35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:na szczescie ja po akcji z kolezanka angielka , zapytalam wprost czy bedzie chciala je spowrotem, mowila ze nie...juz w aucie czulam ten smorod, ale pomyslalam, ze jak je wypiore to bedzie po zawodach, w garazu podzielilam je na 0-3, 3-6,6-9, 9-12 i do domu przynioslam doslownie 2 sweterki welniane 0-3...capi garaz , capi sweter alojza, capi pralka...jutro ide wyjebac te ciuchy w pizdu i po sprawie...albo zadzwonie do niej i jej szczerze powiem ( mam z nia konfidencje na tyle a ona na szczescie nie z obrazalskich jest)
Aasiula, MartaDidi, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Jezu Bisca...
co za pech
a ja jestem i nie wybieram sie na porodowkeposzlam pospac sobie
Malgos - ja na fejsie nie mam zadnej wiesciWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:08
Aasiula, Mega, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:I dostalam tez jakies stare zabawki... Tych juz boje sie wyrzucic. Co prawda 2 lata juz minely, ale cholera wie, moze znowu jakas historie beda chcieli tworzyc... MOze na 18 beda potrzebowali?
iwcia77, Aasiula, Mega, MartaDidi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:na szczescie ja po akcji z kolezanka angielka , zapytalam wprost czy bedzie chciala je spowrotem, mowila ze nie...juz w aucie czulam ten smorod, ale pomyslalam, ze jak je wypiore to bedzie po zawodach, w garazu podzielilam je na 0-3, 3-6,6-9, 9-12 i do domu przynioslam doslownie 2 sweterki welniane 0-3...capi garaz , capi sweter alojza, capi pralka...jutro ide wyjebac te ciuchy w pizdu i po sprawie...albo zadzwonie do niej i jej szczerze powiem ( mam z nia konfidencje na tyle a ona na szczescie nie z obrazalskich jest)
Mega, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomagam Antosiowi jeśli któraś będzie chciała to :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db180beb42cd.jpg
jego profil na facebook:
https://www.facebook.com/AntoniZuzelski?fref=tsWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:13
iwcia77, Mega, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Mega wrote:To co ona z tym robiła, ze tak capi? Trzeba by to wiedzieć zeby samemu takiego błędu nie popełnić
Aasiula, malgos741, Dorka1979, Mega, Arwena, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Łahaha ale śmieszne
Ale do mnie powinnyście być przyzwyczajone że ciągle śpięAasiula, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:A ja mam jakis niebezpieczny ped na nastepne dziecko... Dywersje w lozku robie... Mowie, ze juz niby mozna a tak do konca to nie...A tak na marginesie, jak sie zabezpieczaja mlode mamuski? Caffe? ania.g.?Bozia? gosia?
Biska tule i nie poddawaj się.Mega, MartaDidi, Aasiula, iwcia77, Arwena, BISCA, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:ja przez dwa miesiące tabsy brałam ale fatalnie się czułam,szczerze mówiąc to malą mam ochotę się seksic a jak już do czegoś dochodzi to mała sie budzi i psuje zabawę w ostateczności gumka pozostaje.
Biska tule i nie poddawaj się.gosia7122, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dziołchy mam pytanie która stosowała testy quixxa>>I czy ja kiedykolwiek oszukaly ,ze wyszla druga krecha a byla chujnia???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:35
Mega, malgos741, Aasiula, MartaDidi, Arwena, macduska, gretka, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość