35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz w domu. Czekam az zapiekanka dojdzie

Dzis przyszlo moje zamowienie z apteki
jestem juz po pierwszej saszetce inofemu
niech sie dzieje
!
iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ja tez byłam zawiedziona ...iwcia77 wrote:wlasnie skonczylam ogladac " Gone girl"...film dobry, zawiodlam sie koncowka...jak to kurwa w thillerach

chyba na poprawe humoru teraz wrzuce se " odlot" albo tego "vincentego"...
iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale kiedy ta koncowka wlasnie byla dobraiwcia77 wrote:wlasnie skonczylam ogladac " Gone girl"...film dobry, zawiodlam sie koncowka...jak to kurwa w thillerach

chyba na poprawe humoru teraz wrzuce se " odlot" albo tego "vincentego"...
nietypowa
facet ostal w pulapce
Simba, gdzie jestes? fajna koncowka byla, nie?
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
no faktycznie nietypowaBursztyn wrote:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/552d95a76c1d.jpg
iwcia77, nick nieaktualny, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane Radosnego Nowego ROku 2015

przesyłam pamiec i buziaki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a379bc79d782.jpg
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Reni, malgos741, Bozia3, Parka, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
jak juz wspomnialas o koncowce to napisz tez streszczenie - bedzie jak znalazl dla tych co nie widzialy a mialy zamiarBursztyn wrote:

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie sie wkurwilam... Moze juz nie piszcie o filmach, co??iwcia77 wrote:jak juz wspomnialas o koncowce to napisz tez streszczenie - bedzie jak znalazl dla tych co nie widzialy a mialy zamiar

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wieczór
Bozia ale masz przystojniaka!
Happy i Kisia trzymam kciuki.
Widzę że Zygmunt szykuje się już do powitania nowego roku
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyNo tak na połówkowym USG gościu mnie wystraszył, że dziecko jest za małe a po dzisiejszym już nadrobiła bo waży ponad 2kg.
anna maria, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość