X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodzwoniłam się
    mam wizytę na 24.02

kapturnica, Sabina, Bozia3, kkisia, gosia7122, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dżołka mam

Mąż budzi się po południu po ciężkiej popijawie. Cała pościel mokra. Ze wstydem mówi do żony:
    - Przepraszam.... ja tutaj...
    Żona na to:
    - No już, uspokój się. W nocy przytargałeś bałwana i ja do rana zwijałam się ze śmiechu obserwując, jak próbujesz go wydupczyć.

Sabina, kapturnica, kkisia, Arwena, Bozia3, gosia7122, moremi, iwcia77, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wczoraj w skrzynce ... przesyłunia

excited035.gif

Moremi

thank-you10.gif

Sabina, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniek to kontynuujac chlubna tradycje forum, bierzesz cykl po Simbie i w kwietniu jestes w ciazy z Twixami :-D czego zycze z calego serducha <3

Reni, anna maria, caffe, kkisia, Arwena, Bozia3, SolarPolar, gosia7122, moremi, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Dorka1979, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może być
    ciekawe czy Bursztyn się wyrobi do tego czasu :-)
    Sabina wrote:
    Reniek to kontynuujac chlubna tradycje forum, bierzesz cykl po Simbie i w kwietniu jestes w ciazy z Twixami :-D czego zycze z calego serducha <3

anna maria, Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może być
    ciekawe czy Bursztyn się wyrobi do tego czasu :-)
    Bedzie musial ;-)
    A oni tez chyba niedlugo maja wizyte w klinice? Mieli podjac decyzje czy przystepuja do in vitro. Bursztynku i co postanowiliscie? :-)

Reni, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie, że musi
    teraz już się nie wywinie!
    Sabina wrote:
    Bedzie musial ;-)
    A oni tez chyba niedlugo maja wizyte w klinice? Mieli podjac decyzje czy przystepuja do in vitro. Bursztynku i co postanowiliscie? :-)

kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak kkisieł czy bardzo cierpi czy może ją to nie rusza :-)

Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Booziaaaaaaaaaaa...
    ale, że co ? :)

Reni, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry!

kisia juz pojechala, to ja powiem, ze mnie HSG bolalo.. Nie tak jak punkcja, ale zawsze.. Tylko, że u mnie bylo na zywca, a z tego co zrozumialam to Kisia bedzie miec jakies cuda na kiju, bo czemu inaczej mialaby przyjsc na gloda?

Wczoraj mi dziecie dalo popalic, bolalo mnie wszytko- plecy, pachwiny, leb, masakra normalnie.. Doszlam do wniosku, ze 3 doby lezenia i robienia nic nie do konca dobrze wplywa na kregoslup ;) Zatem dzis zamierzam wstac.. Znaczy jeszczce nie, ale pozniej na troche dom chyba opuszcze ;)

Renik, super, ze plan jest! No musza w koncu jakies ciaze byc, bo kurka, po styczniu/lutym zostane tylko ja i Slash! No i Kaptur obiecala..

Co do wozka, to one fajnie wygladaja w oknie sklepu- juz widze jak popierdzielam takim po okolicznym bruku i dziurach ;) Ja musze miec terenowy wozek, z pompowanymi kolkami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:22

Sabina, kkisia, Reni, Arwena, Bozia3, gosia7122, moremi, iwcia77, macduska, anna maria, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ale masz eleganckiego syna! Super :-) to juz na jutrzejszy bal? ;-)

kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty przebiegła istoto..
    chciałam powiedzieć, że już po świętach, więc mogłabyś mi oddać Mikołajka :-) przecież już niepotrzebny
    Bozia3 wrote:
    ale, że co ? :)

Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia, co to za "lubie" pod moim postem! Mialas juz pojechac!

Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a Ty przebiegła istoto..
    chciałam powiedzieć, że już po świętach, więc mogłabyś mi oddać Mikołajka :-) przecież już niepotrzebny

aha, zmieniamy wystroj znaczy?

Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam , na poczatku nic nie bolalo , a pozniej zaczela sie jazda malo z samolotu nie zlecialam , bo probowal przechac
    Dostalam jakiego czopka i tabsa do lykniecia i teraz sie czuje jakbym cale wino obalila

A i opis
    Sonohsterosalpingografia
    Rozpoznanie. Nieplodnosc , oba jajowody niedrozne
    W trakcie zabiegu uwidoczniono polip w ciesni jamy macicy :(

Odrazu wizyta w mojego lekarza i wizyta 5 stycznia i tu podejma decyzje czy jeszcze cos robia tz histero z zaparo , ale to juz na nfz
    Czy odrazu invitro
    To by bylo na tyle
    Mamy teraz 6 dni na podjecie decyzji

Sabina, Bozia3, Arwena, gosia7122, paszczakin, Pusurek, moremi, iwcia77, Bursztyn, macduska, Heretyczka, ComeToMeBaby, anna maria, Aasiula, gretka, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Wrocilam , na poczatku nic nie bolalo , a pozniej zaczela sie jazda malo z samolotu nie zlecialam , bo probowal przechac
    Dostalam jakiego czopka i tabsa do lykniecia i teraz sie czuje jakbym cale wino obalila

A i opis
    Sonohsterosalpingografia

Odrazu wizyta w mojego lekarza i wizyta 5 stycznia i tu podejma decyzje czy jeszcze cos robia tz histero z zaparo , ale to juz na nfz
    Czy odrazu invitro
    To by bylo na tyle
    No to mogliscie sie zabzykac na smierc i tak by byla dupa :-( dobrze, ze wiesz co jest i teraz musicie z chlopem pogadac i uzgodnic co i jak. Dobtze ze jestes juz po :-) odpoczywaj <3

kkisia, paszczakin, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

A i opis
    Sonohsterosalpingografia

Czy odrazu invitro
    To by bylo na tyle
    :( Kkisia
    Ale przynajmniej wiesz na czym stoisz.
    Możesz zrobic próbe z laparo bo czasem podczas hsg dochodzi do samoistnych skurczy jajowodów stad nie uwidacznia sie kontrastu i wyglądaja na niedrożne.Dodatkowo ten polip moze tez utrudniac zajscie .Musisz biedulo sama zdecydowac ale ejsli nie ejstes przekonana co do in vitro to zrob laparo, zawsze to jakas nadzieja..A i przy opkazji mialabys z glowy polipa jesli on moze byc rowniez przeszkoda bo przed in vitro pewnie i tak kaza ci usunac....

Sabina, kkisia, moremi, macduska, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chlop pojechal m po antybiotyk a ja ide w kimono musze sie z tym przespac :(
    Tak zle dawno mi nie bylo
    Oczy mam juz zapuchniete :(

Sabina, macduska, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia ale przecież nie jest tak tragicznie
    przepchasz rurki albo od razu sieknij ivf
    dobra strona jest taka, że nie musisz się już bzykać ;-)

będzie dobrze

kkisia, Pusurek, Sabina, moremi, iwcia77, Bursztyn, macduska, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia - nie jest najgorzej - ja bym też zrobiła laparo, a potem jakby co - to zawsze jest szansa na in vitro

kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6323 6324 6325 6326 6327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ