35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:a potem do osiemnastki...
iwcia77, Reni, kapturnica, macduska, Sabina, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:po pozytywnej becie , jajko bedziesz znosic do 1 wizyty i bicia serca a potem bedziesz jajkowac do 12 tyg ciazy
pocieszylam cie
? laduj progesteron w siebie
potem bedziesz do badan prenatalnych, potem do polowkowego, potem sie bedziesz zastanawiac, czy sie wystarczajaco rusza i czy sie rusza w ogole. W trzecim trymestrze nie wiem jeszcze czego sie bede bala, ale na bank porodu
kiedys bylo lepiej, teraz czlowiek za duzo wieiwcia77, Mega, Aasiula, kapturnica, macduska, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, gosia7122, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No staram ale dzis jakos stracilam teraz rezon..Rano jak ejchalam to jakas w skowronkach...Emoszjonalnie jestem rozhwiana jak wierzba na wietrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:51
Mega, kapturnica, Sabina, Iwone, Arwena, kkisia, Bursztyn, moremi, Mango, gosia7122, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Idę na miasto bo pierdolca dostanę w domu
potem o 15 szkoła muzyczna, jutro odebrać buty od szewca, jakoś zleci
Aasiula, kapturnica, Iwone, kkisia, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
wychowawca miał na myśli, że wspieramy Cię w Twoich rozmyślaniach i nerwach, ze nie obce są nam targające Twoim sercem rozterki tudzież iż ponieważ azaliż takie tamkapturnica wrote:Kurwa dobijaj mnie.... Wychowawca klasy zamiast wspierac to z buciora w pysk....
Mega, iwcia77, Aasiula, paszczakin, kapturnica, macduska, Sabina, Niuta, Arwena, kkisia, Bursztyn, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wychowawca miał na myśli, że wspieramy Cię w Twoich rozmyślaniach i nerwach, ze nie obce są nam targające Twoim sercem rozterki tudzież iż ponieważ azaliż takie tam
Reni, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
prezes jak dojdzie do władzy to będą dopłaty ale tylko do kotów!paszczakin wrote:prezes obiecal kiedys doplaty unijne na dzieci, ale jak przez pis, to invitro pewnie byloby wykluczone
Mega, iwcia77, kapturnica, paszczakin, Sabina, kkisia, Bursztyn, moremi, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:potem bedziesz do badan prenatalnych, potem do polowkowego, potem sie bedziesz zastanawiac, czy sie wystarczajaco rusza i czy sie rusza w ogole. W trzecim trymestrze nie wiem jeszcze czego sie bede bala, ale na bank porodu
kiedys bylo lepiej, teraz czlowiek za duzo wieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:53
Reni, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja tez uciekam
Kapcia trzymie kciukory za bete:)
Wdech wydech spokojnie zobaczysz cionza jak nic jest
Bede zerkac czy już cosik wiesz
Milego dnia laskiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:56
kapturnica, peppapig, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
zapowiedzialam Alojzowi , ze po porodzie chce dostac taki bukiet :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9d31e84f53.jpg
jezyk do dupy mi ucieka na sama mysl o kabanosie, szyneczkach surowych itp...Reni, kapturnica, peppapig, Parka, Bozia3, Sabina, Iwone, Arwena, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:o to to to ..Jak zaszlam z mlodym w ciaze to o zadnych kurwa betach nie bylo mowy.Nie mowiac juz o pustych jajach plodowych itp..Czlowiek wie za duzo i przez to bania puchnie
Ha, jak zaszłam z pierworodnym to w terminie kolejnej @ miałam spore brązowo-krwiste plamienia.
Do studenckiego gina się nie dostałam, pojechałam do meża do innego miasta tam do ginki i ta po zbadaniu wysłała mnie na USG.
Na USG zapisali mnie za miesiąc i dopiero wtedy gin który robił powiedziałmi , ze na skierowaniu miałam napisane podejrzenie poronienia...
Chodziłam tak z 1,5 miesiąca
Poronienia na szczęście nie było.
człowiek był młody i nieświadomy.
Teraz to przy jednej plamce poszła bym prywatnie i nie ma bata zeby mnie nie przyjął...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:05
kapturnica, peppapig, Parka, Sabina, Elfik, Arwena, kkisia, moremi, Mega, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kapcia- normalne- tez tak sie czulam ...po tescie zonk, euforia a na drugi dzien strach, ze moze snie, ze beta nie wyjdzie, ze puste jajo,ze pozamaciczna, ze poronie, ze 1000 watpliwosci...to co teraz przezywasz jest bardzo normalne
Ey laski kupowala kiedy ktora plytkowy test za 3.90???Znalazlam w mojej aptece nova test..Za takie grosze chyba juz nigdzie nie znajdzie...
Tak zescie mnie nastarchaly ,ze z rozcienczonego moczu siknelam na niego.I bladzioch jestiwcia77, Reni, peppapig, Parka, Bozia3, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:przyznać się, która jest pato
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d89093ffa4db.pngUgryzlam lekarza w reke i kopnelam polozna jak chciala podczas skurczu mnie zbadac.Zawiesila sie na stoliku
Reni, Arwena, paszczakin, kkisia, moremi, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość