35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:no niektórym jeszcze dziecka brakuje lub ewentualnie dwoch
Arwena, Mega, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ja pierdziu! Pod sama scena bylas!
a i owszem
ręce mnie bolą od zapierania się o barierkę, i zebra bo nie zawsze się dało utrzymać jak mi jakiś pogujący na plecy wpadł
edit. I usuń moje zdjęcie z cytatu, OK ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 15:46
Mega, kkisia, malgos741, Aasiula, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
a co z nim nie tak?Heretyczka wrote:kobiety biorą sobie takich typów i pózniej sie żalą że sa nieszczesliwe.....czym sie kurwa kierują?
http://www.pudelek.pl/artykul/74975/cameron_diaz_i_benji_madden_wzieli_slub/moremi lubi tę wiadomość
-
A ja mam jakis niebezpieczny ped na nastepne dziecko... Dywersje w lozku robie... Mowie, ze juz niby mozna a tak do konca to nie...A tak na marginesie, jak sie zabezpieczaja mlode mamuski? Caffe? ania.g.?Bozia? gosia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 15:47
Arwena, Mega, kkisia, Aasiula, Dorka1979, iwcia77, ania.g, caffe, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:mcdusiu czy wzięłaś torebke na koncert?
oczywiście
Ewka, cudny ten twój synek.
Daj zdjecie do podpisu, szkoda, że mozemy go oglądac od wielkiego dzwonu.
I suwak by się przydał bo nie wiadomo ile ma.
Wiem wiem, że nie uznajesz suwaków ale weeeeeeź.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 15:51
kapturnica, Arwena, Mega, MartaDidi, kkisia, gretka, Aasiula, Heretyczka, iwcia77, gosia7122, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:kobiety biorą sobie takich typów i pózniej sie żalą że sa nieszczesliwe.....czym sie kurwa kierują?
http://www.pudelek.pl/artykul/74975/cameron_diaz_i_benji_madden_wzieli_slub/
http://www.pudelek.pl/artykul/74933/kalisz_znow_zostanie_ojcem/Heretyczka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:To tylko kwestia czasu...Same widzimy ,ze na forum dzieci i ciaz przybywa...
macduska, MartaDidi, kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Oj Macdu zazdraszczam koncertu...Moglas Kazika hyc za nogi i zabrac do dou
Trochę za daleko..., nawet ręki nie dało się podać...
na koniec to taki element przy tej scenie zaczął się pojawiać, ze odeszliśmy dalej.
Patrzę a tu mojego synia otoczyło kilku takich byków bez koszulek cierpiących na zaawansowany ABS*, wszyscy łysi, wydziarani i z łancuchami na karkach i jeden coś do młodego mówi...
ciary mi przeszły normalnie...gdzie ja dziecko zabrałam no chuj nie matka..
ale byli pokojowo nastawieni tylko chcieli żeby coś tam skandowac, nie wiadomo co bo nic nie było słychac,
mój Pierworodny stwierdził, że jeden to miał wiecej tatuaży niż zebów co nie było trudne bo miał powazne braki w uzębieniu
te karki zażyczyli sobie kawałek Dom wschodzącego słońca i Kazik im zaśpiewał w sp[ecjalnym bonusie...
fajny gość
* Absolutny Brak Szyji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:00
MartaDidi, Arwena, Mega, malgos741, kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a i owszem
ręce mnie bolą od zapierania się o barierkę, i zebra bo nie zawsze się dało utrzymać jak mi jakiś pogujący na plecy wpadł
edit. I usuń moje zdjęcie z cytatu, OK ?
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Reni wrote:Caffe szpilki są
chcesz kupic?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01d828e9c2e6.jpgArwena, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macduska ty wyglądasz na 30 lat, ale ci zazdroszczę tego Kultu.
macduska, Mega, MartaDidi, kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017