35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:macduska ,fajna babka z Ciebie
,fryzurka superowa
Asiula , Ty też niczego sobie- nie dała bym Ci więcej jak 35 lat..
Moje zdjęcie fatalne, ale fryzura nowa i owszem podoba mi się.Aasiula, iwcia77, Mega, MartaDidi, kkisia, kapturnica, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Asiula , Ty też niczego sobie- nie dała bym Ci więcej jak 35 lat.
.
Moje zdjęcie fatalne, ale fryzura nowa i owszem podoba mi się.,a koncertu zazdraszczam
macduska, iwcia77, Mega, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ciagnie cala miednica w dol
jak mialam okres to mnie tez plecy zawsze bolaly
muli wam ovu? bo mi strasznie mieliiwcia77, Mega, Arwena, Aasiula, kkisia, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:masz czego
Uwielbiam Kultmacduska, Aasiula, kkisia, kapturnica, Dorka1979, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ale po co do lutego?
macduska, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wrocilam z obiadu u rodzicow. Jakbym miala alk, to bym sobie golnela. Rozpetala sie koszmarna awantura. Krotko mowiac poszlo o POROZUMIENIE ZIELONOGORSKIE. NIe bede sie wdawac w szczegoly, ale mialam inne zdanie niz tato i chyba o to poszlo, ale do cholery...I dobry nastroj w pizdu...
Arwena, Iwone, Mega, Aasiula, macduska, kapturnica, kkisia, malgos741, Dorka1979, iwcia77, caffe, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
W ogole same fajne Kobitki sa na tym forum... Uwazam, ze niczego nam nie brakuje...Sam miod...
Mega, gretka, Aasiula, macduska, kapturnica, kkisia, malgos741, Dorka1979, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:A ja myslalam ze do Trzech Kroli...
MartaDidi, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:W ogole same fajne Kobitki sa na tym forum... Uwazam, ze niczego nam nie brakuje...Sam miod...
anna maria, Mango, Aasiula, MartaDidi, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Iwcia nie dzisiaj:-)
anna maria, Mango, Aasiula, MartaDidi, Arwena, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość