35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie ani widu ani slychu sluzu @ wcale mi nie brakujePusurek wrote:A ja mam znowu takie dni płodne, ze aż się boje chłopa pocałować.
Popierdzielone to wszystko, czuje się jak jakies kuriozum. Gdybym miala taki śluz 2 lata temu, to bym pewnie teraz w ciąży z Helenka blyła, a tak? Tylko stres...
iwcia77, malgos741, Pusurek, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ivo na gwiazdke od cioci dostal wychaftowana zawieszke na drzwi wejsciowe :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da636385721f.jpg
w italii jest taki zwyczaj zdobic okna , balkony, ploty takimi gadzetami jak sie dziecko urodzi
jak chlopczyk to oczywiscie niebieskie, jak dziewczynka to rozowe, jak obrona pracy magisterskiej to czerwone a jak wesele to biale 
sa kokardki, bociany, kwiatki itp
Arwena, Simba, gosia7122, Pusurek, Iwone, Bozia3, macduska, kkisia, moremi, kapturnica, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziś zauważyłam, że Wojtek ma różny kształt małżowin usznych, tzn. róznie mu się układają te wgłębienia i wypukłości. Nie wiem co o tym sądzić.
Edit: przejrzeliśmy zdjęcia i okazuje się, że ma tak od urodzenia, a ja chuj nie matka zauważyłam to dopiero dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 23:55
moremi, Sabina, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja córka tez tak ma. Jedno ucho ma jakby mniej otwarte, górna jego część jest jakby nierozwinięta, tylko zawinieta do srodka. Uszczerbku na zdrowiu córki nie zauwazam.mysza1975 wrote:Dziś zauważyłam, że Wojtek ma różny kształt małżowin usznych, tzn. róznie mu się układają te wgłębienia i wypukłości. Nie wiem co o tym sądzić.
Bozia3, Mega, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj, laski, nie polansowalam się jeszcze. W sobotę szlismy w gości, wiec z drżeniem serca wyciagnelam spodnie na kancik od spodniumu, sajz 34. I kurka nie dość, ze w nie weszlam, to jeszcze wyglądałam jak ta lala! ( ocena własna, a ja jestem dość krytyczna w stosunku do siebie)
Ok, koniec lansu. Teraz mogę zbierać ciegi.
iwcia77, Bozia3, malgos741, Arwena, kkisia, Reni, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
Spieprzaj dziaduPusurek wrote:Ej, laski, nie polansowalam się jeszcze. W sobotę szlismy w gości, wiec z drżeniem serca wyciagnelam spodnie na kancik od spodniumu, sajz 34. I kurka nie dość, ze w nie weszlam, to jeszcze wyglądałam jak ta lala! ( ocena własna, a ja jestem dość krytyczna w stosunku do siebie)
Bozia3, Mega, Viola, paszczakin, iwcia77, moremi, Bursztyn, kapturnica, Simba, Sabina, Niuta, Arwena, gosia7122, Pusurek, macduska, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KKisia (zmieniło mi na klosza) nie wiem czy to dobry pomysł na seks
Raczej powinnaś ją wyparzyc
Octem zalać zdezynfekowac
Mega, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ale Pusur jak rozmiar 34????? No chyba ze to takie jak amerykańskie - ich S to nasze XL
iwcia77, moremi, Dorka1979, kapturnica, Sabina, Bozia3, Arwena, Pusurek, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale to pomysł niegłupi jest, trza zrobic kampanie zbierania żarcia na forum dla Pusura, bo normalnie ręce i cycki opadają, ona gorzej zagłodzona niż dzieci w AfryceReni wrote:Pusur wysłać Ci chleb? Ziemniaka jakiegoś?
iwcia77, kapturnica, Sabina, Reni, Bozia3, Pusurek, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ej, laski, nie polansowalam się jeszcze. W sobotę szlismy w gości, wiec z drżeniem serca wyciagnelam spodnie na kancik od spodniumu, sajz 34. I kurka nie dość, ze w nie weszlam, to jeszcze wyglądałam jak ta lala! ( ocena własna, a ja jestem dość krytyczna w stosunku do siebie)
Nie stresuj mnie.
Ja walkę o sylwetkę sprzed ciąży (choć chciałabym sprzed 10 lat) zaczynam po nowym roku.
moremi, kapturnica, Simba, Sabina, gosia7122, Pusurek, macduska lubią tę wiadomość