35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:O to to to..Należy ci sie..Ja juz przyjmuje co bedzie..Nie marze o dziewczynce juz najwazniejsze ,zeby bylo zdrowe,,Ale corcia bylaby kolejnym szczesciem.
Aasiula, Arwena, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A jest jakas co ma termin n'a marzec / kwiecien ??? Bo mam zamiar wtedy zacionzyc
Dorka1979, Arwena, Mega, kapturnica, BISCA, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:A jest jakas co ma termin n'a marzec / kwiecien ??? Bo mam zamiar wtedy zacionzyc
po mnie jeszcze Paszczakin jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 19:55
paszczakin, Arwena, kapturnica, BISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Asiulka zaczynam się o Ciebie martwić
co wchodzę na forum to trafiam na Twoje posty, że ryczysz, że poryczałas się
poczekajmy do terminu Twojej @, bo coś płaczliwa się zrobiłaśAasiula wrote:oj Kapcia nie moge sie uspokoić rycze jak bobr ,ciesze sie strasznieAasiula, Dorka1979, Arwena, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, macduska, Mango, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A jest jakas co ma termin n'a marzec / kwiecien ??? Bo mam zamiar wtedy zacionzyc
Mua na kwiecień, ale koniec
oddam miejsce w dobre ręce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 19:59
Dorka1979, Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, macduska, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
hola hola... już mówiłam, że po Simbie ja zamawiałam!!!!
Kapta może co najwyżej załapać sie na Iwci miejsce
Elfik wrote:Kapta, ale pamiętasz, ze bierzesz miejscowke po simbie?
Wiem, wiem, jedna dziewczynkę możesz oddać mnie...
Biorę w ciemno!
Arwena, kapturnica, Dorka1979, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Asiulka zaczynam się o Ciebie martwić
co wchodzę na forum to trafiam na Twoje posty, że ryczysz, że poryczałas się
poczekajmy do terminu Twojej @, bo coś płaczliwa się zrobiłaś
poprawie sie promyssskapturnica, Dorka1979, Mega, Reni, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
dziękuwa dziękuwa dobra kobieto niech ci Matka Bozia w dzieciu wynagrodzikapturnica wrote:NMieee Ewa ja biore miejscowke po mamie..Po simbie Renek zaklepała..
kapturnica, Arwena, Dorka1979, Mega, Aasiula, malgos741, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza no własnie..Skad??Pisalas od poczatku ,ze teraz zajde!!! Ty wiedzmo!!!
Ha, sie wie! tajemnica!
kapturnica, Dorka1979, Mega, Aasiula, malgos741, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
ja pierdole czujesz to!?
gówno razy dwa
to może jednak podzielmy miejsce na dwa..Bursztyna tam wepchnę a co?! nie ma tak dobrze!
kapturnica wrote:Bo ja wiem Renek ,ze ty bedziesz dobra matka blizniakow....kapturnica, Mega, Arwena, Dorka1979, Aasiula, BISCA, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kapta zgrywusko ale wiesz co tak po cichu sobie zaszłaś..no wiesz co? tak bez pary?!
Mega, Reni, Dorka1979, Aasiula, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bisca
nie będę Cię pocieszać (bo po co) ani współczuć. STało się.
Twarda babka jesteś, ogarniesz szybko hydraulikę i do dzieła. Paszczu ma rację z ivf fajoskie dzieci wychodzą.Arwena, kapturnica, Dorka1979, Mega, BISCA, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Też mi się wydaje że syna ale może te plemniki od córeczki będą silniejsze i wytrwalsze
Dorka1979, Mega, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny