35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:przeczytałam PIEPRZYSZ
źle ze mną...
i druga opcja ze to caffe dała ci adres swojego dileraWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:12
Mega, macduska, Mango, Aasiula, kkisia, Dorka1979, iwcia77, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:przeczytałam PIEPRZYSZ
źle ze mną...
macduska, Arwena, MartaDidi, Aasiula, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
wcześniej nawet było 8 mln ale anulowała hahah
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7fddc6b59fef.jpgMartaDidi wrote:Ale laska 5800 za te butki dostala, szok!MartaDidi, Mega, Arwena, kapturnica, Aasiula, kkisia, Dorka1979, iwcia77, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wiecie w Kato 13.02 jest w Spodku Thomas Anders i Sandra moi idole sprzed lat ,myślimy żeby iść ale bilety dość drogie ,to Walentynkowy koncert i mogą być fajne atrakcje
ja byłam tylko na koncercie tego drugiego Dietera Bohlena(w Spodku właśnie ale tez dawno temu ) teraz przeczytałam ze ma 60 lat i 6 -ro dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:23
anna maria, iwcia77, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:a wiecie w Kato 13.02 jest w Spodku Thomas Anders i Sandra moi idole sprzed lat ,myślimy żeby iść ale bilety dość drogie ,to Walentynkowy koncert i mogą być fajne atrakcje
ja byłam tylko na koncercie tego drugiego Dietera Bohlena(w Spodku właśnie ale tez dawno temu ) teraz przeczytałam ze ma 60 lat i 6 -ro dzieci
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ale se bym poszła tylko daleko
Ceny biletów:
- 159zł - Płyta Fan
- 99zł - Płyta
- 199zł - I Kategoria
- 149zł - II Kategoria
- 109zł - III Kategoria
- 89zł - IV Kategoria
pamiętam jak na Disco Polo kiedyś chodziłam to stałyśmy z przyjaciółka na płycie ,przeważnie przy samej scenie
i zawsze chciałam iść na Ich Troje i nigdy się nie udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:49
MartaDidi, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wybieram się do Krakowa na Robbiego Williamsa. Moja siostra go lubi i nie ma z kim iść.
malgos741, MartaDidi, Aasiula, Mega, anna maria, kkisia, iwcia77, kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
jak nagle? bez przesady może na kiblu siedzi albo je obiadArwena wrote:Iwcia odezwij się bo się martwię ,tak jakoś nagle zniknęłaś
Mega, anna maria, kkisia, Dorka1979, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ja wybieram się do Krakowa na Robbiego Williamsa. Moja siostra go lubi i nie ma z kim iść.
MartaDidi, Mega, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyReni wrote:jak nagle? bez przesady może na kiblu siedzi albo je obiad
moim zdaniem nagle ale to moje zdanie
może a może sie bzyka,na spacer wyszła albo rodzi ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 17:10
MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:tak w ogóle to dużo dziewczyn co rano pyta się o iwcię czy czasem nie rodzi już
Arwena, MartaDidi, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ja wybieram się do Krakowa na Robbiego Williamsa. Moja siostra go lubi i nie ma z kim iść.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:To co ona z tymi ciuchami robiła?
Iwcia jak tam pralka, dałaś radę czy jutro kontynuacja?Dorka1979, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość