niech Bozia da zeby wszsytko bylo dobrze dla Was ♡

Milej niedzieli, musze sie przyznac z taka lekka niesmialoscia, ze tesknilam za Wami haha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 10:22

inessa, iza37, caffe, samira, Bursztyn, polarmiś, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane.
    2 dni zajęło mi nadrobienia tygodnia forum!
    Blondynka mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
    Polarmis Gratuluje!
    Dziewczynki serduszkujcie i testujcie!
    U mnie wczoraj był dzień przerwy w mdlosciach. Wysprzatalam mieszkanie, zrobiłam 3 pralki prania, prasowanie i nawet na zakupy starczyło energii. Pięknie poprostu. Dzis mdłości wróciły ale mam nadzieje ze to początek ich końca.
    Mama w szpitalu. Dostała chemie. Wlew non stop przez 4 dni! Bardzo sie obawiam jak to zniesie.
    Miłej niedzieli kochane.

inessa, megan8, iza37, caffe, samira, grosza, Bursztyn, promyk, blondynka, Jolka76, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRA kochana pamietam o mamie wierzymy,że bedzie dobrze napewno nie jest to łatwe ale dla zdrowia trzeba to trzeba <3
    Tobie coraz mniej mdłości :)

caffe, grosza, Bursztyn, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ka-Ra pamiętam i wierze ze się mamie uda!chemia to nic przyjemnego, ale jak Inesska napisała jak mus to mus:)Bądź dzielna, wspieraj mamusię i żeby Ci te mdłosci przeszly. Inessko za wcześnie na test!!!Tak jak u mnie:)I nie smutkaj sie, przytulam Cie <3

caffe, inessa, grosza, Bursztyn, promyk, megan8, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Hej Kochane.
    2 dni zajęło mi nadrobienia tygodnia forum!
    Blondynka mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
    Polarmis Gratuluje!
    Dziewczynki serduszkujcie i testujcie!
    U mnie wczoraj był dzień przerwy w mdlosciach. Wysprzatalam mieszkanie, zrobiłam 3 pralki prania, prasowanie i nawet na zakupy starczyło energii. Pięknie poprostu. Dzis mdłości wróciły ale mam nadzieje ze to początek ich końca.
    Mama w szpitalu. Dostała chemie. Wlew non stop przez 4 dni! Bardzo sie obawiam jak to zniesie.
    Miłej niedzieli kochane.

Życzę dużo siły i wytrwałości Twojej mamie i Wam. Ma wsparcie, no i motywacje bo wnuczka/wnuk w drodze :) Wierzę, że zrobicie wszystko żeby pokonać chorobę <3

inessa, Bursztyn, blondynka, KaRa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Ka-Ra pamiętam i wierze ze się mamie uda!chemia to nic przyjemnego, ale jak Inesska napisała jak mus to mus:)Bądź dzielna, wspieraj mamusię i żeby Ci te mdłosci przeszly. Inessko za wcześnie na test!!!Tak jak u mnie:)I nie smutkaj sie, przytulam Cie <3

Dziewczyny, nie martwcie się w danym momencie że się nie udało. Tym się martwcie przez chwilę, gdy w tym cyklu się nie uda. Niech myślą przewodnią będzie taka, że się udało <3

inessa, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przyjęłam zasadę, że to Bóg zdecyduje, czy będzie ciąża, czy nie. Ja nie mam na to wpływu, poza oczywistym :P Tak jest łatwiej funkcjonować, przynajmniej mnie.

Wczoraj jadąc koło apteki zastanawiałam się czy kupić testy owu, ale stwierdziłam, że nie kupię, bo będę je robiła i potem wszystko temu będzie podporządkowane, a gdy nie będzie ciąży to się będę zastanawiała nad milionem rzeczy co nie zadziałało. Jedyne co będę robiła to ewentualnie testy ciążowe, żeby w miarę wcześnie wiedzieć i wziąć luteinę, bo takie mam zalecenie lekarza.

Muszę tylko w najbliższych dniach prześwietlenie zrobić, bo to ważne.

inessa, iza37, Bursztyn, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe a co się dziej,że prześwietlenie musisz zrobić kochana?

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa zdrówka dla Mamy a dla ciebie żeby się mdłości już skończyły <3

inessa, caffe, blondynka, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z jednej strony chciałoby się odpuścić z drugiej nie
    zauważyłam nawet, że nawet takie pozytywne komentarze pod wykresami mega nakręcają i dają nadzieję

inessa, caffe, iza37, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 638 639 640 641 642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ