X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a potem do osiemnastki...;-)
    Prościej bedzie napisać ze matka martwi sie i stresuje całe zycie ;)

iwcia77, Reni, kapturnica, macduska, Sabina, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    po pozytywnej becie , jajko bedziesz znosic do 1 wizyty i bicia serca a potem bedziesz jajkowac do 12 tyg ciazy :D pocieszylam cie ;D? laduj progesteron w siebie :)

potem bedziesz do badan prenatalnych, potem do polowkowego, potem sie bedziesz zastanawiac, czy sie wystarczajaco rusza i czy sie rusza w ogole. W trzecim trymestrze nie wiem jeszcze czego sie bede bala, ale na bank porodu ;)

;)
    kiedys bylo lepiej, teraz czlowiek za duzo wie ;)

iwcia77, Mega, Aasiula, kapturnica, macduska, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, gosia7122, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No staram ale dzis jakos stracilam teraz rezon..Rano jak ejchalam to jakas w skowronkach...Emoszjonalnie jestem rozhwiana jak wierzba na wietrze...
    Kapcia- normalne- tez tak sie czulam ...po tescie zonk, euforia a na drugi dzien strach, ze moze snie, ze beta nie wyjdzie, ze puste jajo,ze pozamaciczna, ze poronie, ze 1000 watpliwosci...to co teraz przezywasz jest bardzo normalne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:51

Mega, kapturnica, Sabina, Iwone, Arwena, kkisia, Bursztyn, moremi, Mango, gosia7122, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na miasto bo pierdolca dostanę w domu :) potem o 15 szkoła muzyczna, jutro odebrać buty od szewca, jakoś zleci ;)

Aasiula, kapturnica, Iwone, kkisia, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wychowawca miał na myśli, że wspieramy Cię w Twoich rozmyślaniach i nerwach, ze nie obce są nam targające Twoim sercem rozterki tudzież iż ponieważ azaliż takie tam ;-)
    kapturnica wrote:
    Kurwa dobijaj mnie.... Wychowawca klasy zamiast wspierac to z buciora w pysk....

Mega, iwcia77, Aasiula, paszczakin, kapturnica, macduska, Sabina, Niuta, Arwena, kkisia, Bursztyn, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wychowawca miał na myśli, że wspieramy Cię w Twoich rozmyślaniach i nerwach, ze nie obce są nam targające Twoim sercem rozterki tudzież iż ponieważ azaliż takie tam ;-)
    Reni jestes boska! :D

Reni, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prezes jak dojdzie do władzy to będą dopłaty ale tylko do kotów!
    paszczakin wrote:
    prezes obiecal kiedys doplaty unijne na dzieci, ale jak przez pis, to invitro pewnie byloby wykluczone ;)

Mega, iwcia77, kapturnica, paszczakin, Sabina, kkisia, Bursztyn, moremi, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu zdjęcie weszło :D
    To moja mała siostra i ja :)
    Teraz stare dupy..już

Reni, paszczakin, kapturnica, iwcia77, ania.g, Parka, Sabina, Arwena, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    potem bedziesz do badan prenatalnych, potem do polowkowego, potem sie bedziesz zastanawiac, czy sie wystarczajaco rusza i czy sie rusza w ogole. W trzecim trymestrze nie wiem jeszcze czego sie bede bala, ale na bank porodu ;)

;)
    kiedys bylo lepiej, teraz czlowiek za duzo wie ;)
    o to to to ..Jak zaszlam z mlodym w ciaze to o zadnych kurwa betach nie bylo mowy.Nie mowiac juz o pustych jajach plodowych itp..Czlowiek wie za duzo i przez to bania puchnie :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:53

Reni, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz peppa, widac nieziemsko duzo ;)

Aasiula, iwcia77, kapturnica, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam
    Kapcia trzymie kciukory za bete:)
    Wdech wydech spokojnie zobaczysz cionza jak nic jest ;)
    Bede zerkac czy już cosik wiesz
    Milego dnia laski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:56

kapturnica, peppapig, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi ;-) ktoś Cię przyłapał ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d58b8349858.jpg

iwcia77, kapturnica, peppapig, Sabina, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapowiedzialam Alojzowi , ze po porodzie chce dostac taki bukiet :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9d31e84f53.jpg

jezyk do dupy mi ucieka na sama mysl o kabanosie, szyneczkach surowych itp...:-O

Reni, kapturnica, peppapig, Parka, Bozia3, Sabina, Iwone, Arwena, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    o to to to ..Jak zaszlam z mlodym w ciaze to o zadnych kurwa betach nie bylo mowy.Nie mowiac juz o pustych jajach plodowych itp..Czlowiek wie za duzo i przez to bania puchnie :-/

Ha, jak zaszłam z pierworodnym to w terminie kolejnej @ miałam spore brązowo-krwiste plamienia.
    Do studenckiego gina się nie dostałam, pojechałam do meża do innego miasta tam do ginki i ta po zbadaniu wysłała mnie na USG.
    Na USG zapisali mnie za miesiąc i dopiero wtedy gin który robił powiedziałmi , ze na skierowaniu miałam napisane podejrzenie poronienia...

Chodziłam tak z 1,5 miesiąca :-/
    Poronienia na szczęście nie było.
    człowiek był młody i nieświadomy.

Teraz to przy jednej plamce poszła bym prywatnie i nie ma bata zeby mnie nie przyjął...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:05

kapturnica, peppapig, Parka, Sabina, Elfik, Arwena, kkisia, moremi, Mega, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Moremi ;-) ktoś Cię przyłapał ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d58b8349858.jpg
    jeblam :D :D

Reni, kapturnica, peppapig, Sabina, Arwena, kkisia, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Kapcia- normalne- tez tak sie czulam ...po tescie zonk, euforia a na drugi dzien strach, ze moze snie, ze beta nie wyjdzie, ze puste jajo,ze pozamaciczna, ze poronie, ze 1000 watpliwosci...to co teraz przezywasz jest bardzo normalne :)
    Ehhh
    Ey laski kupowala kiedy ktora plytkowy test za 3.90???Znalazlam w mojej aptece nova test..Za takie grosze chyba juz nigdzie nie znajdzie...
    Tak zescie mnie nastarchaly ,ze z rozcienczonego moczu siknelam na niego.I bladzioch jest =D

iwcia77, Reni, peppapig, Parka, Bozia3, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznać się, która jest pato ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d89093ffa4db.png

kapturnica, peppapig, Bozia3, Arwena, kkisia, Bursztyn, Mega, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ovu chyba zaprogramowal serwer na update na godz 12...codziennie o tej porze ovu muli i mieli..:(

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiesz peppa, widac nieziemsko duzo ;)
    nie widać? U mnie widać..to wracam do butów!

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przyznać się, która jest pato ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d89093ffa4db.png
    Ja tam sie kurwa darlam jakby mnie zarzynali ;D Ugryzlam lekarza w reke i kopnelam polozna jak chciala podczas skurczu mnie zbadac.Zawiesila sie na stoliku :)

Reni, Arwena, paszczakin, kkisia, moremi, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6516 6517 6518 6519 6520 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ