35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:kkisia- kurczę, wyobraziłam sobie siebie na twoim miejscu, już nie wiem, czy jestem takim kwiatem lotosu...
działajcie więc, trzymam kciuki za dobre decyzje, szybką akcję i swiętowanie we walentynki
Naprawde nie boli jakos specjalnie serio
U mnie zaczelo napierdalac jak probowal je przepchac
Ale tez sie dalo wytrzymac
Tylko coz nie dalo sie przepchacComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Heretyku czy możesz odpowiedzieć koleżance?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/weteranki-naturalne-metody-na-cud,5295.html
ana90 wrote:Hej, wiem ale chyba tam bardziej właśnie zielarstwo i naturalne suplementy a ja chciałabym poruszyć również tematy miejsc gdzie dochodzi do uzdrowień itp. i nie wiem czy tam to pasujekapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Heretyku czy możesz odpowiedzieć koleżance?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/weteranki-naturalne-metody-na-cud,5295.html
Reni trzeba by jej o tym krzesle powiedziec i o cudownych zrodlachSabina, Reni, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i juz wiem dlaczego mialam byc naczczo i z osoba towarzyszaca
Mowie chlopu ze musze isc do slepu po podpaski a on mi mowi ze juz bylam
Nawet on wiecej zapamietal z tego co lekarz mowil
Ja mam luke w pamieci , nie wiem jak dojechalam do domu i ze bylam w sklepie
I ze lekarz pracuje w kliniceSabina, ComeToMeBaby, Arwena, macduska, iwcia77, Aasiula, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:pora obiadowa.
u mnie mleko z miodem i czosnkiem- ciąg dalszy kuracji. byle do jutra być na tip-top... dobrze, że buty zdążyłam na sylwka kupić to mogę siedzieć cały dzień pod pierzyną. tak jak wczoraj. kaszel mnie w nocy budził kilka razy, aż chciałam dziś powiedzieć mojemu m żeby do apteki po syrop skoczył, ale mi z rana przeszło i jakoś nie mam argumentu.
weż goraca kąpiel i zrób sobie drinka- czysta wódke z naturalnym sokiem jezynowym lub malinowym a najlepiej wycisnieta cała cytrynąSabina, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość