35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A ja mam znowu takie dni płodne, ze aż się boje chłopa pocałować.
Popierdzielone to wszystko, czuje się jak jakies kuriozum. Gdybym miala taki śluz 2 lata temu, to bym pewnie teraz w ciąży z Helenka blyła, a tak? Tylko stres...
iwcia77, malgos741, Pusurek, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ivo na gwiazdke od cioci dostal wychaftowana zawieszke na drzwi wejsciowe :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da636385721f.jpg
w italii jest taki zwyczaj zdobic okna , balkony, ploty takimi gadzetami jak sie dziecko urodzijak chlopczyk to oczywiscie niebieskie, jak dziewczynka to rozowe, jak obrona pracy magisterskiej to czerwone a jak wesele to biale
sa kokardki, bociany, kwiatki itpArwena, Simba, gosia7122, Pusurek, Iwone, Bozia3, macduska, kkisia, moremi, kapturnica, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziś zauważyłam, że Wojtek ma różny kształt małżowin usznych, tzn. róznie mu się układają te wgłębienia i wypukłości. Nie wiem co o tym sądzić.
Edit: przejrzeliśmy zdjęcia i okazuje się, że ma tak od urodzenia, a ja chuj nie matka zauważyłam to dopiero dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 23:55
moremi, Sabina, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Dziś zauważyłam, że Wojtek ma różny kształt małżowin usznych, tzn. róznie mu się układają te wgłębienia i wypukłości. Nie wiem co o tym sądzić.
Bozia3, Mega, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj, laski, nie polansowalam się jeszcze. W sobotę szlismy w gości, wiec z drżeniem serca wyciagnelam spodnie na kancik od spodniumu, sajz 34. I kurka nie dość, ze w nie weszlam, to jeszcze wyglądałam jak ta lala! ( ocena własna, a ja jestem dość krytyczna w stosunku do siebie)
Ok, koniec lansu. Teraz mogę zbierać ciegi.iwcia77, Bozia3, malgos741, Arwena, kkisia, Reni, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
Spieprzaj dziaduPusurek wrote:Ej, laski, nie polansowalam się jeszcze. W sobotę szlismy w gości, wiec z drżeniem serca wyciagnelam spodnie na kancik od spodniumu, sajz 34. I kurka nie dość, ze w nie weszlam, to jeszcze wyglądałam jak ta lala! ( ocena własna, a ja jestem dość krytyczna w stosunku do siebie)
Ok, koniec lansu. Teraz mogę zbierać ciegi.Bozia3, Mega, Viola, paszczakin, iwcia77, moremi, Bursztyn, kapturnica, Simba, Sabina, Niuta, Arwena, gosia7122, Pusurek, macduska, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KKisia (zmieniło mi na klosza) nie wiem czy to dobry pomysł na seks
Raczej powinnaś ją wyparzyc
Octem zalać zdezynfekowacMega, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ale Pusur jak rozmiar 34????? No chyba ze to takie jak amerykańskie - ich S to nasze XL
iwcia77, moremi, Dorka1979, kapturnica, Sabina, Bozia3, Arwena, Pusurek, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Pusur wysłać Ci chleb? Ziemniaka jakiegoś?
iwcia77, kapturnica, Sabina, Reni, Bozia3, Pusurek, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ej, laski, nie polansowalam się jeszcze. W sobotę szlismy w gości, wiec z drżeniem serca wyciagnelam spodnie na kancik od spodniumu, sajz 34. I kurka nie dość, ze w nie weszlam, to jeszcze wyglądałam jak ta lala! ( ocena własna, a ja jestem dość krytyczna w stosunku do siebie)
Ok, koniec lansu. Teraz mogę zbierać ciegi.
Nie stresuj mnie.
Ja walkę o sylwetkę sprzed ciąży (choć chciałabym sprzed 10 lat) zaczynam po nowym roku.moremi, kapturnica, Simba, Sabina, gosia7122, Pusurek, macduska lubią tę wiadomość