35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale patrz tyle na niego czekałaś i proszę złoty strzał
a tu człowiek ma faceta pod ręką i nic nie wychodzi
kurcze a może zafundować sobie depresję ..nie wiem, nie wiem..poryczeć się?
rycz, mała ryyycz,
płacz maleńka płaaaacz...Mega, Aasiula, Reni, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
aaa i jeszcze jedno
jadę dzisiaj metrem.. patrzę dwa miejsca wolne
na jednym siedzi typ troszkę szerszy w barkach..eeee nie siadam
na drugim kitajec ..myślę sobie..z metra cięty, nie szeroki itd siadam
jakie było moje zdziwienie jak się okazało, że kitajec rozłożył te pieprzone łokcie
ja to mam szczęścieAasiula, Arwena, kapturnica, Mega, Parka, anna maria, iwcia77, paszczakin, peppapig, moremi, gretka, kkisia, Bursztyn, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale patrz tyle na niego czekałaś i proszę złoty strzał
a tu człowiek ma faceta pod ręką i nic nie wychodzi
kurcze a może zafundować sobie depresję ..nie wiem, nie wiem..poryczeć się?Arwena, Mega, Reni, Aasiula, macduska, Sabina, Parka, iwcia77, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja też czuję z daleka
jeśli chodzi o palaczy jestem wróg publiczny numer jeden ..nienawidzę
sama jarałam 18 lat ale nigdy na przystanku czy w tłumie
nigdy nie rzuciłam kiepa na ulicę
i nic tak mnie nie wkurwia jak pety na plaży albo jak nad jeziorem siedzą wędkarze i pety do wody rzucają
albo ci jebani kierowcy co palą w autach i potem cyk za okno.. a żeby śmierdzielom ten pet z powrotem do auta wpadł
ja nawet przy moim psie nie paliłam
i dziwię się mojej koleżance, która razem ze swoim facetem jara w domu przy dziecku, dwóch psach i kocie
w sylwestra pogoniłam ją od jej własnego stołu, bo mi z fajkiem zasiadła
W tym samym czasie moj tata tez rzucił i jest super,mama niestety nie dała rady i jak wyjchodzi na tego peta to jeszcze moze byc ale jak wraca i ten smrod ,no orzygac sie mozna,ale podobno ludzie ktorzy jarali i rzucili sa jeszcze gorsi od tych co nigdy nie jarali w sensie przeszkadzania smrodu i tepienia jaraniakapturnica, Mega, Parka, Arwena, iwcia77, moremi, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ej co Wy z tymi suwakami? do czego to Wam potrzebne? przecież można na porodówce sprawdzić ile maluch ma 2+2=4
no można ale po co jak jest coś takiego jak suwak i od razu wszystko wiadomo...Parka, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie już wczoraj
@ się gdzieś tam czai
i martwi mnie to trochę ..czy ta chemia jednak nie ma na mnie wpływu
może zapytać typa specjalistę na forum?
do mojej ginki idę dopiero 24.02macduska wrote:a u mnie tempka pierdolnęła na łeb - małpa tuż tużAasiula, Arwena, Sabina, iwcia77, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziękować! Dostałam od mojej sister ona w hameryce poluje na różne rzeczy a ja jadę raz na rok i zbieram
Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Wygladaja na buty nie-do-zdarcia. Lubie takie, bo sie przywiazuje do butow, nie lubie zmieniac
Moj chuop już wie ze jak trafi w totka to w naszym domu musi być osobny pokój, tam na 3 ścianach półeczki a na nich......BUTY!!! CAŁA MASA BUTÓW!!! I tylko mojeParka, Arwena, Aasiula, macduska, Sabina, iwcia77, moremi, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość