35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:To ciocia ewa powie mi czy bedzie corka??
Byndzie
Ale musi mieć na imię Ewa...
I zapomnij o jeb... szwagierce i niejakiej Heretyczce...
Ewa to piękne imię))))))))))))))))))))))))))))))
kapturnica, Sabina, Arwena, iwcia77, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Byndzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:33
iwcia77, kkisia, moremi, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie no myslalam o tej takiej hendi
a daj, moja w naprawie, mam taką od mamy pożyczoną, nie ma bluetootha, jak dzwoni to nie reaguje bo dzwonki inne, jak chce do czegoś się dobrać, to 10 min szukam, tylko fb chyba smiga, a ja nie mam konta i pejszbuka nie znoszę..
kapturnica, iwcia77, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:a daj, moja w naprawie, mam taką od mamy pożyczoną, nie ma bluetootha, jak dzwoni to nie reaguje bo dzwonki inne, jak chce do czegoś się dobrać, to 10 min szukam, tylko fb chyba smiga, a ja nie mam konta i pejszbuka nie znoszę..
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja ostatni owulacyjny od Iwci zużyłam dzisiaj
Normalnie szczescie mi rpzyniosly jak i termometr
oooooo no to jednak przydalam sie na cos
...a mialam sie kiedys zapytac czy termometrr funkcjonuje , bo ja sie nie zalapalam na mierzenie nim tempki
kapturnica, peppapig, Sabina, anna maria, kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Byndzie
- nie wiedzialas?
kapturnica, macduska, Sabina, Arwena, anna maria, kkisia, Aasiula, Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
mogę sieknąć fotę
ale tu raczej chodzi o to jaki obcas lubisz, one mają miękką jakby elastyczną podeszwę i są wyprofilowane odpowiednio do Twojej stopy
zobacz na przykładzie tego sklepu
dobierasz sobie wszystko
http://www.sklep-carmen.pl/na-zamowienie/obuwie-na-zamowienie-9-10-11-12-detail.html
Elfik wrote:
Reni, zapamiętałam, że ty robiłaś na zamówienie buty do tańca, żeby w nich na impy chodzić i że są wygodne.Czy mogłabyś fotę butów wsadzić? nie chodzi mi o ich urodę, ale ja powinny wygladać żeby były wygodne..
i zaraz cię zalajkujeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:55
kapturnica, iwcia77, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
oooooo no to jednak przydalam sie na cos
...a mialam sie kiedys zapytac czy termometrr funkcjonuje , bo ja sie nie zalapalam na mierzenie nim tempki
Dzieki Ci dobra kobietoiwcia77, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No od zcasu podarowania funkcjonowal codziennie oprocz cyklui na antykach
Dzieki Ci dobra kobieto
swoja droga ja tez na tych testach zaszlam w ciazedobrze mi podpowiedzial lh i wzielam sie za robote i zaskoczylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 13:00
kapturnica, Arwena, anna maria, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zapowiedzialam Alojzowi , ze po porodzie chce dostac taki bukiet :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9d31e84f53.jpg
jezyk do dupy mi ucieka na sama mysl o kabanosie, szyneczkach surowych itp...iwcia77, Arwena, anna maria, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość