35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jak żeś wlazła na te 6tys strone to teraz cierp. Za karę urodzisz!kapturnica wrote:ale ja po cichu???Paszcza mi kazala nie widzisz ??ona od razu mowila ze biorac 6tys strone zaciaze!
Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, kkisia, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój syn to jak się dowiedział że będzie dziewczynka powiedział tak: no i będzie przewaga bab w domu nie dość tego to jeszcze trzy psy sukikapturnica wrote:Mam taka nadzieje , ze chlop zmienil forme..Jak nie to jaja mnie zgniota w domu..Trudno biore z dobrocia inwentarza...Ale mam nadzieje ,ze bedzie moze kobitka...Bylaby rownosc w przyrodzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:09
Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, Iwone, Arwena, gosia7122, kkisia, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
bo się ciągle ukrywasz, znikasz z forum, zawieszasz się i długo nie odzywasz. Moja druga za duża absencja była i może dlategoArwena wrote:a ja aj mnie nikt nie chce do pary

Aasiula, kapturnica, Mega, Arwena, kkisia, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko niech Ewka nie przegapi bo bedziemy siedzieć w zawieszeniupaszczakin wrote:Jo!
Teraz mówię, zeby na 6666 nie pisać.. Tylko Ewka, bo jak nie, to na koniec kolejki
Aasiula, kapturnica, Mega, Iwone, Arwena, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dobra, biore koncowke lutego, bo Paszcza za daleko. Brak mi cierpliwosciDorka1979 wrote:Ja mam końcówkę lutego więc może po mnie złapiesz
po mnie jeszcze Paszczakin jest
Aasiula, kapturnica, Dorka1979, Mega, macduska, kkisia, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ja na pewno poczekampaszczakin wrote:Jo!
Teraz mówię, zeby na 6666 nie pisać.. Tylko Ewka, bo jak nie, to na koniec kolejki
Aasiula, Dorka1979, Mega, Arwena, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Tez bym chciała taka karę! Co trzeba przeskrobać?Reni wrote:jak żeś wlazła na te 6tys strone to teraz cierp. Za karę urodzisz!
kapturnica, Aasiula, Dorka1979, Mango, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja chcęArwena wrote:a ja aj mnie nikt nie chce do pary

To kiedy zachodzimy ?
kapturnica, Aasiula, Dorka1979, Mega, Arwena, macduska, Sabina, kkisia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
No, bo wyszło ze na 6666 stronie będziemy przez rok siedziałypaszczakin wrote:Znaczy, hehe, zaciazone I niechcące to mogą

Aasiula, Dorka1979, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny