35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jak żeś wlazła na te 6tys strone to teraz cierp. Za karę urodzisz!kapturnica wrote:ale ja po cichu???Paszcza mi kazala nie widzisz ??ona od razu mowila ze biorac 6tys strone zaciaze!
Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój syn to jak się dowiedział że będzie dziewczynka powiedział tak: no i będzie przewaga bab w domu nie dość tego to jeszcze trzy psy sukikapturnica wrote:Mam taka nadzieje , ze chlop zmienil forme..Jak nie to jaja mnie zgniota w domu..Trudno biore z dobrocia inwentarza...Ale mam nadzieje ,ze bedzie moze kobitka...Bylaby rownosc w przyrodzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:09
Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, Iwone, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
bo się ciągle ukrywasz, znikasz z forum, zawieszasz się i długo nie odzywasz. Moja druga za duża absencja była i może dlategoArwena wrote:a ja aj mnie nikt nie chce do pary

Aasiula, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Znaczy, hehe, zaciazone I niechcące to mogą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 20:11
kapturnica, Reni, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczłowiek na chwile wyjdzie z forum i juz ciąża
co za desperatki w morde jeża
kapturnica, Reni, Aasiula, BISCA, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko niech Ewka nie przegapi bo bedziemy siedzieć w zawieszeniupaszczakin wrote:Jo!
Teraz mówię, zeby na 6666 nie pisać.. Tylko Ewka, bo jak nie, to na koniec kolejki
Aasiula, kapturnica, Mega, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dobra, biore koncowke lutego, bo Paszcza za daleko. Brak mi cierpliwosciDorka1979 wrote:Ja mam końcówkę lutego więc może po mnie złapiesz
po mnie jeszcze Paszczakin jest
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ja na pewno poczekampaszczakin wrote:Jo!
Teraz mówię, zeby na 6666 nie pisać.. Tylko Ewka, bo jak nie, to na koniec kolejki
Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
No iaparat odmówił współpracy nie chce sie naładowac a kabel od telefonu chuj wie gdzie..Nie mam jak rpzesłać zdjęcia na ogół. Musicie mi wierzyć na słowo...
Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Tez bym chciała taka karę! Co trzeba przeskrobać?Reni wrote:jak żeś wlazła na te 6tys strone to teraz cierp. Za karę urodzisz!
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja chcęArwena wrote:a ja aj mnie nikt nie chce do pary

To kiedy zachodzimy ?
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
No, bo wyszło ze na 6666 stronie będziemy przez rok siedziałypaszczakin wrote:Znaczy, hehe, zaciazone I niechcące to mogą

Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny