X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    cosik jest, jutro skocze do jakiegos sklepu i rozejrze sie w temacie..normalnie desperacja mnie ogarnela...wypierdolic musze te ciuchy na smietnik, bo nie zamierzam takiego smrodu znosic i dzieciaka dusic :(
    Ty lepiej tych ciuchów nie wypierdalaj bo jeszcze za rok ta koleżanka odezwie się żebyś jej je oddała. Miałam taką sytuację i dzięki Bogu nie wrzucałam tych ciuchów tylko na strych wyniosłam, bo bym miała przejebane taka była upirdliwa ta koleżanka ( już nią nie jest)

Mega, MartaDidi, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, ania.g, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tez za daleko ,a poszloby sie szalec:-)
    malgos741 wrote:
    ale se bym poszła tylko daleko ;)

Arwena, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dziewczyny ja znowu muszę ubrać choinkę :D Rano jak wstałam, starszy syn poinformował mnie, że ok 6 rano choinka się przewróciła. Jak zeszłam na dół mało zawału nie dostałam.
    Podobną sytuację mieliśmy w zeszłym roku i dlatego poprosiłam męża żeby tym razem ją przywiązał żyłką do karniszy, ale oczywiście tego nie zrobił, a ja nie sprawdziłam.
    Mi w zeszłym roku przed nowym rokiem przewróciła się choinka to już jej nie ubierałam tylko rozebrałam i było po choince

Arwena, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra tutaj posucha mała więc idę z G robić kruche ciasteczka :)

anna maria, MartaDidi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wybieram na Lennego Kravitza. W Gdansku bedzie w sierpniu.

anna maria, MartaDidi, gretka, Arwena, malgos741, Reni, Mega, kkisia, BISCA, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, Heretyczka, gosia7122, macduska, ania.g, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja sie zawsze pytam jak ktos chce mi cos podarowac czy musze oddac ?bo jezeli tak to nie biore ,boje sie poprostu ze poplamie albo porwe itp.i takich juz nie wypada oddawac
    Dorka1979 wrote:
    Ty lepiej tych ciuchów nie wypierdalaj bo jeszcze za rok ta koleżanka odezwie się żebyś jej je oddała. Miałam taką sytuację i dzięki Bogu nie wrzucałam tych ciuchów tylko na strych wyniosłam, bo bym miała przejebane taka była upirdliwa ta koleżanka ( już nią nie jest)

MartaDidi, Arwena, kkisia, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    kurde, ja tak tez mialam, sorry, ale jakies stare szmaty dostalam, to od razu myk, do kontenera na ciuchy... A ona miesiac pozniej juz sie upomniala, zebym dla jej kuzynki zostawiala... i ze jej facet chce historie dziecka stworzyc(o co kaman?) i te rzeczy jeszcze raz przejrzec....

anna maria, Arwena, Pusurek, Mega, kkisia, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, caffe, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak samopoczucie?
    Pusurek wrote:
    A ja sie wybieram na Lennego Kravitza. W Gdansku bedzie w sierpniu.

MartaDidi, Arwena, Pusurek, malgos741, Mega, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    jak samopoczucie?
    Duzo lepiej. Jest szansa, ze sie sami wykaraskamy, bo chyba problem nie byl taki wielki, na jakiego wygladal. Ale nie chce zapeszac.

MartaDidi, Arwena, gretka, malgos741, Mega, kkisia, BISCA, Iwone, Dorka1979, iwcia77, Aasiula, anna maria, gosia7122, paszczakin, macduska, ania.g, caffe, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Duzo lepiej. Jest szansa, ze sie sami wykaraskamy, bo chyba problem nie byl taki wielki, na jakiego wygladal. Ale nie chce zapeszac.
    to dobrze że już lepiej,oby się wszystko wyklarowało :)

Pusurek, MartaDidi, Mega, kkisia, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Uff, ulga <3

MartaDidi, Pusurek, Arwena, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    przeczytałam PIEPRZYSZ :-)
    źle ze mną...
    Ja też i się rechoczę teraz

Mega, Arwena, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam forumowe towarzystwo.
    Mialam na dzisiaj swietny plan. Mialam wam i calemu swiatu oznajmic, ze jestem w ciazy. No i jestem tylko, ze pozamaciczna. 6t+2D. Ciaza rozwija sie w prawym jajowodzie. Zaszlam tuz przed in vitro. Mial byc cud... Jutro jade do szpitala na laparoskopie. Usuna tez jajowod bo jest ryzyko powtorki cp nawet przy in vitro.
    Uwazam, ze w takiej sytuacji mam prawo napisac : niech to chuj pierdolnie. No, od razu lepiej.
    LOs jest przewrotny, odpuscilam starania liczac na in vitro w lutym, nawet sie zaszczepilam na odre i kurka zaszlam. Tylko dlaczego pozamaciczna ?!?!?!? W dodatku robilam droznosc na ten jajowod i wyszlo ok.
    Wyplakalam juz z zalu ocean lez..... Musze sie wziasc w garsc. Powrot do planu A : in vitro w marcu/kwietniu
    Aha, dodam , ze niech to chuj pierdolnie :-(

Arwena, Iwone, SolarPolar, MartaDidi, Mega, Pusurek, iwcia77, anna maria, kkisia, malgos741, gosia7122, Niuta, kapturnica, macduska, ania.g, caffe, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Mialam na dzisiaj swietny plan. Mialam wam i calemu swiatu oznajmic, ze jestem w ciazy. No i jestem tylko, ze pozamaciczna. 6t+2D. Ciaza rozwija sie w prawym jajowodzie. Zaszlam tuz przed in vitro. Mial byc cud... Jutro jade do szpitala na laparoskopie. Usuna tez jajowod bo jest ryzyko powtorki cp nawet przy in vitro.
    Uwazam, ze w takiej sytuacji mam prawo napisac : niech to chuj pierdolnie. No, od razu lepiej.
    LOs jest przewrotny, odpuscilam starania liczac na in vitro w lutym, nawet sie zaszczepilam na odre i kurka zaszlam. Tylko dlaczego pozamaciczna ?!?!?!? W dodatku robilam droznosc na ten jajowod i wyszlo ok.
    Wyplakalam juz z zalu ocean lez..... Musze sie wziasc w garsc. Powrot do planu A : in vitro w marcu/kwietniu
    ja pierdole

<przytulam mocno> <3 :(

Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Mi w zeszłym roku przed nowym rokiem przewróciła się choinka to już jej nie ubierałam tylko rozebrałam i było po choince
    Moja już stoi na nowo :D

Dorka1979, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    kurde, ja tak tez mialam, sorry, ale jakies stare szmaty dostalam, to od razu myk, do kontenera na ciuchy... A ona miesiac pozniej juz sie upomniala, zebym dla jej kuzynki zostawiala... i ze jej facet chce historie dziecka stworzyc(o co kaman?) i te rzeczy jeszcze raz przejrzec....
    No to żeś pojechała, a co im odpowiedziałaś na to jak chcieli spowrotem te ciuchy? Czy poszłaś szukać do tego kontenera?

Mega, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pusurek rozwalić małżeństwo można bardzo szybko, ale nie o to chodzi przecież. Cieszę się i kibicuję Wam żebyście się dogadali. Powodzenia <3

Arwena, Pusurek, Mega, Aasiula, kkisia, malgos741, Dorka1979, macduska, caffe lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kurwa mac!!!

Bisca ocieram lzy.

Arwena, Aasiula, kkisia, Dorka1979, caffe, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA przykro mi, tulę

Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    HORROR

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
‹‹ 6488 6489 6490 6491 6492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ