35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A sąsiad znowu walczy z wiertarka. Te jego ściany to chyba już wyglądają jaj szwajcarski ser....wrrrr, a mnie łeb napierdziela!
Aasiula, kapturnica, Mango, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bry
Kapta załatwiona
Aasiula, co u Ciebie?
Idęzostawić u Ewy. Jak zacionży, to może weźmie mnie do pary. Wyobrażacie sobie? Być w parze z Ewą? Czad
Cała noc nie spałam , koszmary mialam jakies
Tempka w dol leci jeszcze nie ma @ ale czuje ja juz za rogiem:)macduska, Sabina, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja też czuję z daleka
jeśli chodzi o palaczy jestem wróg publiczny numer jeden ..nienawidzę
sama jarałam 18 lat ale nigdy na przystanku czy w tłumie
nigdy nie rzuciłam kiepa na ulicę
i nic tak mnie nie wkurwia jak pety na plaży albo jak nad jeziorem siedzą wędkarze i pety do wody rzucają
albo ci jebani kierowcy co palą w autach i potem cyk za okno.. a żeby śmierdzielom ten pet z powrotem do auta wpadł
ja nawet przy moim psie nie paliłam
i dziwię się mojej koleżance, która razem ze swoim facetem jara w domu przy dziecku, dwóch psach i kocie
w sylwestra pogoniłam ją od jej własnego stołu, bo mi z fajkiem zasiadła
Dorka1979 wrote:Ale o tym się przekonują palący jak rzucą palenie. Ja to jak mam okno otwarte w kuchni to czuję jak sąsiad pali na dworze po drugiej stronie ulicy na swoim podwórkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 09:41
kapturnica, Mega, Aasiula, Iwone, macduska, Arwena, Sabina, iwcia77, caffe, moremi, gretka, kkisia, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Hajo..Kapta wrocila Kurwa jakas okupacja bedzie czy co??Ludziow jak mrówków w lab dzis.....
Akurat w tym , w ktorym dzis robilam wyniki sa dosc wczesnie bo miedzy 14a 15ta juz i niestety szkoda ,ze trzeba po nie jechac ale wole niz w diagnostyce odswiezac strone do 8wieczor
No i cenowo maja konkurencyjnie bo beta 20 a progesteron 22 wiec oplaca sie..
Spokojnie do porodowki mi jak stad do australii wiec dopiero sie wpisze jak bede miec serducho potwierdzone i termin ginkowy..Mega, peppapig, Iwone, ania.g, Parka, Bozia3, macduska, Aasiula, Arwena, Sabina, iwcia77, paszczakin, caffe, moremi, kkisia, Bursztyn, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
mój tata też rzucił na desmo
tyle lat palił i awantury o to były, bo nie chciał wychodzić na balkon
na desmo rzucił..nawet nie przeszedł tej całej 3 miesięcznej kuracji
spożył niecałe opakowanie
dzielny jest
my z mężem oszczędzamy 1000 zł. miesięcznie na papierochach! w głowie się nie mieści ile kasy przepaliliśmy!
rzucałam 3 razy
1 raz na 2 lata (nicoret micro tabs) nie przytyłam nic
2 raz na plasterkach ale wróciłam po miesiącu, bo poznałam mojego męża, który jarał jak smok
3 raz rzuciłam, bo tak i teraz już na dobrekapturnica wrote:desmoxan rzucilam ja , rzucil moj chUop i moja mama co palila UWAGA ponad 35latWszyscy w jednym czasie roznica paru dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 09:42
Mega, Iwone, Aasiula, Arwena, Sabina, iwcia77, caffe, moremi, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mój tata też rzucił na desmo
tyle lat palił i awantury o to były, bo nie chciał wychodzić na balkon
na desmo rzucił..nawet nie przeszedł tej całej 3 miesięcznej kuracji
spożył niecałe opakowanie
dzielny jest
my z mężem oszczędzamy 1000 zł. miesięcznie na papierochach! w głowie się nie mieści ile kasy przepaliliśmy!
rzucałam 3 razy
1 raz na 2 latach (nicoret micro tabs) nie przytyłam nic
2 raz na plasterkach ale wróciłam po miesiącu, bo poznałam mojego męża, który jarał jak smok
3 raz rzuciłam, bo tak i teraz już na dobre
A pomysl ile u mnie szlo..Jaa tu a moj tam bulil po 12ojro dziennie...Sama kalkulacja kurna za kilka lat plus zdrowie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 09:37
Mega, Reni, Iwone, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy jest się z czego cieszyć
a jak złoży z Ciebie ofiarę?moremi wrote:
Idęzostawić u Ewy. Jak zacionży, to może weźmie mnie do pary. Wyobrażacie sobie? Być w parze z Ewą? Czad
Mega, kapturnica, Aasiula, peppapig, Sabina, Niuta, iwcia77, moremi, gretka, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Peppa dlaczego Twój awatar nie przypomina mi butów w śniegu tylko jakieś rtg
Reni, Iwone, kapturnica, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie,
Ale sie dzialo...
Kapta, bardzo gratuluję, krechy sa bardzo widoczne. Powiedzialas juz mezowi, ze wpadl na swieta i taki skuteczny?
Aasiula - strasznie mi przykro, bo sledzilam Twoje posty i tez kurcze widzialam tam kreche
Biscaale przynajmniej wiesz ze ciaza u Ciebie realna, nawet natuaralnie
Mój syn sie rozchorowal, boli go brzuch i wymiotuje, nie poszedl dzis do szkoly. Przygotowalam mu Orsalit (elektrolity), zeby nie byl taki slaby - do lozka musialam go po schodach wnosic (11 latka), na szczescie chudzielec z niego.
Pusur, chyba sie polepsza, bo rozumiem, ze ostatnia wersja jest taka, ze chlop wrócił? Ja na mojego nie moge narzekac, po narodzinach obojga dzieci bardzo pomagal, on jest w ogole bardzo rodzinny.
Simba, kiedy wracacie do domu?
Jestem wreszcie na biezaco z czytaniem, ciezko bylo nadrobic 2 ostatnie dniMega, Reni, kapturnica, macduska, Aasiula, Arwena, Sabina, iwcia77, paszczakin, ania.g, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny