35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:może teraz nadejdzie zielona fala
tak tyci tyci już Kapta GRATULUJĘAasiula, malgos741, Arwena, anna maria, kapturnica, ania.g, gretka, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:też bym tak chciała,se robię i mam dwie krechy ehh
Aasiula, Arwena, anna maria, kapturnica, Dorka1979, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kto by nie chciał...ech...
ehh
Mega, Aasiula, Arwena, anna maria, kapturnica, gretka, MartaDidi, Dorka1979, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:nie wzdychać tylko do roboty się brać
ehh
Aasiula, anna maria, malgos741, kapturnica, Dorka1979, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny..Przy tylu przeciwnosciach u mnie niedroznosci , notorycznych torbieli i braku owu przy pcos plus kombinowaniu zeby dorwac chlopa to naprawde wiecej szczescia niz rozumu..Wiem ,ze sam test to pikus ale kazda z nas wierzy ze bedzie dobrze i ja wierze w to i se kurwa zielona kropke zaznacza..Bo mam zamiar myslec pozytywnie..A na noc zaladuje se luteine dowciapna ..O!!!
anna maria, BISCA, Aasiula, Mega, ania.g, Andzia 34, SolarPolar, malgos741, MartaDidi, Arwena, Dorka1979, paszczakin, gosia7122, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, Viv78, moremi, Parka, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ja stosowalam, ale mi nic nie wychodzilo, jak nic nie bylo... czyli prawde mowily? A cos wyszlo? NIe gadaj!!!
Mega, Aasiula, ania.g, kapturnica, BISCA, anna maria, gretka, MartaDidi, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ja miałam ale jak wyszedł cień cienia to już został do dziś
BISCA, anna maria, kapturnica, Mega, Aasiula, MartaDidi, Pusurek, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Rano zrobilam o 6tej test z porannego moczu bo odstawic mialam duphaston ale w glowie mialam zdanie Morki ,ze mam zrobic test zanim odstawie...Wiec zrobilam odczekalam 5minut sprawdzialm pod swiatlo telefonu i widzac jedna kreche pszlam spac dalej..Rano sie obudzilam i wzielam zeby go wyjebac..rzucil mi sie cien cienia ze jest..Nadmienie ,ze nigdy nie mialam takowego ..
Ale po 3godzinach wynik uznalam za wat[pliwy..Pojechalam popoludniu odwiedzic wujka i kupilam kolejny test z tej samej firmy(nie mieli innych) od wpol do 2giej nic nie pilam ani nie sikalam zrobilam test chwile temu .W3minuty wyszla druga kreska dobrze widoczna bez kombinowania z nia pod swiatlo...
Mam nadzieje ,ze mnie etst nie rtobi w chuja ale jesli kreska pojawila sie w terminie i widac duzo duzo lepiej to chyba kurwa moge meic nadzieje ,ze przyrastaa nie ze kolejny raz mnie robi w chuja..Dlatego pytam czy ktoras robila quixxa bo mi nigdy nie zdarzylo sie na nim miec nawet cin cieniamalgos741, anna maria, Aasiula, Arwena, ania.g, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:kapta a Ty wczoraj bylas u lekarza ?(o ile sie nie myle)i on nic nie widzial?Co za chuj
Aasiula, Arwena, anna maria, Dorka1979, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Koleżanko ale jak robisz testa z nieporannego moczu i tak wychodzi to musisz mieć już pożądane stężenie bety hcg, nie żebym Cię nakręcała ale dlatego się robi test z pierwszego porannego sikańca żeby wyłapać to najlepsze stężenie.
anna maria, Dorka1979, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość