35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta ja pierdolę super juhuuuuuuuuu
Arwena, Mega, Aasiula, Dorka1979, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Kurwa jestemw szoku...Jesli wczoraj byloby zagniezdzenie to zgadzalby sie spadek tempki...Jutro rano pewnie skocze na bete i progesteron plus tsh..Ale nadalz szoku nie moge wyjsc!!
malgos741, Aasiula, Mega, Arwena, Pusurek, gretka, Dorka1979, gosia7122, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, Parka, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Niestety w tym swietle moj szajsung nie ujmuje niestety zdjecia testu..Sprobuje aparat popszukac...ale mlody musialby miec zwidy jak ja bo oboje widzimy...Nie wiem co myslec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:45
malgos741, Mega, Arwena, Dorka1979, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Niestety w tym swietle moj szajsung nie ujmuje niestety zdjecia testu..Sprobuje aparat popszukac...ale mlody musialby miec zwidy jak ja bo oboje widzimy...Nie wiem co myslec
Aasiula, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:Kapta fota proszona i pożądana jest tutaj
Ostatni raz kreche widzialam we wrzesniu 2000r wiec nie dziwcie mi sie ,ze jestem kurwa no nie wiem..Po prostu w szoku??malgos741, Mega, Arwena, Aasiula, ania.g, gretka, SolarPolar, Dorka1979, macduska, Mango, Sabina, kkisia, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurwa jestemw szoku...Jesli wczoraj byloby zagniezdzenie to zgadzalby sie spadek tempki...Jutro rano pewnie skocze na bete i progesteron plus tsh..Ale nadalz szoku nie moge wyjsc!!
Mega, kapturnica, Aasiula, Dorka1979, macduska, Mango, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurwa jestemw szoku...Jesli wczoraj byloby zagniezdzenie to zgadzalby sie spadek tempki...Jutro rano pewnie skocze na bete i progesteron plus tsh..Ale nadalz szoku nie moge wyjsc!!
malgos741, kapturnica, Mega, Aasiula, Dorka1979, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurwa jestemw szoku...Jesli wczoraj byloby zagniezdzenie to zgadzalby sie spadek tempki...Jutro rano pewnie skocze na bete i progesteron plus tsh..Ale nadalz szoku nie moge wyjsc!!
malgos741, Mega, Arwena, Aasiula, gretka, Dorka1979, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Chetnie ale na zdjeciu na szajsie wychodzi tylko jedna krecha..w swietle dziennym pewnie by widac bylo..Ona jest widoczna bez problemu ale jasna,.Ta z rana w swietle dziennym byla widoczna w swietle lamp prawie nie..wiec postep jest jesli chodzi o hcg...
Ostatni raz kreche widzialam we wrzesniu 2000r wiec nie dziwcie mi sie ,ze jestem kurwa no nie wiem..Po prostu w szoku??Mega, Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Marta,na razie nic nie używam. Nadal czekam na pierwszą @ po porodzie. Na razie uważamy. Wiem że z takiego uważania to jest pół świata ale nie mogę się zdecydować na rodzaj antykoncepcji. Nie wiem czy znowu chcę brać tabletki choć to duża wygoda. Nie chcę żadnych wkładek czy spirali. Myślałam jeszcze o zastrzyku hormonalnym ale muszę jeszcze o tym poczytać.
Arwena, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta, nareszcie, nareszcie
Arwena, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, Dorka1979, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta,wiadomość jak bomba atomowa!
Arwena, kapturnica, Aasiula, ania.g, gretka, SolarPolar, Dorka1979, macduska, Mango, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Pierdolnela se znienacka
Aasiula, Mega, ania.g, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017