35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKapta on robil u nich w klinice w listopadzie
Teraz byle do poniedzialku
I wieczorem o 18:20 wizyta i bede wiedziala co dalej
A co do tego testu pozytywnego powiedzial to samo co ty
Nic juz teraz nie wymodze
A bzykak i tak sie bedziemySabina, moremi, iwcia77, kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, gosia7122, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Pan wzywał Milordzie?
Tak Janie! Podaj mi obuwie
dobry jestBozia3 wrote:no frak śpiochowy...ale to wykadrowane zdjęcie - tak naprawdę to nie ma kompletu - w bidnej PL brak nam butów...ale pocieszam się, że w bogatej Norwegii do sylwka szykują sobie dresy, więc u nas i tak lepiej...
Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia, Pusurek, macduska lubią tę wiadomość
-
Kkisia, w sumie to dobre wiadomości. Jest po wszystkim, masz diagnozę, więc skończyło się działanie po omacku. Hehe, to teraz widzę jakie wyścigi będą po cykl po Simbie
Reni, to nie koniec. Zbieram dalejSabina, iwcia77, kapturnica, kkisia, macduska, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia, Kajtek cudny
nic więcej nie napiszę, bo mnie Pani z klasy wyrzuci za słitaśności
Sabina, Bozia3, iwcia77, kkisia, Reni, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Kapta on robil u nich w klinice w listopadzie
Teraz byle do poniedzialku
I wieczorem o 18:20 wizyta i bede wiedziala co dalej
A co do tego testu pozytywnego powiedzial to samo co ty
Nic juz teraz nie wymodze
A bzykak i tak sie bedziemySabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZabaczymy w poniedzialek
ale mamy sobie dokladnie wszystko obgadac
Bo jak co to w poniedzialek podpisujemy papiery
@ ok 16 stycznia i dzialamy
Czyli wtedy test albo beta ok walentynekiwcia77, macduska, kapturnica, Arwena, caffe, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Kkisia nie mazgaj sie tylko od razu sie bierz za ivf
takie życie kurwa, czasami pod górke
buzka
Ewa mazgajstwa byla tylko chwila teraz mam powera na dzialanie
Buziaki dla Tomciaiwcia77, Sabina, Heretyczka, Arwena, Reni, moremi, SolarPolar, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no frak śpiochowy...ale to wykadrowane zdjęcie - tak naprawdę to nie ma kompletu - w bidnej PL brak nam butów...
ale pocieszam się, że w bogatej Norwegii do sylwka szykują sobie dresy, więc u nas i tak lepiej...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/898308415f25.jpg
bez butow to nawet lepiejHeretyczka, kkisia, Reni, moremi, Sabina, SolarPolar, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no frak śpiochowy...ale to wykadrowane zdjęcie - tak naprawdę to nie ma kompletu - w bidnej PL brak nam butów...
ale pocieszam się, że w bogatej Norwegii do sylwka szykują sobie dresy, więc u nas i tak lepiej...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/898308415f25.jpgPusurek, moremi, Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny