35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to dżołka mam
Mąż budzi się po południu po ciężkiej popijawie. Cała pościel mokra. Ze wstydem mówi do żony:
- Przepraszam.... ja tutaj...
Żona na to:
- No już, uspokój się. W nocy przytargałeś bałwana i ja do rana zwijałam się ze śmiechu obserwując, jak próbujesz go wydupczyć.Sabina, kapturnica, kkisia, Arwena, Bozia3, gosia7122, moremi, iwcia77, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReniek to kontynuujac chlubna tradycje forum, bierzesz cykl po Simbie i w kwietniu jestes w ciazy z Twixami
czego zycze z calego serducha
Reni, anna maria, caffe, kkisia, Arwena, Bozia3, SolarPolar, gosia7122, moremi, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Dorka1979, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
może być
ciekawe czy Bursztyn się wyrobi do tego czasu
Sabina wrote:Reniek to kontynuujac chlubna tradycje forum, bierzesz cykl po Simbie i w kwietniu jestes w ciazy z Twixamiczego zycze z calego serducha
anna maria, Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:może być
ciekawe czy Bursztyn się wyrobi do tego czasu
A oni tez chyba niedlugo maja wizyte w klinice? Mieli podjac decyzje czy przystepuja do in vitro. Bursztynku i co postanowiliscie?Reni, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no pewnie, że musi
teraz już się nie wywinie!
Sabina wrote:Bedzie musial
A oni tez chyba niedlugo maja wizyte w klinice? Mieli podjac decyzje czy przystepuja do in vitro. Bursztynku i co postanowiliscie?kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
dzien dobry!
kisia juz pojechala, to ja powiem, ze mnie HSG bolalo.. Nie tak jak punkcja, ale zawsze.. Tylko, że u mnie bylo na zywca, a z tego co zrozumialam to Kisia bedzie miec jakies cuda na kiju, bo czemu inaczej mialaby przyjsc na gloda?
Wczoraj mi dziecie dalo popalic, bolalo mnie wszytko- plecy, pachwiny, leb, masakra normalnie.. Doszlam do wniosku, ze 3 doby lezenia i robienia nic nie do konca dobrze wplywa na kregoslupZatem dzis zamierzam wstac.. Znaczy jeszczce nie, ale pozniej na troche dom chyba opuszcze
Renik, super, ze plan jest! No musza w koncu jakies ciaze byc, bo kurka, po styczniu/lutym zostane tylko ja i Slash! No i Kaptur obiecala..
Co do wozka, to one fajnie wygladaja w oknie sklepu- juz widze jak popierdzielam takim po okolicznym bruku i dziurachJa musze miec terenowy wozek, z pompowanymi kolkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:22
Sabina, kkisia, Reni, Arwena, Bozia3, gosia7122, moremi, iwcia77, macduska, anna maria, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a Ty przebiegła istoto..
chciałam powiedzieć, że już po świętach, więc mogłabyś mi oddać Mikołajkaprzecież już niepotrzebny
Bozia3 wrote:ale, że co ?Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a Ty przebiegła istoto..
chciałam powiedzieć, że już po świętach, więc mogłabyś mi oddać Mikołajkaprzecież już niepotrzebny
aha, zmieniamy wystroj znaczy?Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilam , na poczatku nic nie bolalo , a pozniej zaczela sie jazda malo z samolotu nie zlecialam , bo probowal przechac
Dostalam jakiego czopka i tabsa do lykniecia i teraz sie czuje jakbym cale wino obalila
A i opis
Sonohsterosalpingografia
Rozpoznanie. Nieplodnosc , oba jajowody niedrozne
W trakcie zabiegu uwidoczniono polip w ciesni jamy macicy
Odrazu wizyta w mojego lekarza i wizyta 5 stycznia i tu podejma decyzje czy jeszcze cos robia tz histero z zaparo , ale to juz na nfz
Czy odrazu invitro
To by bylo na tyle
Mamy teraz 6 dni na podjecie decyzji
Sabina, Bozia3, Arwena, gosia7122, paszczakin, Pusurek, moremi, iwcia77, Bursztyn, macduska, Heretyczka, ComeToMeBaby, anna maria, Aasiula, gretka, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Wrocilam , na poczatku nic nie bolalo , a pozniej zaczela sie jazda malo z samolotu nie zlecialam , bo probowal przechac
Dostalam jakiego czopka i tabsa do lykniecia i teraz sie czuje jakbym cale wino obalila
A i opis
Sonohsterosalpingografia
Odrazu wizyta w mojego lekarza i wizyta 5 stycznia i tu podejma decyzje czy jeszcze cos robia tz histero z zaparo , ale to juz na nfz
Czy odrazu invitro
To by bylo na tyle
Mamy teraz 6 dni na podjecie decyzjidobrze, ze wiesz co jest i teraz musicie z chlopem pogadac i uzgodnic co i jak. Dobtze ze jestes juz po
odpoczywaj
kkisia, paszczakin, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Wrocilam , na poczatku nic nie bolalo , a pozniej zaczela sie jazda malo z samolotu nie zlecialam , bo probowal przechac
A i opis
Sonohsterosalpingografia
Czy odrazu invitro
To by bylo na tyle
Mamy teraz 6 dni na podjecie decyzjiKkisia
Ale przynajmniej wiesz na czym stoisz.
Możesz zrobic próbe z laparo bo czasem podczas hsg dochodzi do samoistnych skurczy jajowodów stad nie uwidacznia sie kontrastu i wyglądaja na niedrożne.Dodatkowo ten polip moze tez utrudniac zajscie .Musisz biedulo sama zdecydowac ale ejsli nie ejstes przekonana co do in vitro to zrob laparo, zawsze to jakas nadzieja..A i przy opkazji mialabys z glowy polipa jesli on moze byc rowniez przeszkoda bo przed in vitro pewnie i tak kaza ci usunac....Sabina, kkisia, moremi, macduska, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkisia ale przecież nie jest tak tragicznie
przepchasz rurki albo od razu sieknij ivf
dobra strona jest taka, że nie musisz się już bzykać
będzie dobrzekkisia, Pusurek, Sabina, moremi, iwcia77, Bursztyn, macduska, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość