X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia, przynajmniej wiesz co sie dzieje, a nie co miesiac rozczarowanie.. Tak jak baby mowia- albo laparo, albo IVF- kwalifikacje na podstawie niedroznosci od razu dostaniesz..

kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a Ty przebiegła istoto..
    chciałam powiedzieć, że już po świętach, więc mogłabyś mi oddać Mikołajka :-) przecież już niepotrzebny
    wyczułam CIę...;) - obecnie posiadam tylko wersję sylwestrową...;)

paszczakin, Pusurek, Reni, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, macduska, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko nie rozumiem jednego- Tobie akis czas temu test pozytywny wyszedl, prawda? to jakim cudem jak oba jajowody zapchane doszlo do zaplodnienia?

Pusurek, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja tylko nie rozumiem jednego- Tobie akis czas temu test pozytywny wyszedl, prawda? to jakim cudem jak oba jajowody zapchane doszlo do zaplodnienia?
    Paszcza ciaza pozamaciczna tez wykaze test na plus....
    No i tak jak napisalam niekoniecznie musza byc niedrozne..Moglo dojsc do ich zacisniecia..Nic bym nie przesadzala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:47

Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wyczułam CIę...;) - obecnie posiadam tylko wersję sylwestrową...;)

I co- myslisz, ze Reni takiego przystojniaka nie bedzie chciala? ;)

Bozia3, Reni, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza ciaza pozamaciczna tez wykaze test na plus....

no dobra, ale jakos to jajko i plemnik musza sie spotkac, zeby w ogole byla ciaza.. czy gora je Kisia wpuscila? ;)

Sabina, kkisia, iwcia77, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no dobra, ale jakos to jajko i plemnik musza sie spotkac, zeby w ogole byla ciaza.. czy gora je Kisia wpuscila? ;)
    Ciaza pozamaciczna moze byc nawet brzuszna, jajnikowa.Niekoniecznie jedynie w jajowodzie..Zdarza sie ,ze plemniki przedostaja sie poza jajowod i dochodzi do zaplodnienia rowniez poza nim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:50

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny
    Kwalifikacje mamy w kieszeni lekarz powiedzil bo i niedrozos i polip i amh 1,59 tez nas kwalifikuje i chlop powiedzial ze bedziemy walczyc
    Teraz zalezy co powiedza nam w poniedzialek czy laparo jest konieczna , czy zaczynamy odrazu

Jak odrazu to Simba pamietaj bede miala twixy za toba , wiec wiesz ty bedziesz mala wszystko pdwojnie i ja sie do Ciebie usmiechne ;)

Poplakalam sobie i juz mi lepiej
    Cyc do przodu i walczymy :)

Teraz sie tylko zastanawiam czy jest sens chlopa jeszcze meczyc badaniami

kapturnica, Bozia3, Sabina, moremi, Arwena, iwcia77, caffe, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, SolarPolar, Aasiula, ania.g, malgos741, Parka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    se se se se ...
    paszczakin wrote:
    I co- myslisz, ze Reni takiego przystojniaka nie bedzie chciala? ;)

kapturnica, paszczakin, kkisia, iwcia77, Bozia3, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dzieki dziewczyny
    Kwalifikacje mamy w kieszeni lekarz powiedzil bo i niedrozos i polip i amh 1,59 tez nas kwalifikuje i chlop powiedzial ze bedziemy walczyc
    Teraz zalezy co powiedza nam w poniedzialek czy laparo jest konieczna , czy zaczynamy odrazu

Jak odrazu to Simba pamietaj bede miala twixy za toba , wiec wiesz ty bedziesz mala wszystko pdwojnie i ja sie do Ciebie usmiechne ;)

Poplakalam sobie i juz mi lepiej
    Cyc do przodu i walczymy :)

Teraz sie tylko zastanawiam czy jest sens chlopa jeszcze meczyc badaniami
    No chlop musi zrobic jedynie badanie nasienia do kwalifikacji jesli sie zdecydujesz na in vitro bo to wymagalne

Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello.
    Pospalam dzis. Podrzucilam rano dziecko chłopu do salonu i zwialam do sypialni. 1,5 godziny snu dwóch przodu w kij nie dmuchal. ;-)
    Bozia, Kajtek jutro bierze ślub??
    kkisia, trzymam kciuki.
    A w ogóle to smigam do miasta, kupić sobie jakiś dres na jutrzejszego sylwestra. ;-)
    Zaczynajcie robić podsumowania roku, bo się nie wyrobicie. ;-)
    Miłego dnia!

kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, Bursztyn, Bozia3, macduska, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewuszki

Mialam doczytywac, ale.....zdjecie Kajtka Boziowego mnie powalilo :) Ten facet jest boski! :) a w tym fraku czy smokingu wyglada wspaniale juz teraz, a co dopiero jak wydorosleje, lamacz serc :)
    Dbra, ide doczytac :)

kkisia, iwcia77, Sabina, Bozia3, moremi, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może być
    ciekawe czy Bursztyn się wyrobi do tego czasu :-)
    no, ciekawe...

Reni, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bedzie musial ;-)
    A oni tez chyba niedlugo maja wizyte w klinice? Mieli podjac decyzje czy przystepuja do in vitro. Bursztynku i co postanowiliscie? :-)
    nic jeszcze, a wizyte przelozyli nam na kwiecien, nie wiadomo z jakiego powodu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:13

Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta mial juz robione i sa w kartotece
    Teraz w styczniu mial robic powtorke po clo

kapturnica lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia, rozumiem ze jest ci nienajweselej, ale przykre uczucie minie wkoncu. Na szczescie w tzw. dzisiejszych czasach taki wynik to nie wyrok, i sa opcje dzieki ktorym mozesz miec dziecko, jesli nie laparo to IVF, wiec mimo ze nie jest najlepiej to nie jest tez najgorzej- wyjscie z sytuacji jest, to najwazniejsze.

kapturnica, kkisia, moremi, macduska, Arwena, Aasiula, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry...czy dzisiaj jest geografia ? ...bo ja globus przynioslam...:( z bolem gardla :(

Kisia- tak jak laski napisaly, grunt to wiedziec na czym sie stoi i dzialac w odpowiednim kierunku <3, jeszcze zobaczymy twoje 2 kreski po Nowym Roku <3

Bozia- Kajtek jaki milord <3 rewelacja, gotowy do balu sylwestrowego :D

widze ze juz sie szykujecie do balu , wiec i ja zawioze polamanego mikolaja do szpitala :)

Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, macduska, Arwena, Aasiula, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kapta mial juz robione i sa w kartotece
    Teraz w styczniu mial robic powtorke po clo
    Z tego co sie orientuje do kwalifikacji badanie nasienia musi byc nie starsze niz maks poł roku..Tak mi powiedzieli w klinice

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewuszki

Mialam doczytywac, ale.....zdjecie Kajtka Boziowego mnie powalilo :) Ten facet jest boski! :) a w tym fraku czy smokingu wyglada wspaniale juz teraz, a co dopiero jak wydorosleje, lamacz serc :)
    Dbra, ide doczytac :)
    no frak śpiochowy...ale to wykadrowane zdjęcie - tak naprawdę to nie ma kompletu - w bidnej PL brak nam butów...;) ale pocieszam się, że w bogatej Norwegii do sylwka szykują sobie dresy, więc u nas i tak lepiej...:) ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/898308415f25.jpg

kapturnica, iwcia77, Reni, Sabina, moremi, Bursztyn, paszczakin, kkisia, Pusurek, gosia7122, SolarPolar, Aasiula, ania.g, gretka, gretka, gretka, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia - ja bym nie powtarzała badań faceta. Szkoda kasy teraz - jeśli miał już robione. A do in vitro i tak powtórzy

iwcia77, Sabina, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6324 6325 6326 6327 6328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ