35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no nic nie mozna normalnie zrobic..Ale zauwazcie ze w ostatnim czasie czesto sie im cos pierdzieli..
Iwcia rodz kurna nam bo chcemy Ivo poogladacSolarPolar, Aasiula, gretka, iwcia77, moremi, macduska, Mega, kkisia, Dorka1979, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:no nic nie mozna normalnie zrobic..Ale zauwazcie ze w ostatnim czasie czesto sie im cos pierdzieli..
Iwcia rodz kurna nam bo chcemy Ivo poogladac
dzis nie mam mowy- swieto!
juz wczoraj w szpitalu puchy bylyale...anestezjologow 2 przechodzilo
kapturnica, Aasiula, moremi, macduska, Mega, MartaDidi, kkisia, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
jezu, laski ratujcie!!!
moja kolezanka dala mi ciuchy ktore cuchna naftalina!!! jak sie pozbyc tego smorodu??? bo wypralam sweterki welniane od niej razem z alojzowymi a capi nadal ..alojz sie wkurwimoremi, Arwena, kkisia, Dorka1979, malgos741, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja to jak bylam w ciazy z mloda to oststnie dni byly masakryczne i mialam serdecznie dosc ,chcialam przyspieszyc porod.Pojechalam z rodzicami nad jeziorko do Borowa i tam ja z brzucholem w stroju do wody i jezioro przepłynełam a ojciec obok na pontonie mnie asekurował.Wychodzac z wody zlapaly mnie skurcze Zawiezli mnie na porodowke a tam lekarze mieli ubaw bo ja w stroj kapielowym zaczełam rodzić
Oj teraz jak o tym mysle to bylo to skrajnie niodpowiedzialnemoremi, iwcia77, Mango, Arwena, macduska, Mega, kkisia, Dorka1979, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwcia cosik takiego znalazłam
Czy istnieje naprawdę skuteczny środek usuwający zapach naftaliny?
Okazuje się, ze tak! Wystarczy wstawić na dno szafy pojemnik z ONA Blokiem , aby szybko, i co ważne ostatecznie, usunąć nieprzyjemny zapach naftaliny, nie tylko z szafy ale też z wiszących w niej ubrań. ONA block, to nowoczesny środek neutralizujący nieprzyjemne zapachy. Jeśli na ubraniach wiszących w szafie nadal czujesz nutkę naftaliny – wypierz je z dodatkiem neutralizatora w płynie ONA. Kożuchy, płaszcze czy futra, które nie nadają się do prania- można spryskać neutralizatorem ONA w Sprayu.iwcia77, Arwena, Mega, MartaDidi, kkisia, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Iwcia cosik takiego znalazłam
Czy istnieje naprawdę skuteczny środek usuwający zapach naftaliny?
Okazuje się, ze tak! Wystarczy wstawić na dno szafy pojemnik z ONA Blokiem , aby szybko, i co ważne ostatecznie, usunąć nieprzyjemny zapach naftaliny, nie tylko z szafy ale też z wiszących w niej ubrań. ONA block, to nowoczesny środek neutralizujący nieprzyjemne zapachy. Jeśli na ubraniach wiszących w szafie nadal czujesz nutkę naftaliny – wypierz je z dodatkiem neutralizatora w płynie ONA. Kożuchy, płaszcze czy futra, które nie nadają się do prania- można spryskać neutralizatorem ONA w Sprayu.Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dzieki ale tego neutralizatora tutaj chyba nie dostane...kurwa no! ja pierdziele ja nie wiedzialam, ze ten srod ma taka moc i przechodzi na inne rzeczy ...myslalam ze wystarczy wyprac i jakos sie ulotni...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:niestety naftalina jest bardzo ciezka do usuniecia ,
Mega, MartaDidi, kkisia, Dorka1979, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sluchaj jak trzeba to ci kupie te bloki i srejjj
moge ci wysłać.
http://www.neutralizatory-zapachow.pl/ona-block/Sabina lubi tę wiadomość