35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Zdazylam tylko troche doczytac.
Bisca, bardzo wspolczuje
Asiula, jeszcze nie wszystko stracone
Kaptur- czy moge juz gratulowac?????!!!!!czy wolisz po becie?
Ide troche doczytackkisia, Mega, moremi, malgos741, Sabina, Iwone, Arwena, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja pierdole czujesz to!?
gówno razy dwa
to może jednak podzielmy miejsce na dwa..Bursztyna tam wepchnę a co?! nie ma tak dobrze!
P.S czy ta cholerna przesylka wkoncu doszla?kkisia, Mega, moremi, malgos741, Aasiula, kapturnica, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wiedźmy
Jadę właśnie autobusem. Najpierw kierowca rozmawiał przez tel.. na głośniku. Był na imprezie a ta ruda.. itd
A teraz jedzie i gada sam ze sobą. Boję się.Bursztyn, Mega, moremi, malgos741, Sabina, Arwena, Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hheheh Dorka ale żeś zawody z rańca wymyśliła..A ja kurna noc w bezsenności spedziłam chyba za dużo emoszyn jak na jeden dzien.Nie była bym soba jakbym rano nie zrobiła testów i na pre tescie ejst druga słaba kreska ale za to na quixx bardzo dobrze widoczna i silniejsza od wczorajszej..Takze na ten moment w rankingu quixx bardzo szybko wyłapał hormon..Jak odwiozę młodego jade na badania.Kurde jak sie obudziłam rano to miałam wrażenie ,że to był tylko sen.Ale po chwili doszło do mnie,że to sie dzieje naprawde.Acha zrobiłam test lh i wyszedł mega pozytywny
moremi, malgos741, Sabina, Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziendoberek, ja tez nie zaspalam
dzieciak już w szkole, mogę spokojnie poleżeć na łożku
Iwone, malgos741, Arwena, Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn no właśnie nic nie mam. Włożyłaś tam kasę?
szkoda bo z Kazachstanu to unikatowy
mam caly czas nadzieje ze jednak dojdzie, chociaz juz coraz mniejsza...
Chcialam wyslac magnesy z B'ham ale....nie ma. To miasto jest tak brzydkie ze nie zachecaja nikogo zeby tu przyjechal, inneg wytlumaczenia nie znajdujeMega, moremi, malgos741, Sabina, Arwena, Aasiula, kapturnica, Reni, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kapta czekamy teraz na betę, ale myśle ze to czysta formalność
moremi, Arwena, Aasiula, kapturnica, peppapig, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bry wiedźmy
Jadę właśnie autobusem. Najpierw kierowca rozmawiał przez tel.. na głośniku. Był na imprezie a ta ruda.. itd
A teraz jedzie i gada sam ze sobą. Boję się.jak bedzie za długo cisza to wyślemy oddział ratunkowy
Iwone, Aasiula, kapturnica, peppapig, Reni, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Mega, Sabina, Aasiula, kapturnica, iwcia77, paszczakin, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:I jestes zadowolona? NIe plamisz?
Mega, Sabina, Arwena, Aasiula, kapturnica, peppapig, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bry
Kapta załatwiona
Aasiula, co u Ciebie?
Idęzostawić u Ewy. Jak zacionży, to może weźmie mnie do pary. Wyobrażacie sobie? Być w parze z Ewą? Czad
Iwone, Mega, Bursztyn, Sabina, Bozia3, Arwena, Aasiula, kapturnica, peppapig, Reni, Parka, iwcia77, paszczakin, caffe, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry dziewczynki
Kapta krechy na testach jak ta lala ... czekamy na betę.
Zimno to wczoraj wieczorem już było a dziś robota czeka.Iwone, Mega, Sabina, Arwena, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Nie zaspałam. Dzieciaki w przedszkolu i szkole
U mnie mąż dokłada do pieca jak rano idzie do pracy, więc rano mam cieplutko
Kapta przepisujesz się już na porodówkę, czy czekasz na betę?Mega, Sabina, Bozia3, Arwena, kapturnica, iwcia77, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
No Kapta, to dzis czekamy na Twoja bete
mam nadzieje, ze w jakims normalnym labie robisz i nie bedziemy podgryzac pazurow do wieczora..
Co do rzucania faj, to moj tez rzucil na Tabex-ie, a palil dlugo i duzo. Za 2 miesiace 2 lata pykna jak nie palimoremi, Iwone, Mega, Sabina, kapturnica, iwcia77, caffe, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
U mnie -15 za oknem, dzieć 5 po 7 już był w przedszkolu, czas się pogodzić że wraca normalny cykl dnia
Kaptaczekam na bete ale ściskam Cię wirtualnie na maxa
Iwone, Mega, Arwena, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość