35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisia, przynajmniej wiesz co sie dzieje, a nie co miesiac rozczarowanie.. Tak jak baby mowia- albo laparo, albo IVF- kwalifikacje na podstawie niedroznosci od razu dostaniesz..
kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a Ty przebiegła istoto..
chciałam powiedzieć, że już po świętach, więc mogłabyś mi oddać Mikołajkaprzecież już niepotrzebny
- obecnie posiadam tylko wersję sylwestrową...
paszczakin, Pusurek, Reni, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, macduska, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tylko nie rozumiem jednego- Tobie akis czas temu test pozytywny wyszedl, prawda? to jakim cudem jak oba jajowody zapchane doszlo do zaplodnienia?
Pusurek, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja tylko nie rozumiem jednego- Tobie akis czas temu test pozytywny wyszedl, prawda? to jakim cudem jak oba jajowody zapchane doszlo do zaplodnienia?
No i tak jak napisalam niekoniecznie musza byc niedrozne..Moglo dojsc do ich zacisniecia..Nic bym nie przesadzalaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:47
Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wyczułam CIę...
- obecnie posiadam tylko wersję sylwestrową...
I co- myslisz, ze Reni takiego przystojniaka nie bedzie chciala?Bozia3, Reni, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza ciaza pozamaciczna tez wykaze test na plus....
no dobra, ale jakos to jajko i plemnik musza sie spotkac, zeby w ogole byla ciaza.. czy gora je Kisia wpuscila?
Sabina, kkisia, iwcia77, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no dobra, ale jakos to jajko i plemnik musza sie spotkac, zeby w ogole byla ciaza.. czy gora je Kisia wpuscila?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:50
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
Kwalifikacje mamy w kieszeni lekarz powiedzil bo i niedrozos i polip i amh 1,59 tez nas kwalifikuje i chlop powiedzial ze bedziemy walczyc
Teraz zalezy co powiedza nam w poniedzialek czy laparo jest konieczna , czy zaczynamy odrazu
Jak odrazu to Simba pamietaj bede miala twixy za toba , wiec wiesz ty bedziesz mala wszystko pdwojnie i ja sie do Ciebie usmiechne
Poplakalam sobie i juz mi lepiej
Cyc do przodu i walczymy
Teraz sie tylko zastanawiam czy jest sens chlopa jeszcze meczyc badaniamikapturnica, Bozia3, Sabina, moremi, Arwena, iwcia77, caffe, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, SolarPolar, Aasiula, ania.g, malgos741, Parka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzieki dziewczyny
Kwalifikacje mamy w kieszeni lekarz powiedzil bo i niedrozos i polip i amh 1,59 tez nas kwalifikuje i chlop powiedzial ze bedziemy walczyc
Teraz zalezy co powiedza nam w poniedzialek czy laparo jest konieczna , czy zaczynamy odrazu
Jak odrazu to Simba pamietaj bede miala twixy za toba , wiec wiesz ty bedziesz mala wszystko pdwojnie i ja sie do Ciebie usmiechne
Poplakalam sobie i juz mi lepiej
Cyc do przodu i walczymy
Teraz sie tylko zastanawiam czy jest sens chlopa jeszcze meczyc badaniamiSabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo.
Pospalam dzis. Podrzucilam rano dziecko chłopu do salonu i zwialam do sypialni. 1,5 godziny snu dwóch przodu w kij nie dmuchal.
Bozia, Kajtek jutro bierze ślub??
kkisia, trzymam kciuki.
A w ogóle to smigam do miasta, kupić sobie jakiś dres na jutrzejszego sylwestra.
Zaczynajcie robić podsumowania roku, bo się nie wyrobicie.
Miłego dnia!kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, Bursztyn, Bozia3, macduska, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewuszki
Mialam doczytywac, ale.....zdjecie Kajtka Boziowego mnie powaliloTen facet jest boski!
a w tym fraku czy smokingu wyglada wspaniale juz teraz, a co dopiero jak wydorosleje, lamacz serc
Dbra, ide doczytackkisia, iwcia77, Sabina, Bozia3, moremi, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bedzie musial
A oni tez chyba niedlugo maja wizyte w klinice? Mieli podjac decyzje czy przystepuja do in vitro. Bursztynku i co postanowiliscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:13
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kisia, rozumiem ze jest ci nienajweselej, ale przykre uczucie minie wkoncu. Na szczescie w tzw. dzisiejszych czasach taki wynik to nie wyrok, i sa opcje dzieki ktorym mozesz miec dziecko, jesli nie laparo to IVF, wiec mimo ze nie jest najlepiej to nie jest tez najgorzej- wyjscie z sytuacji jest, to najwazniejsze.
kapturnica, kkisia, moremi, macduska, Arwena, Aasiula, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
bry...czy dzisiaj jest geografia ? ...bo ja globus przynioslam...
z bolem gardla
Kisia- tak jak laski napisaly, grunt to wiedziec na czym sie stoi i dzialac w odpowiednim kierunku, jeszcze zobaczymy twoje 2 kreski po Nowym Roku
Bozia- Kajtek jaki milordrewelacja, gotowy do balu sylwestrowego
widze ze juz sie szykujecie do balu , wiec i ja zawioze polamanego mikolaja do szpitala
Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, macduska, Arwena, Aasiula, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kapta mial juz robione i sa w kartotece
Teraz w styczniu mial robic powtorke po cloAasiula lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewuszki
Mialam doczytywac, ale.....zdjecie Kajtka Boziowego mnie powaliloTen facet jest boski!
a w tym fraku czy smokingu wyglada wspaniale juz teraz, a co dopiero jak wydorosleje, lamacz serc
Dbra, ide doczytacale pocieszam się, że w bogatej Norwegii do sylwka szykują sobie dresy, więc u nas i tak lepiej...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/898308415f25.jpgkapturnica, iwcia77, Reni, Sabina, moremi, Bursztyn, paszczakin, kkisia, Pusurek, gosia7122, SolarPolar, Aasiula, ania.g, gretka, gretka, gretka, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość