35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:zauważyłam że najlepiej w takiej sytuacji udawać, że się nie słyszy co teściowa mówi, nie zwracać na nią uwagi i traktować ją jak powietrze. Kłótnie i tak nic nie dają, a synuś zapewne nie chce stać pomiędzy i pewnie się nie odzywa a jeśli to broni mamusi?
Iwone, Dorka1979, kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:mój mąż też nicorett ale tabletki i też ma to już za sobą
a wiem co mówię bo ja rzuciłam w pierwszy dzień świąt, przez pierwsze trzy dni żarłam tabsy a później nie i nawet jak mama przy mnie zapali to jakoś nie chcę bo one teraz mi śmierdzą.
i nawet jak ktoś wkurr to nie będe twarda nie złamie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 00:03
Mega, Iwone, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Najczesciej to on sie z nią kłoci, przesadza kobieta ogromnie, najgorsze jest to, ze nie da sie z nią porozmawiać tak normalnie, bo sie zaraz obraza, wszystko musi być tak jak ona chce, wtrąca sie, a najbardziej mnie wkurwia to, ze chce traktować moja córkę jak swoją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 00:23
malgos741, Arwena, Dorka1979, kapturnica, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Iwcia co za partyzantkę odstawiasz?
ja??? partyzantke ?? ja nie pale fajek to co bede sie wtracac
tesciowa mam fajna i do tego z nia nie mieszkamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 00:06
Iwone, malgos741, Arwena, Dorka1979, kapturnica, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:to trzeba było mi chociaż zj... dać za fajki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 00:07
Iwone, Dorka1979, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyMega wrote:Dokładnie, zawsze czuć
Iwone, malgos741, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:to teraz kolej na ciebie
a wiem co mówię bo ja rzuciłam w pierwszy dzień świąt, przez pierwsze trzy dni żarłam tabsy a później nie i nawet jak mama przy mnie zapali to jakoś nie chcę bo one teraz mi śmierdzą.
i nawet jak ktoś wkurr to nie będe twarda nie złamie się
Tak jak pisałam, na pewno będę próbować i za którymś razem mi sie udamalgos741, Dorka1979, kapturnica, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ale jaja są na ttv ze strażą miejską z fotoradarami
Iwone lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyIwone wrote:zauważyłam że najlepiej w takiej sytuacji udawać, że się nie słyszy co teściowa mówi, nie zwracać na nią uwagi i traktować ją jak powietrze. Kłótnie i tak nic nie dają, a synuś zapewne nie chce stać pomiędzy i pewnie się nie odzywa a jeśli to broni mamusi?
Iwone, kapturnica, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Co za dzień
Kapta - oby się spełniło - przejęłabyś po mnie cykl. Dokładnie rok temu zaszłam w ciążę - test zrobiłam 10 stycznia i był to 29 dzień cyklu...Więc może Kajtek będzie miał partnerkę -
.
malgos741, Iwone, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, moremi, Mega, Bursztyn, paszczakin, Sabina, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa mieszka za płotem. Niestety czasami jestem zmuszona codziennie się z nią widzieć, ale jak jest u nas na placu, to w ogóle nie wychodzę z domu. Tak juz ją nauczyłam, że jeśli już z tego domu wyjdę, to ona wraca do siebie. Mało kiedy z nią rozmawiam, do jej domu w ogóle nie chodzę, nie zapraszam jej, ale jak juz przyjdzie to zrobię jej kawę, chwilę posiedzę i wychodzę z pokoju.
malgos741, Dorka1979, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ewka - Ty szatanico - same szóstki zawojowałaś - strach się bać...choć tam Pusur niewinnie - niby nic - też się wdarła...
Może podczas godzenia się jakaś Helenka wyjdzie...
malgos741, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Moja teściowa mieszka za płotem. Niestety czasami jestem zmuszona codziennie się z nią widzieć, ale jak jest u nas na placu, to w ogóle nie wychodzę z domu. Tak juz ją nauczyłam, że jeśli już z tego domu wyjdę, to ona wraca do siebie. Mało kiedy z nią rozmawiam, do jej domu w ogóle nie chodzę, nie zapraszam jej, ale jak juz przyjdzie to zrobię jej kawę, chwilę posiedzę i wychodzę z pokoju.
Iwone, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Ania - ja nie stosuję na razie żadnej antykoncepcji...Karmię piersią i bzykam się normalnie - choć rzadko - zupełnie jakoś nie mam powera w tym kierunku - nie wiem co mi się porobiło....może mi to minie, jak wyłączę program "matka karmiąca" ?
Iwone, Dorka1979, iwcia77, moremi, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A dlaczego jej tak nie lubisz?
malgos741, Dorka1979, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość