X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a potem do osiemnastki...;-)
    Prościej bedzie napisać ze matka martwi sie i stresuje całe zycie ;)

iwcia77, Reni, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    po pozytywnej becie , jajko bedziesz znosic do 1 wizyty i bicia serca a potem bedziesz jajkowac do 12 tyg ciazy :D pocieszylam cie ;D? laduj progesteron w siebie :)

potem bedziesz do badan prenatalnych, potem do polowkowego, potem sie bedziesz zastanawiac, czy sie wystarczajaco rusza i czy sie rusza w ogole. W trzecim trymestrze nie wiem jeszcze czego sie bede bala, ale na bank porodu ;)

;)
    kiedys bylo lepiej, teraz czlowiek za duzo wie ;)

iwcia77, Mega, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No staram ale dzis jakos stracilam teraz rezon..Rano jak ejchalam to jakas w skowronkach...Emoszjonalnie jestem rozhwiana jak wierzba na wietrze...
    Kapcia- normalne- tez tak sie czulam ...po tescie zonk, euforia a na drugi dzien strach, ze moze snie, ze beta nie wyjdzie, ze puste jajo,ze pozamaciczna, ze poronie, ze 1000 watpliwosci...to co teraz przezywasz jest bardzo normalne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:51

Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Mango, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na miasto bo pierdolca dostanę w domu :) potem o 15 szkoła muzyczna, jutro odebrać buty od szewca, jakoś zleci ;)

Aasiula, kapturnica, Iwone, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wychowawca miał na myśli, że wspieramy Cię w Twoich rozmyślaniach i nerwach, ze nie obce są nam targające Twoim sercem rozterki tudzież iż ponieważ azaliż takie tam ;-)
    kapturnica wrote:
    Kurwa dobijaj mnie.... Wychowawca klasy zamiast wspierac to z buciora w pysk....

Mega, iwcia77, Aasiula, paszczakin, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wychowawca miał na myśli, że wspieramy Cię w Twoich rozmyślaniach i nerwach, ze nie obce są nam targające Twoim sercem rozterki tudzież iż ponieważ azaliż takie tam ;-)
    Reni jestes boska! :D

Reni, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prezes jak dojdzie do władzy to będą dopłaty ale tylko do kotów!
    paszczakin wrote:
    prezes obiecal kiedys doplaty unijne na dzieci, ale jak przez pis, to invitro pewnie byloby wykluczone ;)

Mega, iwcia77, kapturnica, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu zdjęcie weszło :D
    To moja mała siostra i ja :)
    Teraz stare dupy..już

Reni, paszczakin, kapturnica, iwcia77, ania.g, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    potem bedziesz do badan prenatalnych, potem do polowkowego, potem sie bedziesz zastanawiac, czy sie wystarczajaco rusza i czy sie rusza w ogole. W trzecim trymestrze nie wiem jeszcze czego sie bede bala, ale na bank porodu ;)

;)
    kiedys bylo lepiej, teraz czlowiek za duzo wie ;)
    o to to to ..Jak zaszlam z mlodym w ciaze to o zadnych kurwa betach nie bylo mowy.Nie mowiac juz o pustych jajach plodowych itp..Czlowiek wie za duzo i przez to bania puchnie :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:53

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz peppa, widac nieziemsko duzo ;)

Aasiula, iwcia77, kapturnica, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam
    Kapcia trzymie kciukory za bete:)
    Wdech wydech spokojnie zobaczysz cionza jak nic jest ;)
    Bede zerkac czy już cosik wiesz
    Milego dnia laski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:56

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi ;-) ktoś Cię przyłapał ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d58b8349858.jpg

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapowiedzialam Alojzowi , ze po porodzie chce dostac taki bukiet :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9d31e84f53.jpg

jezyk do dupy mi ucieka na sama mysl o kabanosie, szyneczkach surowych itp...:-O

Reni, kapturnica, nick nieaktualny, Parka, Bozia3, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Mega, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    o to to to ..Jak zaszlam z mlodym w ciaze to o zadnych kurwa betach nie bylo mowy.Nie mowiac juz o pustych jajach plodowych itp..Czlowiek wie za duzo i przez to bania puchnie :-/

Ha, jak zaszłam z pierworodnym to w terminie kolejnej @ miałam spore brązowo-krwiste plamienia.
    Do studenckiego gina się nie dostałam, pojechałam do meża do innego miasta tam do ginki i ta po zbadaniu wysłała mnie na USG.
    Na USG zapisali mnie za miesiąc i dopiero wtedy gin który robił powiedziałmi , ze na skierowaniu miałam napisane podejrzenie poronienia...

Chodziłam tak z 1,5 miesiąca :-/
    Poronienia na szczęście nie było.
    człowiek był młody i nieświadomy.

Teraz to przy jednej plamce poszła bym prywatnie i nie ma bata zeby mnie nie przyjął...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:05

kapturnica, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Moremi ;-) ktoś Cię przyłapał ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d58b8349858.jpg
    jeblam :D :D

Reni, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Kapcia- normalne- tez tak sie czulam ...po tescie zonk, euforia a na drugi dzien strach, ze moze snie, ze beta nie wyjdzie, ze puste jajo,ze pozamaciczna, ze poronie, ze 1000 watpliwosci...to co teraz przezywasz jest bardzo normalne :)
    Ehhh
    Ey laski kupowala kiedy ktora plytkowy test za 3.90???Znalazlam w mojej aptece nova test..Za takie grosze chyba juz nigdzie nie znajdzie...
    Tak zescie mnie nastarchaly ,ze z rozcienczonego moczu siknelam na niego.I bladzioch jest =D

iwcia77, Reni, nick nieaktualny, Parka, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznać się, która jest pato ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d89093ffa4db.png

kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ovu chyba zaprogramowal serwer na update na godz 12...codziennie o tej porze ovu muli i mieli..:(

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiesz peppa, widac nieziemsko duzo ;)
    nie widać? U mnie widać..to wracam do butów!

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przyznać się, która jest pato ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d89093ffa4db.png
    Ja tam sie kurwa darlam jakby mnie zarzynali ;D Ugryzlam lekarza w reke i kopnelam polozna jak chciala podczas skurczu mnie zbadac.Zawiesila sie na stoliku :)

Reni, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6516 6517 6518 6519 6520 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ