X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko ja lubie ciepło ale upały to dla mnie masakra a teraz jeszcze pylązboża i trawy a ja jestem najbardziej na nie uczulona i się dusze wczoraj prawie przedawkowałam sterydy we wziewach. DO tego kregosłup mnie boli,że masakra :(
    Samirko zdrówka CI życze bardzo mocno <3

samira, caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie Wam współczuję tych alergii
    mam 2 alergików siostrę i psa i widzę jak się męczą :-(

a Wasze ciąże to nie będzie cud tylko natura ;-)

inessa, caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuje za ciepłe słowa :D mam jakiś dzisiaj trudny płaczliwy dzień :(
    Polarmiś kochana jak się czujesz? jak się czujecie? :D

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki nie ma co analizować Renia ma rację... to po prostu SKS:)

caffe, inessa, iza37 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja jak mam płaczliwy dzień to masakra, niestety muszę się wtedy wypłakać bo inaczej mnie męczy długo. Jak popłaczę jest mi lżej, tłumaczę to sobie że oczyszczam oczy :)
    Dziewczyny to prawda, że jak interpretujemy każdy szczegół to można zwariować, ale czy da się nie interpretować, skoro o czymś marzymy i staramy się jak możemy marzenie zrealizować.
    Miejmy tylko nadzieję że wszystko nam się uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 21:20

inessa, caffe, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, miłego dnia życzę :)

Ja się czuję dobrze :P nie mam mdłości bo się niczym nie zatrułam, więc jest ok :P

Nie nakręcajcie się dziewczyny, bo stres i napięcie źle wpływa na organizm :) cieszcie się, że jest szansa na ciążę i cierpliwie czekajcie :)

Blondynko, trzymaj się dzielnie i nie daj się zmanipulować lekarzom. Jak wyjdziesz to idź też do jakiegoś innego. Lekarze się często czepiaj np. dat długości cyklu i wyliczają jakieś cuda. Nie biorą pod uwagę, ze ktoś ma długie cykle i ciąża zwyczajnie będzie wczesna niż im wychodzi z wyliczanek. Przeszłam to, więc wiem.

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0Laie_53.gif jestem głupia wiecie ze względu na prace i dźwiganie tej małej dziewczynku ktora już nie jest tak mała zrobiłam przed chwilą test o czułości 10 i co...... i nic.... :( :( :(
    a więc dziśmoge sobie winka popić na poprawe chumoru :P bo od rana mam jakieś nerwy i chęć do płaczu chyba jednak @ upragniona :P przyjdzie

caffe, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko ja lubie ciepło ale upały to dla mnie masakra a teraz jeszcze pylązboża i trawy a ja jestem najbardziej na nie uczulona i się dusze wczoraj prawie przedawkowałam sterydy we wziewach. DO tego kregosłup mnie boli,że masakra :(
    Samirko zdrówka CI życzę bardzo mocno <3
    no właśnie ja też mam na to uczulenie i zawsze była masakra +roztocza ,a stawy tez do .próbuję tez troszeczkę ćwiczyć i może wszystko się kumuluje ehhh...
    tobie tez inessko Zdrówka <3

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    0Laie_53.gif jestem głupia wiecie ze względu na prace i dźwiganie tej małej dziewczynku ktora już nie jest tak mała zrobiłam przed chwilą test o czułości 10 i co...... i nic.... :( :( :(
    a więc dziśmoge sobie winka popić na poprawe chumoru :P bo od rana mam jakieś nerwy i chęć do płaczu chyba jednak @ upragniona :P przyjdzie

Przykro mi Inessko :(

inessa lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko nie smutaj się.

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczeta, wrocilismy z naszego 'blisko z natura' weekend. Super bylo wypoczelam za wszsytkie czasy, przypomnialo mi sie jak to fajnie jest miec psa i kota, spacerek po dzikich zakamarkach w buszu, konie ohhh zabawa na calego :) ale natworzylyscie tutaj ze ho ho...ja 3 dzien na antybiotyku tak bardzo sie balam ze moje jelita zeswiruja ale o dziwo od dwoch dni wszsytko jakby lepiej wiec dzieki Bogu cokolwiek to jest robi mi dobrze, Tak jak wczesniej mowilam w tym mieisacu sie nie staramy i musze wam sie przyznac ze jest jakos tak fajnie i miedzy nami i seks jest 100 razy fajniejszy, i chyba tak bedzie jednak ze poprzestane na temperaturce i nie bede sie wcale przejmowc niczym wiecej tylko probowac w miare kiedy owulacja wystepuje, bez stersowo i spontanicznie :)

Wszystkie serdecznie pozdrawiam, a szczegolnie zycze wytrwalosci i zdrowka Blondynce, niech Bozia da zeby wszsytko bylo dobrze dla Was ♡

Milej niedzieli, musze sie przyznac z taka lekka niesmialoscia, ze tesknilam za Wami haha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 10:22

inessa, iza37, caffe, samira, Bursztyn, polarmiś, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane.
    2 dni zajęło mi nadrobienia tygodnia forum!
    Blondynka mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
    Polarmis Gratuluje!
    Dziewczynki serduszkujcie i testujcie!
    U mnie wczoraj był dzień przerwy w mdlosciach. Wysprzatalam mieszkanie, zrobiłam 3 pralki prania, prasowanie i nawet na zakupy starczyło energii. Pięknie poprostu. Dzis mdłości wróciły ale mam nadzieje ze to początek ich końca.
    Mama w szpitalu. Dostała chemie. Wlew non stop przez 4 dni! Bardzo sie obawiam jak to zniesie.
    Miłej niedzieli kochane.

inessa, megan8, iza37, caffe, samira, grosza, Bursztyn, promyk, blondynka, Jolka76, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRA kochana pamietam o mamie wierzymy,że bedzie dobrze napewno nie jest to łatwe ale dla zdrowia trzeba to trzeba <3
    Tobie coraz mniej mdłości :)

caffe, grosza, Bursztyn, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ka-Ra pamiętam i wierze ze się mamie uda!chemia to nic przyjemnego, ale jak Inesska napisała jak mus to mus:)Bądź dzielna, wspieraj mamusię i żeby Ci te mdłosci przeszly. Inessko za wcześnie na test!!!Tak jak u mnie:)I nie smutkaj sie, przytulam Cie <3

caffe, inessa, grosza, Bursztyn, promyk, megan8, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Hej Kochane.
    2 dni zajęło mi nadrobienia tygodnia forum!
    Blondynka mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
    Polarmis Gratuluje!
    Dziewczynki serduszkujcie i testujcie!
    U mnie wczoraj był dzień przerwy w mdlosciach. Wysprzatalam mieszkanie, zrobiłam 3 pralki prania, prasowanie i nawet na zakupy starczyło energii. Pięknie poprostu. Dzis mdłości wróciły ale mam nadzieje ze to początek ich końca.
    Mama w szpitalu. Dostała chemie. Wlew non stop przez 4 dni! Bardzo sie obawiam jak to zniesie.
    Miłej niedzieli kochane.

Życzę dużo siły i wytrwałości Twojej mamie i Wam. Ma wsparcie, no i motywacje bo wnuczka/wnuk w drodze :) Wierzę, że zrobicie wszystko żeby pokonać chorobę <3

inessa, Bursztyn, blondynka, KaRa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Ka-Ra pamiętam i wierze ze się mamie uda!chemia to nic przyjemnego, ale jak Inesska napisała jak mus to mus:)Bądź dzielna, wspieraj mamusię i żeby Ci te mdłosci przeszly. Inessko za wcześnie na test!!!Tak jak u mnie:)I nie smutkaj sie, przytulam Cie <3

Dziewczyny, nie martwcie się w danym momencie że się nie udało. Tym się martwcie przez chwilę, gdy w tym cyklu się nie uda. Niech myślą przewodnią będzie taka, że się udało <3

inessa, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przyjęłam zasadę, że to Bóg zdecyduje, czy będzie ciąża, czy nie. Ja nie mam na to wpływu, poza oczywistym :P Tak jest łatwiej funkcjonować, przynajmniej mnie.

Wczoraj jadąc koło apteki zastanawiałam się czy kupić testy owu, ale stwierdziłam, że nie kupię, bo będę je robiła i potem wszystko temu będzie podporządkowane, a gdy nie będzie ciąży to się będę zastanawiała nad milionem rzeczy co nie zadziałało. Jedyne co będę robiła to ewentualnie testy ciążowe, żeby w miarę wcześnie wiedzieć i wziąć luteinę, bo takie mam zalecenie lekarza.

Muszę tylko w najbliższych dniach prześwietlenie zrobić, bo to ważne.

inessa, iza37, Bursztyn, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe a co się dziej,że prześwietlenie musisz zrobić kochana?

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa zdrówka dla Mamy a dla ciebie żeby się mdłości już skończyły <3

inessa, caffe, blondynka, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z jednej strony chciałoby się odpuścić z drugiej nie
    zauważyłam nawet, że nawet takie pozytywne komentarze pod wykresami mega nakręcają i dają nadzieję

inessa, caffe, iza37, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 638 639 640 641 642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ