X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha 50zl to tanizna... :)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile potrzeba opakowań?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ile potrzeba opakowań?
    tylko jedno kuracja trwa 25dni jak dobrze pamietam..A ja bralam rapotem 14dni i zakonczylam :)

Iwone, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś skutki uboczne miałaś?

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    musiałam najpierw "uspokoić" nerwy :D A teraz określić kolejną magiczną datę :P
    U mnie 1 lutego będzie druga rocznica. W styczniu po upojnym weekendzie, po którym mąż - wtedy nie mąż wracał do pracy (mieszkaliśmy na odległość) stwierdziliśmy, że rzucamy to cholerstwo. Kupiliśmy tabexy i po czterech dniach łykania tabletek i paleniu fajek odstawiłam i fajki i tabletki.
    Wcześniejsze próby nie dawały żadnych rezultatów. Wtedy to była szybka decyzja, bez szukania dat, zaczeta w środku tygodnia i wułala ;)
    Iwon, możesz sobie przeczytać przed rzuceniem książkę Allena Carra (tu http://www.lublin.mm.pl/~basia1470/ALLEN.CARR.doc)
    Mi pomogło to w zrozumieniu pewnych mechanizmów. Powodzenia :-)

iwcia77, Dorka1979, kapturnica, Iwone, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do spania laski.
    Która rano pierwsza się przywita dołączy do pary dla Kapturnicy ;-)

kapturnica, Mango, Iwone, Mega, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 02:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Jakieś skutki uboczne miałaś?
    Desmoksan i tabexy działają tak samo - zawierają cytyzynę, która wypiera nikotynę. Początkowo miałam lekkie zawroty głowy, mdłości, a fajki po zapaleniu były obrzydliwe. Gasiłam po jednym zaciągnięciu. Ponieważ miałam te cholerne mdłości to odstawiłam tabletki.
    A i jeszcze jedno - nikorette i inne zawierają nikotynę, więc skuteczne rzucenie fajek to tak naprawdę dzięki silnej woli i wiarę w działanie placebo :-)

Iwone, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Do spania laski.

Hheheh Dorka ale żeś zawody z rańca wymyśliła..A ja kurna noc w bezsenności spedziłam chyba za dużo emoszyn jak na jeden dzien.Nie była bym soba jakbym rano nie zrobiła testów i na pre tescie ejst druga słaba kreska ale za to na quixx bardzo dobrze widoczna i silniejsza od wczorajszej..Takze na ten moment w rankingu quixx bardzo szybko wyłapał hormon..Jak odwiozę młodego jade na badania.Kurde jak sie obudziłam rano to miałam wrażenie ,że to był tylko sen.Ale po chwili doszło do mnie,że to sie dzieje naprawde.Acha zrobiłam test lh i wyszedł mega pozytywny :)

gretka, Dorka1979, Iwone, kkisia, Bursztyn, Mega, paszczakin, ania.g, moremi, malgos741, Sabina, Bozia3, Arwena, Aasiula, peppapig, Parka, anna maria, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry ide walczyc z polska sluzba zdrowia ;-) obym przezyla...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 06:20

kapturnica, Dorka1979, kkisia, Mega, malgos741, Sabina, Arwena, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6c876d86ce7f8799med.jpg

9ef990bd2d31b3d5med.jpg

Udało mi się dziś zrobic zdjecia testów , kreska dzis rano ładnie przyciemniała :)
    Sory za jakość ale moj zabrał lepszy aparat a mi zostawił jakis sprzed ery kamienia łupanego..Ale cos tam chyba widac....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 06:27

Mango, Dorka1979, gretka, Iwone, kkisia, Mega, Bursztyn, ania.g, moremi, malgos741, Sabina, Bozia3, Arwena, Aasiula, peppapig, Parka, iwcia77, SolarPolar, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Do spania laski.
    Kurcze znowu nie zdążyłam ;)

Iwone, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jaka macie temperature za oknem..Ja jestem w szoku u mnie zaledwie -18 ;)

Mega, moremi, Sabina, Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Widzę drugą bez wpatrywania się. Taki sam test uzywałam 20 czerwca ;)

6c876d86ce7f8799med.jpg

9ef990bd2d31b3d5med.jpg

Udało mi się dziś zrobic zdjecia testów , kreska dzis rano ładnie przyciemniała :)
    Sory za jakość ale moj zabrał lepszy aparat a mi zostawił jakis sprzed ery kamienia łupanego..Ale cos tam chyba widac....

kapturnica, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ciekawe jaka macie temperature za oknem..Ja jestem w szoku u mnie zaledwie -18 ;)
    U mnie -1

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    U mnie -1
    No to u mnie alaska :-/ Jak tu wyjśc z domu brrr Auto bedzie zamarzało w momencie :(

Dorka1979, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, dzieciory wyprawione do szkoły, nie zaspałam, teraz mogę spać do 14 bo obiad zrobiony ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 07:05

kapturnica, Iwone, kkisia, Mega, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No, dzieciory wyprawione do szkoły, noe zaspałam, teraz mogę spać do 14 bo obiad zrobiony ;)
    moj jeszcze spi..Ma dokladnie cale 5minut zanim zwale go z wyra zeby wstal ;)

Dorka1979, kkisia, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to u mnie alaska :-/ Jak tu wyjśc z domu brrr Auto bedzie zamarzało w momencie :(
    Oj chyba też bym się bała wynurzyć. Na szczęście mój tato chodzi mi do pieca podłożyć jak ja śpię. Oby nadal nie zapominał :)

kapturnica, Iwone, kkisia, Mega, Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Oj chyba też bym się bała wynurzyć. Na szczęście mój tato chodzi mi do pieca podłożyć jak ja śpię. Oby nadal nie zapominał :)
    He ci dobrze.No ja jak sobie nie podłoże to bedzie zimniusio heheheh ;)

Dorka1979, kkisia, Mega, Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo moi rodzice mieszkają domek obok, tato nasz wybudował na swojej działce. I rano zanim pójdzie bratu budować to wypuszcza moje pieski i podkłada do pieca.

kapturnica, Iwone, kkisia, Mega, malgos741, Sabina, Arwena, Aasiula, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6508 6509 6510 6511 6512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ