35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisia, przynajmniej wiesz co sie dzieje, a nie co miesiac rozczarowanie.. Tak jak baby mowia- albo laparo, albo IVF- kwalifikacje na podstawie niedroznosci od razu dostaniesz..
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
wyczułam CIę...Reni wrote:a Ty przebiegła istoto..
chciałam powiedzieć, że już po świętach, więc mogłabyś mi oddać Mikołajka
przecież już niepotrzebny
- obecnie posiadam tylko wersję sylwestrową...
paszczakin, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tylko nie rozumiem jednego- Tobie akis czas temu test pozytywny wyszedl, prawda? to jakim cudem jak oba jajowody zapchane doszlo do zaplodnienia?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Paszcza ciaza pozamaciczna tez wykaze test na plus....paszczakin wrote:Ja tylko nie rozumiem jednego- Tobie akis czas temu test pozytywny wyszedl, prawda? to jakim cudem jak oba jajowody zapchane doszlo do zaplodnienia?
No i tak jak napisalam niekoniecznie musza byc niedrozne..Moglo dojsc do ich zacisniecia..Nic bym nie przesadzalaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:47
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Bozia3 wrote:wyczułam CIę...
- obecnie posiadam tylko wersję sylwestrową...
I co- myslisz, ze Reni takiego przystojniaka nie bedzie chciala?
Bozia3, Reni, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza ciaza pozamaciczna tez wykaze test na plus....
no dobra, ale jakos to jajko i plemnik musza sie spotkac, zeby w ogole byla ciaza.. czy gora je Kisia wpuscila?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ciaza pozamaciczna moze byc nawet brzuszna, jajnikowa.Niekoniecznie jedynie w jajowodzie..Zdarza sie ,ze plemniki przedostaja sie poza jajowod i dochodzi do zaplodnienia rowniez poza nimpaszczakin wrote:no dobra, ale jakos to jajko i plemnik musza sie spotkac, zeby w ogole byla ciaza.. czy gora je Kisia wpuscila?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:50
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
Kwalifikacje mamy w kieszeni lekarz powiedzil bo i niedrozos i polip i amh 1,59 tez nas kwalifikuje i chlop powiedzial ze bedziemy walczyc
Teraz zalezy co powiedza nam w poniedzialek czy laparo jest konieczna , czy zaczynamy odrazu
Jak odrazu to Simba pamietaj bede miala twixy za toba , wiec wiesz ty bedziesz mala wszystko pdwojnie i ja sie do Ciebie usmiechne
Poplakalam sobie i juz mi lepiej
Cyc do przodu i walczymy
Teraz sie tylko zastanawiam czy jest sens chlopa jeszcze meczyc badaniami
kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gosia7122, SolarPolar, Aasiula, ania.g, malgos741, Parka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość
-
se se se se ...paszczakin wrote:I co- myslisz, ze Reni takiego przystojniaka nie bedzie chciala?

kapturnica, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
No chlop musi zrobic jedynie badanie nasienia do kwalifikacji jesli sie zdecydujesz na in vitro bo to wymagalnekkisia wrote:Dzieki dziewczyny
Kwalifikacje mamy w kieszeni lekarz powiedzil bo i niedrozos i polip i amh 1,59 tez nas kwalifikuje i chlop powiedzial ze bedziemy walczyc
Teraz zalezy co powiedza nam w poniedzialek czy laparo jest konieczna , czy zaczynamy odrazu
Jak odrazu to Simba pamietaj bede miala twixy za toba , wiec wiesz ty bedziesz mala wszystko pdwojnie i ja sie do Ciebie usmiechne
Poplakalam sobie i juz mi lepiej
Cyc do przodu i walczymy
Teraz sie tylko zastanawiam czy jest sens chlopa jeszcze meczyc badaniami
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyEllo.
Pospalam dzis. Podrzucilam rano dziecko chłopu do salonu i zwialam do sypialni. 1,5 godziny snu dwóch przodu w kij nie dmuchal.
Bozia, Kajtek jutro bierze ślub??
kkisia, trzymam kciuki.
A w ogóle to smigam do miasta, kupić sobie jakiś dres na jutrzejszego sylwestra.
Zaczynajcie robić podsumowania roku, bo się nie wyrobicie.
Miłego dnia!
kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, Bozia3, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewuszki
Mialam doczytywac, ale.....zdjecie Kajtka Boziowego mnie powalilo
Ten facet jest boski!
a w tym fraku czy smokingu wyglada wspaniale juz teraz, a co dopiero jak wydorosleje, lamacz serc 
Dbra, ide doczytac
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nic jeszcze, a wizyte przelozyli nam na kwiecien, nie wiadomo z jakiego powodu...Sabina wrote:Bedzie musial

A oni tez chyba niedlugo maja wizyte w klinice? Mieli podjac decyzje czy przystepuja do in vitro. Bursztynku i co postanowiliscie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:13
nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kisia, rozumiem ze jest ci nienajweselej, ale przykre uczucie minie wkoncu. Na szczescie w tzw. dzisiejszych czasach taki wynik to nie wyrok, i sa opcje dzieki ktorym mozesz miec dziecko, jesli nie laparo to IVF, wiec mimo ze nie jest najlepiej to nie jest tez najgorzej- wyjscie z sytuacji jest, to najwazniejsze.
kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
bry...czy dzisiaj jest geografia ? ...bo ja globus przynioslam...
z bolem gardla 
Kisia- tak jak laski napisaly, grunt to wiedziec na czym sie stoi i dzialac w odpowiednim kierunku
, jeszcze zobaczymy twoje 2 kreski po Nowym Roku 
Bozia- Kajtek jaki milord
rewelacja, gotowy do balu sylwestrowego 
widze ze juz sie szykujecie do balu , wiec i ja zawioze polamanego mikolaja do szpitala
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
Z tego co sie orientuje do kwalifikacji badanie nasienia musi byc nie starsze niz maks poł roku..Tak mi powiedzieli w klinicekkisia wrote:Kapta mial juz robione i sa w kartotece
Teraz w styczniu mial robic powtorke po clo
Aasiula lubi tę wiadomość

-
no frak śpiochowy...ale to wykadrowane zdjęcie - tak naprawdę to nie ma kompletu - w bidnej PL brak nam butów...Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewuszki
Mialam doczytywac, ale.....zdjecie Kajtka Boziowego mnie powalilo
Ten facet jest boski!
a w tym fraku czy smokingu wyglada wspaniale juz teraz, a co dopiero jak wydorosleje, lamacz serc 
Dbra, ide doczytac
ale pocieszam się, że w bogatej Norwegii do sylwka szykują sobie dresy, więc u nas i tak lepiej...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/898308415f25.jpg
kapturnica, iwcia77, Reni, nick nieaktualny, moremi, Bursztyn, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, SolarPolar, Aasiula, ania.g, gretka, gretka, gretka, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość