35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dziołchy mam pytanie która stosowała testy quixxa>>I czy ja kiedykolwiek oszukaly ,ze wyszela druga krecha a byla chujnia???
malgos741, Arwena, Dorka1979, Sabina, kkisia, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziołchy mam pytanie która stosowała testy quixxa>>I czy ja kiedykolwiek oszukaly ,ze wyszla druga krecha a byla chujnia???
Mega, Arwena, Dorka1979, Sabina, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Dziołchy mam pytanie która stosowała testy quixxa>>I czy ja kiedykolwiek oszukaly ,ze wyszla druga krecha a byla chujnia???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:37
Arwena, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Kapta nie pomogę ci, 2 kreski miałam raz w życiu, ale nie pamietam co to był za test, bo to dość dawno było
ale nie kłamał
Arwena, iwcia77, Dorka1979, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Rano zrobilam o 6tej test z porannego moczu bo odstawic mialam duphaston ale w glowie mialam zdanie Morki ,ze mam zrobic test zanim odstawie...Wiec zrobilam odczekalam 5minut sprawdzialm pod swiatlo telefonu i widzac jedna kreche pszlam spac dalej..Rano sie obudzilam i wzielam zeby go wyjebac..rzucil mi sie cien cienia ze jest..Nadmienie ,ze nigdy nie mialam takowego ..
Ale po 3godzinach wynik uznalam za wat[pliwy..Pojechalam popoludniu odwiedzic wujka i kupilam kolejny test z tej samej firmy(nie mieli innych) od wpol do 2giej nic nie pilam ani nie sikalam zrobilam test chwile temu .W3minuty wyszla druga kreska dobrze widoczna bez kombinowania z nia pod swiatlo...
Mam nadzieje ,ze mnie etst nie rtobi w chuja ale jesli kreska pojawila sie w terminie i widac duzo duzo lepiej to chyba kurwa moge meic nadzieje ,ze przyrastaa nie ze kolejny raz mnie robi w chuja..Dlatego pytam czy ktoras robila quixxa bo mi nigdy nie zdarzylo sie na nim miec nawet cin cieniaania.g, Mega, MartaDidi, Aasiula, Arwena, malgos741, Pusurek, macduska, iwcia77, anna maria, gretka, SolarPolar, Dorka1979, paszczakin, Heretyczka, Iwone, gosia7122, Mango, Sabina, kkisia, Viv78, moremi, Parka, caffe lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:A ja mam jakis niebezpieczny ped na nastepne dziecko... Dywersje w lozku robie... Mowie, ze juz niby mozna a tak do konca to nie...A tak na marginesie, jak sie zabezpieczaja mlode mamuski? Caffe? ania.g.?Bozia? gosia?
-
kapturnica wrote:Rano zrobilam o 6tej test z porannego moczu bo odstawic mialam duphaston ale w glowie mialam zdanie Morki ,ze mam zrobic test zanim odstawie...Wiec zrobilam odczekalam 5minut sprawdzialm pod swiatlo telefonu i widzac jedna kreche pszlam spac dalej..Rano sie obudzilam i wzielam zeby go wyjebac..rzucil mi sie cien cienia ze jest..Nadmienie ,ze nigdy nie mialam takowego ..
Ale po 3godzinach wynik uznalam za wat[pliwy..Pojechalam popoludniu odwiedzic wujka i kupilam kolejny test z tej samej firmy(nie mieli innych) od wpol do 2giej nic nie pilam ani nie sikalam zrobilam test chwile temu .W3minuty wyszla druga kreska dobrze widoczna bez kombinowania z nia pod swiatlo...
Mam nadzieje ,ze mnie etst nie rtobi w chuja ale jesli kreska pojawila sie w terminie i widac duzo duzo lepiej to chyba kurwa moge meic nadzieje ,ze przyrastaa nie ze kolejny raz mnie robi w chuja..Dlatego pytam czy ktoras robila quixxa bo mi nigdy nie zdarzylo sie na nim miec nawet cin cieniaMega, Arwena, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Arwena wrote:aa to też jest możliwe bo przecież wcześniej iwcia dała do zrozumienia ze małż poszedł w obroty
i druga opcja ze to caffe dała ci adres swojego dileraMega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Niestety w tym swietle moj szajsung nie ujmuje niestety zdjecia testu..Sprobuje aparat popszukac...ale mlody musialby miec zwidy jak ja bo oboje widzimy...Nie wiem co myslec
Mega, Aasiula, malgos741, Arwena, MartaDidi, macduska, gretka, Dorka1979, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość