35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Witam forumowe towarzystwo.
Mialam na dzisiaj swietny plan. Mialam wam i calemu swiatu oznajmic, ze jestem w ciazy. No i jestem tylko, ze pozamaciczna. 6t+2D. Ciaza rozwija sie w prawym jajowodzie. Zaszlam tuz przed in vitro. Mial byc cud... Jutro jade do szpitala na laparoskopie. Usuna tez jajowod bo jest ryzyko powtorki cp nawet przy in vitro.
Uwazam, ze w takiej sytuacji mam prawo napisac : niech to chuj pierdolnie. No, od razu lepiej.
LOs jest przewrotny, odpuscilam starania liczac na in vitro w lutym, nawet sie zaszczepilam na odre i kurka zaszlam. Tylko dlaczego pozamaciczna ?!?!?!? W dodatku robilam droznosc na ten jajowod i wyszlo ok.
Wyplakalam juz z zalu ocean lez..... Musze sie wziasc w garsc. Powrot do planu A : in vitro w marcu/kwietniu
Aha, dodam , ze niech to chuj pierdolnieMega, Arwena, kkisia, Dorka1979, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:No to żeś pojechała, a co im odpowiedziałaś na to jak chcieli spowrotem te ciuchy? Czy poszłaś szukać do tego kontenera?
Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77, anna maria, Dorka1979, macduska, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
BISCA wrote:Witam forumowe towarzystwo.
Mialam na dzisiaj swietny plan. Mialam wam i calemu swiatu oznajmic, ze jestem w ciazy. No i jestem tylko, ze pozamaciczna. 6t+2D. Ciaza rozwija sie w prawym jajowodzie. Zaszlam tuz przed in vitro. Mial byc cud... Jutro jade do szpitala na laparoskopie. Usuna tez jajowod bo jest ryzyko powtorki cp nawet przy in vitro.
Uwazam, ze w takiej sytuacji mam prawo napisac : niech to chuj pierdolnie. No, od razu lepiej.
LOs jest przewrotny, odpuscilam starania liczac na in vitro w lutym, nawet sie zaszczepilam na odre i kurka zaszlam. Tylko dlaczego pozamaciczna ?!?!?!? W dodatku robilam droznosc na ten jajowod i wyszlo ok.
Wyplakalam juz z zalu ocean lez..... Musze sie wziasc w garsc. Powrot do planu A : in vitro w marcu/kwietniu
Aha, dodam , ze niech to chuj pierdolnietule
Aasiula, anna maria, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Powiedzialam, ze juz poszly dalej bo moj Maly sie duzy urodzil i wiekszosc juz za mala byla, niby... ale temat wraca do dzis... Jakies piekne te ciuszki podobno byly... Ma sie rozumiec...
Aasiula, MartaDidi, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Jezu Bisca...
co za pech
a ja jestem i nie wybieram sie na porodowkeposzlam pospac sobie
Malgos - ja na fejsie nie mam zadnej wiesciMartaDidi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Dorka1979, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Takie piękne były, a ty nie zauważyłaś??? Skandal
Pusurek, Aasiula, anna maria, iwcia77, kkisia, Mega, Dorka1979, Arwena, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
BISCA! Chcialam napisac cos madrego, ale nic w tej sytuacji nie przychodzi mi do glowy...Po prostu myslami jestem z Toba...
gretka, Mega, Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77, caffe, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:BISCA! Chcialam napisac cos madrego, ale nic w tej sytuacji nie przychodzi mi do glowy...Po prostu myslami jestem z Toba...
ja tez.... gula lzowego mam od kwadransa....szlag!Mega, Aasiula, MartaDidi, kkisia, iwcia77, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
iwcia77 wrote:Jezu Bisca...
co za pech
a ja jestem i nie wybieram sie na porodowkeposzlam pospac sobie
Malgos - ja na fejsie nie mam zadnej wiesci
powinnaś mieć w folderze inne tak napisali bo nie mogę cię dodać do znajomych
iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
MartaDidi wrote:I dostalam tez jakies stare zabawki... Tych juz boje sie wyrzucic. Co prawda 2 lata juz minely, ale cholera wie, moze znowu jakas historie beda chcieli tworzyc... MOze na 18 beda potrzebowali?
MartaDidi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bisca brak słów, trzymaj się kochana i przytulam
Mega, Aasiula, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
na szczescie ja po akcji z kolezanka angielka , zapytalam wprost czy bedzie chciala je spowrotem, mowila ze nie...juz w aucie czulam ten smorod, ale pomyslalam, ze jak je wypiore to bedzie po zawodach, w garazu podzielilam je na 0-3, 3-6,6-9, 9-12 i do domu przynioslam doslownie 2 sweterki welniane 0-3...capi garaz , capi sweter alojza, capi pralka...jutro ide wyjebac te ciuchy w pizdu i po sprawie...albo zadzwonie do niej i jej szczerze powiem ( mam z nia konfidencje na tyle a ona na szczescie nie z obrazalskich jest)
malgos741, MartaDidi, Mega, Aasiula, Pusurek, Dorka1979, kkisia, anna maria, macduska, ania.g, Arwena, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:To trzeba uważać, bo wiesz faktycznie przypomną sobie za 15 lat i co wtedy? Ale zawsze sie mozna zasłonić tym Niemcem co wszystko chowa
Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę