35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:cosik jest, jutro skocze do jakiegos sklepu i rozejrze sie w temacie..normalnie desperacja mnie ogarnela...wypierdolic musze te ciuchy na smietnik, bo nie zamierzam takiego smrodu znosic i dzieciaka dusic
Mega, MartaDidi, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, ania.g, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Dziewczyny ja znowu muszę ubrać choinkę
Rano jak wstałam, starszy syn poinformował mnie, że ok 6 rano choinka się przewróciła. Jak zeszłam na dół mało zawału nie dostałam.
Podobną sytuację mieliśmy w zeszłym roku i dlatego poprosiłam męża żeby tym razem ją przywiązał żyłką do karniszy, ale oczywiście tego nie zrobił, a ja nie sprawdziłam.Arwena, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja sie wybieram na Lennego Kravitza. W Gdansku bedzie w sierpniu.
anna maria, MartaDidi, gretka, Arwena, malgos741, Reni, Mega, kkisia, BISCA, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, Heretyczka, gosia7122, macduska, ania.g, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
Dlatego ja sie zawsze pytam jak ktos chce mi cos podarowac czy musze oddac ?bo jezeli tak to nie biore ,boje sie poprostu ze poplamie albo porwe itp.i takich juz nie wypada oddawacDorka1979 wrote:Ty lepiej tych ciuchów nie wypierdalaj bo jeszcze za rok ta koleżanka odezwie się żebyś jej je oddała. Miałam taką sytuację i dzięki Bogu nie wrzucałam tych ciuchów tylko na strych wyniosłam, bo bym miała przejebane taka była upirdliwa ta koleżanka ( już nią nie jest)
MartaDidi, Arwena, kkisia, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ty lepiej tych ciuchów nie wypierdalaj bo jeszcze za rok ta koleżanka odezwie się żebyś jej je oddała. Miałam taką sytuację i dzięki Bogu nie wrzucałam tych ciuchów tylko na strych wyniosłam, bo bym miała przejebane taka była upirdliwa ta koleżanka ( już nią nie jest)
anna maria, Arwena, Pusurek, Mega, kkisia, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, caffe, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyanna maria wrote:jak samopoczucie?
MartaDidi, Arwena, gretka, malgos741, Mega, kkisia, BISCA, Iwone, Dorka1979, iwcia77, Aasiula, anna maria, gosia7122, paszczakin, macduska, ania.g, caffe, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Duzo lepiej. Jest szansa, ze sie sami wykaraskamy, bo chyba problem nie byl taki wielki, na jakiego wygladal. Ale nie chce zapeszac.
Pusurek, MartaDidi, Mega, kkisia, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Duzo lepiej. Jest szansa, ze sie sami wykaraskamy, bo chyba problem nie byl taki wielki, na jakiego wygladal. Ale nie chce zapeszac.
MartaDidi, Pusurek, Arwena, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam forumowe towarzystwo.
Mialam na dzisiaj swietny plan. Mialam wam i calemu swiatu oznajmic, ze jestem w ciazy. No i jestem tylko, ze pozamaciczna. 6t+2D. Ciaza rozwija sie w prawym jajowodzie. Zaszlam tuz przed in vitro. Mial byc cud... Jutro jade do szpitala na laparoskopie. Usuna tez jajowod bo jest ryzyko powtorki cp nawet przy in vitro.
Uwazam, ze w takiej sytuacji mam prawo napisac : niech to chuj pierdolnie. No, od razu lepiej.
LOs jest przewrotny, odpuscilam starania liczac na in vitro w lutym, nawet sie zaszczepilam na odre i kurka zaszlam. Tylko dlaczego pozamaciczna ?!?!?!? W dodatku robilam droznosc na ten jajowod i wyszlo ok.
Wyplakalam juz z zalu ocean lez..... Musze sie wziasc w garsc. Powrot do planu A : in vitro w marcu/kwietniu
Aha, dodam , ze niech to chuj pierdolnieArwena, Iwone, SolarPolar, MartaDidi, Mega, Pusurek, iwcia77, anna maria, kkisia, malgos741, gosia7122, Niuta, kapturnica, macduska, ania.g, caffe, Sabina, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Witam forumowe towarzystwo.
Mialam na dzisiaj swietny plan. Mialam wam i calemu swiatu oznajmic, ze jestem w ciazy. No i jestem tylko, ze pozamaciczna. 6t+2D. Ciaza rozwija sie w prawym jajowodzie. Zaszlam tuz przed in vitro. Mial byc cud... Jutro jade do szpitala na laparoskopie. Usuna tez jajowod bo jest ryzyko powtorki cp nawet przy in vitro.
Uwazam, ze w takiej sytuacji mam prawo napisac : niech to chuj pierdolnie. No, od razu lepiej.
LOs jest przewrotny, odpuscilam starania liczac na in vitro w lutym, nawet sie zaszczepilam na odre i kurka zaszlam. Tylko dlaczego pozamaciczna ?!?!?!? W dodatku robilam droznosc na ten jajowod i wyszlo ok.
Wyplakalam juz z zalu ocean lez..... Musze sie wziasc w garsc. Powrot do planu A : in vitro w marcu/kwietniu
Aha, dodam , ze niech to chuj pierdolnie
<przytulam mocno>Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:kurde, ja tak tez mialam, sorry, ale jakies stare szmaty dostalam, to od razu myk, do kontenera na ciuchy... A ona miesiac pozniej juz sie upomniala, zebym dla jej kuzynki zostawiala... i ze jej facet chce historie dziecka stworzyc(o co kaman?) i te rzeczy jeszcze raz przejrzec....
Mega, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Duzo lepiej. Jest szansa, ze sie sami wykaraskamy, bo chyba problem nie byl taki wielki, na jakiego wygladal. Ale nie chce zapeszac.
Arwena, Pusurek, Mega, Aasiula, kkisia, malgos741, Dorka1979, macduska, caffe lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Witam forumowe towarzystwo.
Aha, dodam , ze niech to chuj pierdolnie
Bisca ocieram lzy.Arwena, Aasiula, kkisia, Dorka1979, caffe, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Witam forumowe towarzystwo.
Aha, dodam , ze niech to chuj pierdolnieMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę