X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodzwoniłam się
    mam wizytę na 24.02

kapturnica, Sabina, Bozia3, kkisia, gosia7122, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dżołka mam

Mąż budzi się po południu po ciężkiej popijawie. Cała pościel mokra. Ze wstydem mówi do żony:
    - Przepraszam.... ja tutaj...
    Żona na to:
    - No już, uspokój się. W nocy przytargałeś bałwana i ja do rana zwijałam się ze śmiechu obserwując, jak próbujesz go wydupczyć.

Sabina, kapturnica, kkisia, Arwena, Bozia3, gosia7122, moremi, iwcia77, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wczoraj w skrzynce ... przesyłunia

excited035.gif

Moremi

thank-you10.gif

Sabina, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniek to kontynuujac chlubna tradycje forum, bierzesz cykl po Simbie i w kwietniu jestes w ciazy z Twixami :-D czego zycze z calego serducha <3

Reni, anna maria, caffe, kkisia, Arwena, Bozia3, SolarPolar, gosia7122, moremi, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Dorka1979, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może być
    ciekawe czy Bursztyn się wyrobi do tego czasu :-)
    Sabina wrote:
    Reniek to kontynuujac chlubna tradycje forum, bierzesz cykl po Simbie i w kwietniu jestes w ciazy z Twixami :-D czego zycze z calego serducha <3

anna maria, Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może być
    ciekawe czy Bursztyn się wyrobi do tego czasu :-)
    Bedzie musial ;-)
    A oni tez chyba niedlugo maja wizyte w klinice? Mieli podjac decyzje czy przystepuja do in vitro. Bursztynku i co postanowiliscie? :-)

Reni, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie, że musi
    teraz już się nie wywinie!
    Sabina wrote:
    Bedzie musial ;-)
    A oni tez chyba niedlugo maja wizyte w klinice? Mieli podjac decyzje czy przystepuja do in vitro. Bursztynku i co postanowiliscie? :-)

kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak kkisieł czy bardzo cierpi czy może ją to nie rusza :-)

Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Booziaaaaaaaaaaa...
    ale, że co ? :)

Reni, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry!

kisia juz pojechala, to ja powiem, ze mnie HSG bolalo.. Nie tak jak punkcja, ale zawsze.. Tylko, że u mnie bylo na zywca, a z tego co zrozumialam to Kisia bedzie miec jakies cuda na kiju, bo czemu inaczej mialaby przyjsc na gloda?

Wczoraj mi dziecie dalo popalic, bolalo mnie wszytko- plecy, pachwiny, leb, masakra normalnie.. Doszlam do wniosku, ze 3 doby lezenia i robienia nic nie do konca dobrze wplywa na kregoslup ;) Zatem dzis zamierzam wstac.. Znaczy jeszczce nie, ale pozniej na troche dom chyba opuszcze ;)

Renik, super, ze plan jest! No musza w koncu jakies ciaze byc, bo kurka, po styczniu/lutym zostane tylko ja i Slash! No i Kaptur obiecala..

Co do wozka, to one fajnie wygladaja w oknie sklepu- juz widze jak popierdzielam takim po okolicznym bruku i dziurach ;) Ja musze miec terenowy wozek, z pompowanymi kolkami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:22

Sabina, kkisia, Reni, Arwena, Bozia3, gosia7122, moremi, iwcia77, macduska, anna maria, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ale masz eleganckiego syna! Super :-) to juz na jutrzejszy bal? ;-)

kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty przebiegła istoto..
    chciałam powiedzieć, że już po świętach, więc mogłabyś mi oddać Mikołajka :-) przecież już niepotrzebny
    Bozia3 wrote:
    ale, że co ? :)

Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia, co to za "lubie" pod moim postem! Mialas juz pojechac!

Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a Ty przebiegła istoto..
    chciałam powiedzieć, że już po świętach, więc mogłabyś mi oddać Mikołajka :-) przecież już niepotrzebny

aha, zmieniamy wystroj znaczy?

Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam , na poczatku nic nie bolalo , a pozniej zaczela sie jazda malo z samolotu nie zlecialam , bo probowal przechac
    Dostalam jakiego czopka i tabsa do lykniecia i teraz sie czuje jakbym cale wino obalila

A i opis
    Sonohsterosalpingografia
    Rozpoznanie. Nieplodnosc , oba jajowody niedrozne
    W trakcie zabiegu uwidoczniono polip w ciesni jamy macicy :(

Odrazu wizyta w mojego lekarza i wizyta 5 stycznia i tu podejma decyzje czy jeszcze cos robia tz histero z zaparo , ale to juz na nfz
    Czy odrazu invitro
    To by bylo na tyle
    Mamy teraz 6 dni na podjecie decyzji

Sabina, Bozia3, Arwena, gosia7122, paszczakin, Pusurek, moremi, iwcia77, Bursztyn, macduska, Heretyczka, ComeToMeBaby, anna maria, Aasiula, gretka, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Wrocilam , na poczatku nic nie bolalo , a pozniej zaczela sie jazda malo z samolotu nie zlecialam , bo probowal przechac
    Dostalam jakiego czopka i tabsa do lykniecia i teraz sie czuje jakbym cale wino obalila

A i opis
    Sonohsterosalpingografia

Odrazu wizyta w mojego lekarza i wizyta 5 stycznia i tu podejma decyzje czy jeszcze cos robia tz histero z zaparo , ale to juz na nfz
    Czy odrazu invitro
    To by bylo na tyle
    No to mogliscie sie zabzykac na smierc i tak by byla dupa :-( dobrze, ze wiesz co jest i teraz musicie z chlopem pogadac i uzgodnic co i jak. Dobtze ze jestes juz po :-) odpoczywaj <3

kkisia, paszczakin, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

A i opis
    Sonohsterosalpingografia

Czy odrazu invitro
    To by bylo na tyle
    :( Kkisia
    Ale przynajmniej wiesz na czym stoisz.
    Możesz zrobic próbe z laparo bo czasem podczas hsg dochodzi do samoistnych skurczy jajowodów stad nie uwidacznia sie kontrastu i wyglądaja na niedrożne.Dodatkowo ten polip moze tez utrudniac zajscie .Musisz biedulo sama zdecydowac ale ejsli nie ejstes przekonana co do in vitro to zrob laparo, zawsze to jakas nadzieja..A i przy opkazji mialabys z glowy polipa jesli on moze byc rowniez przeszkoda bo przed in vitro pewnie i tak kaza ci usunac....

Sabina, kkisia, moremi, macduska, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chlop pojechal m po antybiotyk a ja ide w kimono musze sie z tym przespac :(
    Tak zle dawno mi nie bylo
    Oczy mam juz zapuchniete :(

Sabina, macduska, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia ale przecież nie jest tak tragicznie
    przepchasz rurki albo od razu sieknij ivf
    dobra strona jest taka, że nie musisz się już bzykać ;-)

będzie dobrze

kkisia, Pusurek, Sabina, moremi, iwcia77, Bursztyn, macduska, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia - nie jest najgorzej - ja bym też zrobiła laparo, a potem jakby co - to zawsze jest szansa na in vitro

kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6323 6324 6325 6326 6327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ