35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia, Fabreze'ow u Was ni ma? One nawet siate smieci zneutralizuja, to naftaline tez powinny..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:27
iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Iwcia, Fabreze'ow u Was ni ma? One nawet siate smieci zneutralizuja, to naftaline tez powinny..
na italianskim amazonie sa, to i w drogeriach powinny
http://www.amazon.it/s/ref=nb_sb_noss?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=fabrezeAasiula, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Iwcia, Fabreze'ow u Was ni ma? One nawet siate smieci zneutralizuja, to naftaline tez powinny..
Aasiula, Mega, Iwone, MartaDidi, kkisia, Dorka1979, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:na italianskim amazonie sa, to i w drogeriach powinny
http://www.amazon.it/s/ref=nb_sb_noss?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=fabrezeAasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:musialam wstac z lozka choc spac mi sie chce bardzo , lezec nie moge ... macica tak mnie ciagnie jak na okres, az to ciagniecie mi poszlo na odcinek ledzwiowy...ale jak chodze to mniej czuje...boje sie polozyc do wyrka ...
maremi Wesołych ŚwiatAasiula, iwcia77, Mega, Elfik, MartaDidi, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj byłam na koncrcie KULTU !!!!
Było - jak za dawnych- lat!
Wyszalelismy się. Był z nami nasz Pierworodny, niechętnie jechał ale potem wsiąkł na całego.
Micha mu się cieszyła dookoła głowy.
Mój syn, mój syn.
Mega, iwcia77, Elfik, Aasiula, Iwone, MartaDidi, kkisia, kapturnica, malgos741, paszczakin, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:daj spokój
Iwcia musi jeszcze jutro pranie zrobić
macduska, iwcia77, Aasiula, Mango, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tu zdjęcie z koncertu ale jakość chujowa.
CENZURA
ta zmora na pierwszym planie to jaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 21:03
iwcia77, Iwone, Mega, Elfik, Arwena, Aasiula, gretka, Mango, gosia7122, MartaDidi, kkisia, ania.g, kapturnica, malgos741, paszczakin, Dorka1979, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja znowu muszę ubrać choinkę
Rano jak wstałam, starszy syn poinformował mnie, że ok 6 rano choinka się przewróciła. Jak zeszłam na dół mało zawału nie dostałam.
Podobną sytuację mieliśmy w zeszłym roku i dlatego poprosiłam męża żeby tym razem ją przywiązał żyłką do karniszy, ale oczywiście tego nie zrobił, a ja nie sprawdziłam.Mega, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia, Reni, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wczoraj byłam na koncrcie KULTU !!!!
Było - jak za dawnych- lat!
Wyszalelismy się. Był z nami nasz Pierworodny, niechętnie jechał ale potem wsiąkł na całego.
Micha mu się cieszyła dookoła głowy.
Mój syn, mój syn.macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Dziewczyny ja znowu muszę ubrać choinkę
Rano jak wstałam, starszy syn poinformował mnie, że ok 6 rano choinka się przewróciła. Jak zeszłam na dół mało zawału nie dostałam.
Podobną sytuację mieliśmy w zeszłym roku i dlatego poprosiłam męża żeby tym razem ją przywiązał żyłką do karniszy, ale oczywiście tego nie zrobił, a ja nie sprawdziłam.
to kara za rozbieranie przed świętami
a po co będziesz ubierać, już po świetach.Iwone, Aasiula, iwcia77, kkisia, kapturnica, Dorka1979, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Dziewczyny ja znowu muszę ubrać choinkę
Podobną sytuację mieliśmy w zeszłym roku i dlatego poprosiłam męża żeby tym razem ją przywiązał żyłką do karniszy, ale oczywiście tego nie zrobił, a ja nie sprawdziłam.nie lubię rozbierania choinki
Iwone, Aasiula, MartaDidi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny