35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Mam nadzieje ,ze 4ry testy sie nie mylá..... Najsmieszniejsze , ze zaczynam miec watpliwosci heh
Reni, kapturnica, anna maria, Mega, moremi, Aasiula, Parka, Sabina, kkisia, Mango, gosia7122, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem czy jest się z czego cieszyć
a jak złoży z Ciebie ofiarę?Reni, iwcia77, Mega, paszczakin, Aasiula, Sabina, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dot amh
cyt
Badanie to znajduje się w koszyku badań refundowanych przez NFZ a zatem bezpłatne. Należy udać się do lekarza specjalisty (ginekologa lub endokrynologa) po skierowanie.iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Zaraz się poprawie!
właśnie takie buty na rentgenie
Reni, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Poszczuję ją kotami z zamrażarki. Spoko, dam radę
anna maria, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jajo znosze na twardo kurde
pocieszylam cie
? laduj progesteron w siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:41
Mega, kapturnica, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dot amh
cyt
Badanie to znajduje się w koszyku badań refundowanych przez NFZ a zatem bezpłatne. Należy udać się do lekarza specjalisty (ginekologa lub endokrynologa) po skierowanie. -
Reni wrote:dot amh
cyt
Badanie to znajduje się w koszyku badań refundowanych przez NFZ a zatem bezpłatne. Należy udać się do lekarza specjalisty (ginekologa lub endokrynologa) po skierowanie.moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:po pozytywnej becie , jajko zniesziesz do 1 wizyty i bicia serca a potem bedziesz jajkowac do 12 tyg ciazy
pocieszylam cie
Mega, iwcia77, paszczakin, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:po pozytywnej becie , jajko bedziesz znosic do 1 wizyty i bicia serca a potem bedziesz jajkowac do 12 tyg ciazy
pocieszylam cie
kapturnica, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kapta
my też uwierz mi
też już chciałybyśmy wiedzieć czy testy Twoje nie kłamiąMega, moremi, Aasiula, iwcia77, Reni, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurwa mdli mnie z nerwow Jprdole
Ty sie kurna uspokój, już!!!moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo dopłacam
ciekawe czy z unii nie można wyciągnąć kasy
prezes obiecal kiedys doplaty unijne na dzieci, ale jak przez pis, to invitro pewnie byloby wykluczoneMega, kapturnica, iwcia77, moremi, Aasiula, Reni, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Może nie z nerwów?
Ty sie kurna uspokój, już!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:51
Mega, iwcia77, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No staram ale dzis jakos stracilam teraz rezon..Rano jak ejchalam to jakas w skowronkach...Emoszjonalnie jestem rozhwiana jak wierzba na wietrze...
jesteś w cionrzy na bank
mam nadzieję,Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:46
Mega, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurwa dobijaj mnie.... Wychowawca klasy zamiast wspierac to z buciora w pysk....
Kapta, pakuj sie i do mnie! Przylozymy kota! Potem mauzowi osobiscie przekazesz dobre wiesci!Mega, moremi, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość