35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:oj Kapcia nie moge sie uspokoić rycze jak bobr ,ciesze sie strasznie
Aasiula, Mega, anna maria, Dorka1979, Pusurek, BISCA, ania.g, malgos741, macduska, Mango, Sabina, kkisia, SolarPolar, iwcia77, moremi, Parka, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
Kapta, ale pamiętasz, ze bierzesz miejscowke po simbie?
Wiem, wiem, jedna dziewczynkę możesz oddać mnie...
Biorę w ciemno!
Aasiula, Mega, Arwena, kapturnica, anna maria, Dorka1979, Pusurek, ania.g, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny..Przy tylu przeciwnosciach u mnie niedroznosci , notorycznych torbieli i braku owu przy pcos plus kombinowaniu zeby dorwac chlopa to naprawde wiecej szczescia niz rozumu..Wiem ,ze sam test to pikus ale kazda z nas wierzy ze bedzie dobrze i ja wierze w to i se kurwa zielona kropke zaznacza..Bo mam zamiar myslec pozytywnie..A na noc zaladuje se luteine dowciapna ..O!!!
Mega, anna maria, Aasiula, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:NMieee Ewa ja biore miejscowke po mamie..Po simbie Renek zaklepała..
zreszta po takiej suszy każdą ilośc sie łyknie
kapturnica, anna maria, Aasiula, Dorka1979, malgos741, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie kłóćcie sie, zaraz dwa następne bedą wolne
zreszta po takiej suszy każdą ilośc sie łyknie
Elfi nawet nie wiesz jak marze bys to byla ty...wiesz o tym.
Doszło do ciebie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 19:31
Mega, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Ja bym tam miejsce po Simbie rozdzieliła na dwie osoby, a co tam
Arwena, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Phi, ja tam wiedziałam, że Kapty będzie w ciazy!
Biska, Tobie slonce serdecznie współczuję. ale wiesz, z IVF fajne dzieci wychodzą!Mega, Aasiula, BISCA, Dorka1979, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Phi, ja tam wiedziałam, że Kapty będzie w ciazy!
Biska, Tobie slonce serdecznie współczuję. ale wiesz, z IVF fajne dzieci wychodzą!Aasiula, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
A teraz w ogóle szykujemy się na Ewki esej na stronie 6666. Jak napisze, to zachodzi, ale cała strona jej, nic tam inne baby nie moga pisać
Jak trzymamy się tradycji to działa!Mega, Dorka1979, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Biska, Tobie slonce serdecznie współczuję. ale wiesz, z IVF fajne dzieci wychodzą!Mega, Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Biska, Tobie slonce serdecznie współczuję. ale wiesz, z IVF fajne dzieci wychodzą!kapturnica, Arwena, Mega, Aasiula, Dorka1979, paszczakin, Pusurek, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hihi, dzieki Paszcza. Wlasnie sie smieje z moim m, bo ta biedna lekarka co mi robila usg i powiadomila o CP to jest ta, ktora bedzie prowadzic in vitro i z tego calego stresu i mojego placzu zaprzysiegla ze w tym roku bede w ciazy. Wykorzystam przy okazji, zeby poprosic o dziewczynke. A co , po takich przejsciach chyba sie nalezy
Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość