35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz w domu. Czekam az zapiekanka dojdzie
Dzis przyszlo moje zamowienie z aptekijestem juz po pierwszej saszetce inofemu
niech sie dzieje
!
iwcia77, Aasiula, Heretyczka, kapturnica, macduska, kkisia, moremi, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wlasnie skonczylam ogladac " Gone girl"...film dobry, zawiodlam sie koncowka...jak to kurwa w thillerach
chyba na poprawe humoru teraz wrzuce se " odlot" albo tego "vincentego"...iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:wlasnie skonczylam ogladac " Gone girl"...film dobry, zawiodlam sie koncowka...jak to kurwa w thillerach
chyba na poprawe humoru teraz wrzuce se " odlot" albo tego "vincentego"...
nietypowa
facet ostal w pulapce
Simba, gdzie jestes? fajna koncowka byla, nie?iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/552d95a76c1d.jpgiwcia77, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane Radosnego Nowego ROku 2015
przesyłam pamiec i buziaki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a379bc79d782.jpgmacduska, iwcia77, kkisia, Sabina, Aasiula, Pusurek, gosia7122, ania.g, Dorka1979, Arwena, moremi, Reni, malgos741, Bozia3, Parka, Bursztyn, peppapig, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Pusurek, Sabina, Aasiula, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jak juz wspomnialas o koncowce to napisz tez streszczenie - bedzie jak znalazl dla tych co nie widzialy a mialy zamiar
iwcia77, Heretyczka, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wieczór
Bozia ale masz przystojniaka!
Happy i Kisia trzymam kciuki.
Widzę że Zygmunt szykuje się już do powitania nowego rokuSabina, kkisia, iwcia77, macduska, malgos741, Bozia3, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyNo tak na połówkowym USG gościu mnie wystraszył, że dziecko jest za małe a po dzisiejszym już nadrobiła bo waży ponad 2kg.
anna maria, ania.g, Sabina, kkisia, iwcia77, paszczakin, macduska, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Heretyczka, malgos741, Bozia3, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość