35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiedziała bym Ci co będziesz miała ale nie masz na wykresie zaznaczonych bzykoserduszekkapturnica wrote:O to to to..Należy ci sie..Ja juz przyjmuje co bedzie..Nie marze o dziewczynce juz najwazniejsze ,zeby bylo zdrowe,,Ale corcia bylaby kolejnym szczesciem.

Aasiula, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ja w styczniu albo w lutym i chocbym sie zesrała to zajde ,tak bedzie, to jest moje postanowienie Noworoczne !!BISCA wrote:A jest jakas co ma termin n'a marzec / kwiecien ??? Bo mam zamiar wtedy zacionzyc

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam końcówkę lutego więc może po mnie złapieszBISCA wrote:A jest jakas co ma termin n'a marzec / kwiecien ??? Bo mam zamiar wtedy zacionzyc

po mnie jeszcze Paszczakin jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 19:55
paszczakin, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Asiulka zaczynam się o Ciebie martwić
co wchodzę na forum to trafiam na Twoje posty, że ryczysz, że poryczałas się
poczekajmy do terminu Twojej @, bo coś płaczliwa się zrobiłaś
Aasiula wrote:oj Kapcia nie moge sie uspokoić rycze jak bobr ,ciesze sie strasznie
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A jest jakas co ma termin n'a marzec / kwiecien ??? Bo mam zamiar wtedy zacionzyc

Mua na kwiecień, ale koniec
oddam miejsce w dobre ręce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 19:59
nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
hola hola... już mówiłam, że po Simbie ja zamawiałam!!!!
Kapta może co najwyżej załapać sie na Iwci miejsce
Elfik wrote:Kapta, ale pamiętasz, ze bierzesz miejscowke po simbie?
Wiem, wiem, jedna dziewczynkę możesz oddać mnie...
Biorę w ciemno!

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
hormony mnie rozpieprzająReni wrote:Asiulka zaczynam się o Ciebie martwić
co wchodzę na forum to trafiam na Twoje posty, że ryczysz, że poryczałas się
poczekajmy do terminu Twojej @, bo coś płaczliwa się zrobiłaś

poprawie sie promysss
kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
dziękuwa dziękuwa dobra kobieto niech ci Matka Bozia w dzieciu wynagrodzikapturnica wrote:NMieee Ewa ja biore miejscowke po mamie..Po simbie Renek zaklepała..

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza no własnie..Skad??Pisalas od poczatku ,ze teraz zajde!!! Ty wiedzmo!!!

Ha, sie wie! tajemnica!
kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Bo ja wiem Renek ,ze ty bedziesz dobra matka blizniakow....Reni wrote:dziękuwa dziękuwa dobra kobieto niech ci Matka Bozia w dzieciu wynagrodzi
Reni, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

-
Kapta zgrywusko ale wiesz co tak po cichu sobie zaszłaś..no wiesz co? tak bez pary?!
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ja pierdole czujesz to!?
gówno razy dwa
to może jednak podzielmy miejsce na dwa..Bursztyna tam wepchnę a co?! nie ma tak dobrze!
kapturnica wrote:Bo ja wiem Renek ,ze ty bedziesz dobra matka blizniakow....
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ale ja po cichu???Paszcza mi kazala nie widzisz ??ona od razu mowila ze biorac 6tys strone zaciaze!Reni wrote:Kapta zgrywusko ale wiesz co tak po cichu sobie zaszłaś..no wiesz co? tak bez pary?!
Mega, Reni, nick nieaktualny, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Bisca
nie będę Cię pocieszać (bo po co) ani współczuć. STało się.
Twarda babka jesteś, ogarniesz szybko hydraulikę i do dzieła. Paszczu ma rację z ivf fajoskie dzieci wychodzą.
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mam taka nadzieje , ze chlop zmienil forme..Jak nie to jaja mnie zgniota w domu..Trudno biore z dobrocia inwentarza...Ale mam nadzieje ,ze bedzie moze kobitka...Bylaby rownosc w przyrodzieDorka1979 wrote:Też mi się wydaje że syna ale może te plemniki od córeczki będą silniejsze i wytrwalsze

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny

hehehe ok zaraz zaznacze serducha