35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Najczesciej to on sie z nią kłoci, przesadza kobieta ogromnie, najgorsze jest to, ze nie da sie z nią porozmawiać tak normalnie, bo sie zaraz obraza, wszystko musi być tak jak ona chce, wtrąca sie, a najbardziej mnie wkurwia to, ze chce traktować moja córkę jak swojąIwone wrote:zauważyłam że najlepiej w takiej sytuacji udawać, że się nie słyszy co teściowa mówi, nie zwracać na nią uwagi i traktować ją jak powietrze. Kłótnie i tak nic nie dają, a synuś zapewne nie chce stać pomiędzy i pewnie się nie odzywa a jeśli to broni mamusi?
Iwone, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
to teraz kolej na ciebieIwone wrote:mój mąż też nicorett ale tabletki i też ma to już za sobą

a wiem co mówię bo ja rzuciłam w pierwszy dzień świąt, przez pierwsze trzy dni żarłam tabsy a później nie i nawet jak mama przy mnie zapali to jakoś nie chcę bo one teraz mi śmierdzą.
i nawet jak ktoś wkurr to nie będe twarda nie złamie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 00:03
Mega, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ja tak miałam z moją mamą, też próbowała mojego syna traktować jak swojego.Mega wrote:Najczesciej to on sie z nią kłoci, przesadza kobieta ogromnie, najgorsze jest to, ze nie da sie z nią porozmawiać tak normalnie, bo sie zaraz obraza, wszystko musi być tak jak ona chce, wtrąca sie, a najbardziej mnie wkurwia to, ze chce traktować moja córkę jak swoją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 00:23
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Iwcia co za partyzantkę odstawiasz?

ja??? partyzantke ?? ja nie pale fajek to co bede sie wtracac 
tesciowa mam fajna i do tego z nia nie mieszkam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 00:06
Iwone, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
właśnieIwone wrote:to trzeba było mi chociaż zj... dać za fajki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 00:07
Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualnyAle o tym się przekonują palący jak rzucą palenie. Ja to jak mam okno otwarte w kuchni to czuję jak sąsiad pali na dworze po drugiej stronie ulicy na swoim podwórkuMega wrote:Dokładnie, zawsze czuć

Iwone, malgos741, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wiem Małgosiu, wiem że powinnam, że szkoda zdrowia, kasy puszczonej z dymem itd. Palę tyle lat, że nie pamiętam okresu kiedy nie paliłammalgos741 wrote:to teraz kolej na ciebie

a wiem co mówię bo ja rzuciłam w pierwszy dzień świąt, przez pierwsze trzy dni żarłam tabsy a później nie i nawet jak mama przy mnie zapali to jakoś nie chcę bo one teraz mi śmierdzą.
i nawet jak ktoś wkurr to nie będe twarda nie złamie się
Tak jak pisałam, na pewno będę próbować i za którymś razem mi sie uda
malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ale jaja są na ttv ze strażą miejską z fotoradarami
Iwone lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualnyMój M nigdy nie stawał po stronie mamusi jak się z nią kłuciłam jak u niej mieszkaliśmy. Zawsze po mojej stronie, a jak ja nie miałam racji, bo takie sytuacje też bywały, to się nie wtrącał.Iwone wrote:zauważyłam że najlepiej w takiej sytuacji udawać, że się nie słyszy co teściowa mówi, nie zwracać na nią uwagi i traktować ją jak powietrze. Kłótnie i tak nic nie dają, a synuś zapewne nie chce stać pomiędzy i pewnie się nie odzywa a jeśli to broni mamusi?
Iwone, kapturnica, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Co za dzień

Kapta - oby się spełniło - przejęłabyś po mnie cykl. Dokładnie rok temu zaszłam w ciążę - test zrobiłam 10 stycznia i był to 29 dzień cyklu...
Więc może Kajtek będzie miał partnerkę -
.
malgos741, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Mega, Bursztyn, paszczakin, nick nieaktualny, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa mieszka za płotem. Niestety czasami jestem zmuszona codziennie się z nią widzieć, ale jak jest u nas na placu, to w ogóle nie wychodzę z domu. Tak juz ją nauczyłam, że jeśli już z tego domu wyjdę, to ona wraca do siebie. Mało kiedy z nią rozmawiam, do jej domu w ogóle nie chodzę, nie zapraszam jej, ale jak juz przyjdzie to zrobię jej kawę, chwilę posiedzę i wychodzę z pokoju.
malgos741, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ewka - Ty szatanico - same szóstki zawojowałaś - strach się bać...choć tam Pusur niewinnie - niby nic - też się wdarła...
Może podczas godzenia się jakaś Helenka wyjdzie...
malgos741, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A dlaczego jej tak nie lubisz?Iwone wrote:Moja teściowa mieszka za płotem. Niestety czasami jestem zmuszona codziennie się z nią widzieć, ale jak jest u nas na placu, to w ogóle nie wychodzę z domu. Tak juz ją nauczyłam, że jeśli już z tego domu wyjdę, to ona wraca do siebie. Mało kiedy z nią rozmawiam, do jej domu w ogóle nie chodzę, nie zapraszam jej, ale jak juz przyjdzie to zrobię jej kawę, chwilę posiedzę i wychodzę z pokoju.
Iwone, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Ania - ja nie stosuję na razie żadnej antykoncepcji...Karmię piersią i bzykam się normalnie - choć rzadko - zupełnie jakoś nie mam powera w tym kierunku - nie wiem co mi się porobiło....może mi to minie, jak wyłączę program "matka karmiąca" ?
Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
bo długo musiałam walczyć o to by nie przychodziła do naszego domu za każdym razem jak jej się coś wspomni. Czasami po kilka razy na dzień. Musiałam walczyć o to by mi do garów nie zaglądała i musiałam walczyć o to, że jak się przychodzi do czyjegoś domu to się dzwoni, albo pukaBozia3 wrote:A dlaczego jej tak nie lubisz?
malgos741, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość