35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no nic nie mozna normalnie zrobic..Ale zauwazcie ze w ostatnim czasie czesto sie im cos pierdzieli..
Iwcia rodz kurna nam bo chcemy Ivo poogladac
SolarPolar, Aasiula, gretka, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:no nic nie mozna normalnie zrobic..Ale zauwazcie ze w ostatnim czasie czesto sie im cos pierdzieli..
Iwcia rodz kurna nam bo chcemy Ivo poogladac
dzis nie mam mowy- swieto!
juz wczoraj w szpitalu puchy byly
ale...anestezjologow 2 przechodzilo
kapturnica, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Mega, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
jezu, laski ratujcie!!!
moja kolezanka dala mi ciuchy ktore cuchna naftalina!!! jak sie pozbyc tego smorodu??? bo wypralam sweterki welniane od niej razem z alojzowymi a capi nadal ..alojz sie wkurwi
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nie ma co zglaszac , to jest traffic na Kapci zapytanie do eksperta, serwery padajaAasiula wrote:zglosilam juz ze muli,moze cos zrobia
Aasiula, kapturnica, moremi, gretka, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja to jak bylam w ciazy z mloda to oststnie dni byly masakryczne i mialam serdecznie dosc ,chcialam przyspieszyc porod.Pojechalam z rodzicami nad jeziorko do Borowa i tam ja z brzucholem w stroju do wody i jezioro przepłynełam a ojciec obok na pontonie mnie asekurował.Wychodzac z wody zlapaly mnie skurcze Zawiezli mnie na porodowke a tam lekarze mieli ubaw bo ja w stroj kapielowym zaczełam rodzić

Oj teraz jak o tym mysle to bylo to skrajnie niodpowiedzialne
moremi, iwcia77, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Iwcia cosik takiego znalazłam
Czy istnieje naprawdę skuteczny środek usuwający zapach naftaliny?
Okazuje się, ze tak! Wystarczy wstawić na dno szafy pojemnik z ONA Blokiem , aby szybko, i co ważne ostatecznie, usunąć nieprzyjemny zapach naftaliny, nie tylko z szafy ale też z wiszących w niej ubrań. ONA block, to nowoczesny środek neutralizujący nieprzyjemne zapachy. Jeśli na ubraniach wiszących w szafie nadal czujesz nutkę naftaliny – wypierz je z dodatkiem neutralizatora w płynie ONA. Kożuchy, płaszcze czy futra, które nie nadają się do prania- można spryskać neutralizatorem ONA w Sprayu.
iwcia77, nick nieaktualny, Mega, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
dzieki ale tego neutralizatora tutaj chyba nie dostane...kurwa no! ja pierdziele ja nie wiedzialam, ze ten srod ma taka moc i przechodzi na inne rzeczy ...myslalam ze wystarczy wyprac i jakos sie ulotni...Aasiula wrote:Iwcia cosik takiego znalazłam
Czy istnieje naprawdę skuteczny środek usuwający zapach naftaliny?
Okazuje się, ze tak! Wystarczy wstawić na dno szafy pojemnik z ONA Blokiem , aby szybko, i co ważne ostatecznie, usunąć nieprzyjemny zapach naftaliny, nie tylko z szafy ale też z wiszących w niej ubrań. ONA block, to nowoczesny środek neutralizujący nieprzyjemne zapachy. Jeśli na ubraniach wiszących w szafie nadal czujesz nutkę naftaliny – wypierz je z dodatkiem neutralizatora w płynie ONA. Kożuchy, płaszcze czy futra, które nie nadają się do prania- można spryskać neutralizatorem ONA w Sprayu.
Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
niestety naftalina jest bardzo ciezka do usuniecia ,iwcia77 wrote:dzieki ale tego neutralizatora tutaj chyba nie dostane...kurwa no! ja pierdziele ja nie wiedzialam, ze ten srod ma taka moc i przechodzi na inne rzeczy ...myslalam ze wystarczy wyprac i jakos sie ulotni...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kurwa, ale cyrk..normalnie sie wkurwilam...wywiesilam te sweterki...moze troche zwietrzeja i alojz sie nie kapnieAasiula wrote:niestety naftalina jest bardzo ciezka do usuniecia ,

Mega, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
dziekuje Aasiulka ,moge mame poprosic ale problem nie jest ze smrodem w pomieszczeniu ( chociaz pralke wlasnie zalatwilam chyba:-O) ale jak wywabic ten smrod z ciuchow...Aasiula wrote:Sluchaj jak trzeba to ci kupie te bloki i srejjj
moge ci wysłać.
http://www.neutralizatory-zapachow.pl/ona-block/
nick nieaktualny lubi tę wiadomość