35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:musiałam najpierw "uspokoić" nerwy
A teraz określić kolejną magiczną datę
Wcześniejsze próby nie dawały żadnych rezultatów. Wtedy to była szybka decyzja, bez szukania dat, zaczeta w środku tygodnia i wułala
Iwon, możesz sobie przeczytać przed rzuceniem książkę Allena Carra (tu http://www.lublin.mm.pl/~basia1470/ALLEN.CARR.doc)
Mi pomogło to w zrozumieniu pewnych mechanizmów. Powodzeniaiwcia77, Dorka1979, kapturnica, Iwone, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Jakieś skutki uboczne miałaś?
A i jeszcze jedno - nikorette i inne zawierają nikotynę, więc skuteczne rzucenie fajek to tak naprawdę dzięki silnej woli i wiarę w działanie placeboIwone, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorka1979 wrote:Do spania laski.
Która rano pierwsza się przywita dołączy do pary dla Kapturnicy
Hheheh Dorka ale żeś zawody z rańca wymyśliła..A ja kurna noc w bezsenności spedziłam chyba za dużo emoszyn jak na jeden dzien.Nie była bym soba jakbym rano nie zrobiła testów i na pre tescie ejst druga słaba kreska ale za to na quixx bardzo dobrze widoczna i silniejsza od wczorajszej..Takze na ten moment w rankingu quixx bardzo szybko wyłapał hormon..Jak odwiozę młodego jade na badania.Kurde jak sie obudziłam rano to miałam wrażenie ,że to był tylko sen.Ale po chwili doszło do mnie,że to sie dzieje naprawde.Acha zrobiłam test lh i wyszedł mega pozytywny
gretka, Dorka1979, Iwone, kkisia, Bursztyn, Mega, paszczakin, ania.g, moremi, malgos741, Sabina, Bozia3, Arwena, Aasiula, peppapig, Parka, anna maria, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Udało mi się dziś zrobic zdjecia testów , kreska dzis rano ładnie przyciemniała
Sory za jakość ale moj zabrał lepszy aparat a mi zostawił jakis sprzed ery kamienia łupanego..Ale cos tam chyba widac....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 06:27
Mango, Dorka1979, gretka, Iwone, kkisia, Mega, Bursztyn, ania.g, moremi, malgos741, Sabina, Bozia3, Arwena, Aasiula, peppapig, Parka, iwcia77, SolarPolar, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
kapturnica, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No to u mnie alaska
Jak tu wyjśc z domu brrr Auto bedzie zamarzało w momencie
kapturnica, Iwone, kkisia, Mega, Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Oj chyba też bym się bała wynurzyć. Na szczęście mój tato chodzi mi do pieca podłożyć jak ja śpię. Oby nadal nie zapominał
Dorka1979, kkisia, Mega, Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo moi rodzice mieszkają domek obok, tato nasz wybudował na swojej działce. I rano zanim pójdzie bratu budować to wypuszcza moje pieski i podkłada do pieca.
kapturnica, Iwone, kkisia, Mega, malgos741, Sabina, Arwena, Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość