35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Jak będziesz karmiła cycem, to niektóre rzeczy będziesz se mogła tylko powąchac hehehehe
eeeej, co na przyklad z tego zestawu nie pasi do karmienia?
ja tam kabanosy nawet teraz jem, one sa wedzone.. nie jem tylko suszonego surowego..iwcia77, kkisia, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Paszczak a Ty pozbylas się swoich testów owulacyjnych czy szukasz nabywcy? Bo ja wezmę z chęcią jakby co...
Sabinka, czesc mi kolezanka stad podkradla, reszte se zostawilam, bo wiesz- ja na koniec przyszlego roku wracam na rynek staraczkowy teoretycznie. A i po drodze warto bedzie sprawdzic, czy jakies suprajsy sie nie szykuja..
iwcia77, Arwena, kkisia, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jak będziesz karmiła cycem, to niektóre rzeczy będziesz se mogła tylko powąchac hehehehe
Iwone, caffe, kkisia, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:dziewczyny , jak wydrukować ten cholerny wykres???
idę dzisiaj do endo
klikam i klikam w wydrukuj i nic ;-(anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdziele was zostawic na troche to godzina nadrabiania
I kurwa u mnie zmiana terminu laparo , ale moze i z jednej strony lepiej , bo cos bede miala z ferii zimowych
Ide do szpitala dopiero 19 lutego juz na czczo i tego samego dnia ciachaja
Zaraz znowu znikam , bo moja najstarsza kota ma chyba zapalenie pecherz , boli ja i posikuje na rozowo
A Paszczaku przypomnij mi prosze jak to bylo z twoha kota jak zaszlasIwone, caffe, anna maria, Arwena, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie powiedziałabym,że to napisze..po tym jak Kaptuś ma plusa? Siedzę dzisiaj i myślę... rozmyślam o tym,że już przestaje się starać i myśleć o dziecku.
Okres rozpaczy po stracie Franka minął,nie wiem czy bezpowrotnie, nie mogłam przeboleć.
Póki co mam dość,jestem zmęczona,czekaniem na śluzy,temperatury, depresję na koniec cyklu. Nie dane mi było,nie jest,nie wiem. Wiem jedno zrobię coś dla siebie, ciągle gadam o siłowni,basenie które opuściłam dobry rok temu,pora wrócić, Nie wiem teraz czy chce tych pieluchy,chorób płaczu! Cały ten czas chciałam,przeszło mi nie wiem kiedy,jakby lżej się zrobiło...na duszy
Może Bursztynek coś mi o tym napisze, czy to normalne?
Choć w domu z chłopem się poukładało. Sory dziewczyny za takie wywody o tak młodej godzinieElfik, Bursztyn, Arwena, anna maria, kkisia, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, gosia7122, kapturnica, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:prezes jak dojdzie do władzy to będą dopłaty ale tylko do kotów!
Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Z ciekawostek: poznalam Polke mieszkajaca w B'ham od kilku lat, matka 3 synow, aktualnie w ciazy o ktorej dowiedziala sie przypadkiem idac na mammografie piersi, 16 tydz. ciazy.....nie miala pojecia, @ jak zawsze i z a d n y c h objawow.
Arwena, anna maria, kkisia, Reni, Heretyczka, moremi, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, Niuta, kapturnica, SolarPolar, Parka, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość