35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To co ona z tym robiła, ze tak capi? Trzeba by to wiedzieć zeby samemu takiego błędu nie popełnićiwcia77 wrote:na szczescie ja po akcji z kolezanka angielka , zapytalam wprost czy bedzie chciala je spowrotem, mowila ze nie...juz w aucie czulam ten smorod, ale pomyslalam, ze jak je wypiore to bedzie po zawodach, w garazu podzielilam je na 0-3, 3-6,6-9, 9-12 i do domu przynioslam doslownie 2 sweterki welniane 0-3...capi garaz , capi sweter alojza, capi pralka...jutro ide wyjebac te ciuchy w pizdu i po sprawie...albo zadzwonie do niej i jej szczerze powiem ( mam z nia konfidencje na tyle a ona na szczescie nie z obrazalskich jest)
Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTy ostrzegaj że idziesz spać, bo sraczki tu dostajemyiwcia77 wrote:Jezu Bisca...
co za pech 
a ja jestem i nie wybieram sie na porodowke
poszlam pospac sobie 
Malgos - ja na fejsie nie mam zadnej wiesci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:08
Aasiula, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
z Tobą bedziemy miały za chwile to samoDorka1979 wrote:Ty oszczegaj że idziesz spać, bo sraczki tu dostajemy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:10
Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hehehe dokładnieAasiula wrote:z Tobą bedziemy miały za chwilę to samo

iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpakuj i oddaj w pizduMartaDidi wrote:I dostalam tez jakies stare zabawki... Tych juz boje sie wyrzucic. Co prawda 2 lata juz minely, ale cholera wie, moze znowu jakas historie beda chcieli tworzyc... MOze na 18 beda potrzebowali?
iwcia77, Aasiula, Mega, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłasnie miałam mówić że ja bym chyba jej powiedziała co się narobiłoiwcia77 wrote:na szczescie ja po akcji z kolezanka angielka , zapytalam wprost czy bedzie chciala je spowrotem, mowila ze nie...juz w aucie czulam ten smorod, ale pomyslalam, ze jak je wypiore to bedzie po zawodach, w garazu podzielilam je na 0-3, 3-6,6-9, 9-12 i do domu przynioslam doslownie 2 sweterki welniane 0-3...capi garaz , capi sweter alojza, capi pralka...jutro ide wyjebac te ciuchy w pizdu i po sprawie...albo zadzwonie do niej i jej szczerze powiem ( mam z nia konfidencje na tyle a ona na szczescie nie z obrazalskich jest)
Mega, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomagam Antosiowi jeśli któraś będzie chciała to :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db180beb42cd.jpg
jego profil na facebook:
https://www.facebook.com/AntoniZuzelski?fref=tsWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:13
iwcia77, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nie wiem nie pytalam, ona tez je wziela od bratowej, lezaly na strychu w jakiejs wiejskiej chacie moze miedzy innymi futrami , no huj wie...nie wnikam , wyjebie je i po klopocie ...Mega wrote:To co ona z tym robiła, ze tak capi? Trzeba by to wiedzieć zeby samemu takiego błędu nie popełnić

Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Żebyś porodu nie przespałaDorka1979 wrote:Łahaha ale śmieszne

Ale do mnie powinnyście być przyzwyczajone że ciągle śpię
Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja przez dwa miesiące tabsy brałam ale fatalnie się czułam,szczerze mówiąc to malą mam ochotę się seksic a jak już do czegoś dochodzi to mała sie budzi i psuje zabawę w ostateczności gumka pozostaje.MartaDidi wrote:A ja mam jakis niebezpieczny ped na nastepne dziecko... Dywersje w lozku robie... Mowie, ze juz niby mozna a tak do konca to nie...A tak na marginesie, jak sie zabezpieczaja mlode mamuski? Caffe? ania.g.?Bozia? gosia?
Biska tule i nie poddawaj się.
Mega, MartaDidi, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja nie moge... Wlasnie fatalnie sie po nich czuje a faceta mam raz na 6 tyg... wiec szkoda mi zdrowia...gosia7122 wrote:ja przez dwa miesiące tabsy brałam ale fatalnie się czułam,szczerze mówiąc to malą mam ochotę się seksic a jak już do czegoś dochodzi to mała sie budzi i psuje zabawę w ostateczności gumka pozostaje.
Biska tule i nie poddawaj się.
gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Dziołchy mam pytanie która stosowała testy quixxa>>I czy ja kiedykolwiek oszukaly ,ze wyszla druga krecha a byla chujnia???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:35
Mega, malgos741, Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość