35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Bry
Trzymajcie kciuki
Happy powodzenia u mnie sie dzis okaze co dalej
Jak wroce to zdam relacje
I oczywiscie jak mam byc naczczo to jestem glodna jak cholera
Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:owszem mały
ale któraś z dziewczyn napisała, ze lubi taki z dużymi kołami ze szprychami i le voilà!Aasiula, moremi, Sabina, Reni, kkisia, Arwena, Pusurek, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mnie się one podobają bardzo - bo ja w ogóle jestem miłośniczką retro w każdej postaci, ale jakoś nie kupiłam takiego - jakoś by mi głupio było z takim chodzić po ulicach...i w sumie nie wiem czemu...
ale mimo wszystko piekne samoremi, Bozia3, Sabina, Reni, kkisia, Arwena, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:owszem mały
ale któraś z dziewczyn napisała, ze lubi taki z dużymi kołami ze szprychami i le voilà!Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:No własnie ,ja zawsze sie zastanawiałam co ubrac do takiego wozka na spacer ,kurna kopertowka i kapelusz na łeb?
ale mimo wszystko piekne saa w tym kapeluszu to już co najmniej 50+
Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
ta i pochylałyby się te nawiedzone co do wózków zaglądają
i by się rozpływały jaki piękny wnusio
a paszła mnie stąd!Bozia3 wrote:dokładnie miałam takie same myśli..a w tym kapeluszu to już co najmniej 50+
kapturnica, moremi, Bozia3, kkisia, gosia7122, iwcia77, Bursztyn, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a wiesz, że też sobie o tym pomyślałam
do takiego wózka kojarzy mi się dawna niania w czepku hahaha albo paniusia na szpilkach w futrze i kapeluszu
dziwnie bym wyglądała idąc rano z psem w dresie i w czapce z daszkiem (rano musi być kamuflarz hahah) bez makijarzu i z pięknym wózkiem
doberekSabina, moremi, anna maria, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
aaa i jeszcze jedno
od dzisiaj na forum piszemy tylko i wyłącznie poprawną polszczyzną, poprawiamy błędy od razu (dotyczy to również tych ze smartfonów), nie przeklinamy
kapturnica, moremi, Bozia3, Heretyczka, kkisia, Arwena, gosia7122, iwcia77, macduska, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:aaa i jeszcze jedno
od dzisiaj na forum piszemy tylko i wyłącznie poprawną polszczyzną, poprawiamy błędy od razu (dotyczy to również tych ze smartfonów), nie przeklinamy
Reniek mi sie nie chceja lubie jak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 10:23
kapturnica, moremi, kkisia, Arwena, iwcia77, Bursztyn, Dorka1979, Aasiula, gretka, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kupmy jek ciemne okulary. Nie bedzie sie jej rzucac w oczy
Duśka, jak to leciało z tymi kolorami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 10:34
Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!