35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jak żeś wlazła na te 6tys strone to teraz cierp. Za karę urodzisz!kapturnica wrote:ale ja po cichu???Paszcza mi kazala nie widzisz ??ona od razu mowila ze biorac 6tys strone zaciaze!
Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, kkisia, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mam taka nadzieje , ze chlop zmienil forme..Jak nie to jaja mnie zgniota w domu..Trudno biore z dobrocia inwentarza...Ale mam nadzieje ,ze bedzie moze kobitka...Bylaby rownosc w przyrodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:09
Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, Iwone, Arwena, gosia7122, kkisia, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
bo się ciągle ukrywasz, znikasz z forum, zawieszasz się i długo nie odzywasz. Moja druga za duża absencja była i może dlategoArwena wrote:a ja aj mnie nikt nie chce do pary
Aasiula, kapturnica, Mega, Arwena, kkisia, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Jo!
Teraz mówię, zeby na 6666 nie pisać.. Tylko Ewka, bo jak nie, to na koniec kolejkiAasiula, kapturnica, Mega, Iwone, Arwena, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ja mam końcówkę lutego więc może po mnie złapiesz
po mnie jeszcze Paszczakin jest
Aasiula, kapturnica, Dorka1979, Mega, macduska, kkisia, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ja na pewno poczekampaszczakin wrote:Jo!
Teraz mówię, zeby na 6666 nie pisać.. Tylko Ewka, bo jak nie, to na koniec kolejkiAasiula, Dorka1979, Mega, Arwena, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jak żeś wlazła na te 6tys strone to teraz cierp. Za karę urodzisz!
kapturnica, Aasiula, Dorka1979, Mango, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:a ja aj mnie nikt nie chce do pary
To kiedy zachodzimy ?kapturnica, Aasiula, Dorka1979, Mega, Arwena, macduska, Sabina, kkisia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Znaczy, hehe, zaciazone I niechcące to mogą
Aasiula, Dorka1979, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny