X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez git pogoda, jutro ma byc 12 stopni ;) to lubie, bo moja kurtka zaczyna sie meczyc przy zapinaniu na cyckach i brzuchu, wiec niedlugo bedzie juz tylko opcja chodze niezapieta. Wiec won z mrozem!
    A kurtki ciazowej na miesiac kupowac nie bede.. Kiedys radzilam Simbie, zeby se ponczo z koca zrobila, w najgorszym razie sama zastosuje sie do rady ;)

Aasiula, kapturnica, ania.g, iwcia77, Mega, moremi, Parka, Sabina, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no na fundusz
    kapturnica wrote:
    Renek mam pytanko..Co oznacza to in vitro z doplata???? nie masz na fundusz???

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    trochę się zamotałam w pytaniu ale mam nadzieję, że lekarz rozkmini o co kaman

https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-starania-ze-wspomaganiem/chemioterapia-psa-a-moje-starania-o-ciaze,5828.html

dajta dziołchy lajka
    dziękki

p.s. tak mam w pracy zimno, ze mi szczęka lata a palce mam tak powykrzywiane z zimna jak babina po reumatyźmie
    boooooooosz
    zrobione :)

Reni lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no na fundusz
    Hmm bo to brzmi jakbys ty doplacala do interesu..Zmien se moze na rzadowe i bdzie jasnosc

Reni, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moje pierniki wyladowaly w wiekszosci w karmniku..Ptaki nakurzaja salta by je wszamac ;D

Nie zeby byly niejadalne ale mnie dorzucilo jak na razie od slodyczy a mlody pierdol;nikow sie nie chwyci , taki francuski piesio

U mnie, z moja schiza nie ma szans na zjedzenie piernikow, ktore wisialy na choince ;)

kapturnica, Aasiula, macduska, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo dopłacam
    ciekawe czy z unii nie można wyciągnąć kasy ;-)
    kapturnica wrote:
    Hmm bo to brzmi jakbys ty doplacala do interesu..Zmien se moze na rzadowe i bdzie jasnosc

kapturnica, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet jak je podpalisz? ;-)
    paszczakin wrote:
    U mnie, z moja schiza nie ma szans na zjedzenie piernikow, ktore wisialy na choince ;)

iwcia77, Mega, paszczakin, moremi, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moje pierniki wyladowaly w wiekszosci w karmniku..Ptaki nakurzaja salta by je wszamac ;D

Nie zeby byly niejadalne ale mnie dorzucilo jak na razie od slodyczy a mlody pierdol;nikow sie nie chwyci , taki francuski piesio

a ja nie wieszam juz na choinkę, bo jakoś nie moglam ich jeść- mialam wizję warstwy kurzu na nich :-/

kapturnica, Reni, paszczakin, Aasiula, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a ja nie wieszam juz na choinkę, bo jakoś nie moglam ich jeść- mialam wizję warstwy kurzu na nich :-/
    Moje nie wisialy..lezaly w puszcze ;) Nie wieszam nic procz sopli i kiedys czekoladek..ale wkurwialo mnie wiazanie i w tym roku olalam hehehe

macduska, Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mój ex miał na choinkę naciągnięty worek na śmieci
    jak przychodził czas wyjmował choinkę z piwnicy ściągał worek i taaaaadam ubrana
    ekstra :-/

no co- jak sie co roku te same ozdoby zaklada, to czemu nie? ;)

U mnie chyba z piernikami odpada. Poza tym, ja lubie ten korzenny zapach, jak sie zapali lampki, a przez rok to wywietrzeje.. No i u nas co roku byla inna- wg gustu chuopa raz (czyli choinka burdelowo-coca-cola, czerwone ozdoby i swiatla), nastepny rok moj- ozdoby naturalne, jasne lampki i pierniki)

Aasiula, iwcia77, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

no właśnie

paszczakin, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie doczytałam na stronie nfz, że amh jest bezpłatne :-)

czy do ivf zawsze się je robi?

iwcia77, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moje nie wisialy..lezaly w puszcze ;) Nie wieszam nic procz sopli i kiedys czekoladek..ale wkurwialo mnie wiazanie i w tym roku olalam hehehe

moje dzieciury się domagały cukierków na choince- kupiłam i powiedziałam:
    proszę bardzo jak będą zawiązane nitki to chętnie je powieszę-
    zjedli z torebki bez wieszania,
    kupiłam za to laski - przynajmniej nie trzeba sznurków

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:20

kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

do rzadowego tak, bo niskie amh jest powodem dyskwalifikacji
    ale zeby bylo darmowe to nigdy nie slyszalam

iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Parka, masz jakieś sprawdzone firmy obuwnicze?
    Też mam problem z dopasowaniem butów i wygodą.
    Moja firma to Hogl, ewentualnie Peter Kaiser. Poza tym, od niedawna mam zrobiona do butow wkladke (nie mozna jej tylko nosic w szpilkach) i naprawde jest roznica in plus. Ja mam jeszce osobna wkladke do butow narciarskich i narciarskie mam specjalnie wygrzewane i dopasowywane do moich stop! Wiec widzicie jaka skala problemu.

macduska, Aasiula, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Tak ...ale amh kiedy jest za free? po kwalifikacji???bo do kwalifikacji to podobno trza juz miec to amh w kieszeni i badanie nasienia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:22

iwcia77, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dogoniłam Was wreszcie...

Kapta, cieszę się ogromnie, że jest jakiś ruch w interesie ;) Trzymam mocno kciuki za powodzenie :)

Mój mały dzisiaj pierwszy dzień na "służbie" u wujków-dziadków. Zobaczymy jak mu tam będzie...

kapturnica, Aasiula, anna maria, iwcia77, Mega, moremi, Parka, Bozia3, Sabina, kkisia, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzisz to muszę to sprawdzić w takim razie
    kapturnica wrote:
    Tak ...ale amh kiedy jest za free? po kwalifikacji???bo do kwalifikacji to podobno trza juz miec to amh w kieszeni i badanie nasienia...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a widzisz to muszę to sprawdzić w takim razie
    Ja jak gadalam z babka z macierzynstwa to ona mowila ze kluczowe by sie zakwalifikowac to wlasnie amh i badanie nasienia..plus oczywiscie karta choroby..I te badanka trza meic wczesniej we wlasnym zakresie..Dodala ,ze dobrze meic rowneiz fsh i lh zrobione ale nie ejst to obowiazkiem juz..Spr dokladnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:28

iwcia77, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja też czuję z daleka
    jeśli chodzi o palaczy jestem wróg publiczny numer jeden ..nienawidzę
    sama jarałam 18 lat ale nigdy na przystanku czy w tłumie
    nigdy nie rzuciłam kiepa na ulicę
    i nic tak mnie nie wkurwia jak pety na plaży albo jak nad jeziorem siedzą wędkarze i pety do wody rzucają
    albo ci jebani kierowcy co palą w autach i potem cyk za okno.. a żeby śmierdzielom ten pet z powrotem do auta wpadł
    ja nawet przy moim psie nie paliłam
    i dziwię się mojej koleżance, która razem ze swoim facetem jara w domu przy dziecku, dwóch psach i kocie
    w sylwestra pogoniłam ją od jej własnego stołu, bo mi z fajkiem zasiadła
    Jarałam 15 i miałam tak samo. A z sąsiadami rzucającymi przez okno kiepy to wojowałam na okrągło. I cieszyłam się jak wprowadzili zakaz palenia w knajpach.

kapturnica, iwcia77, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 6514 6515 6516 6517 6518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ