35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Nie powiedziałabym,że to napisze..po tym jak Kaptuś ma plusa? Siedzę dzisiaj i myślę... rozmyślam o tym,że już przestaje się starać i myśleć o dziecku.
Okres rozpaczy po stracie Franka minął,nie wiem czy bezpowrotnie, nie mogłam przeboleć.
Póki co mam dość,jestem zmęczona,czekaniem na śluzy,temperatury, depresję na koniec cyklu. Nie dane mi było,nie jest,nie wiem. Wiem jedno zrobię coś dla siebie, ciągle gadam o siłowni,basenie które opuściłam dobry rok temu,pora wrócić, Nie wiem teraz czy chce tych pieluchy,chorób płaczu! Cały ten czas chciałam,przeszło mi nie wiem kiedy,jakby lżej się zrobiło...na duszy
Może Bursztynek coś mi o tym napisze, czy to normalne?
Choć w domu z chłopem się poukładało. Sory dziewczyny za takie wywody o tak młodej godziniepeppapig, Arwena, kkisia, Reni, moremi, Mango, Mega, iwcia77, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Peppa, i od razu lżej na duszy...
Będzie co ma być
Przy takim serduchowaniu moze się udać, ale sama wiem, jak starania walą całe życie.. i psychę..
Przynajmniej te nieudanepeppapig, kkisia, moremi, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, gosia7122, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:człapie....
ma taki wynik, że im lab rozsadziło -
Kapta pisała, ze mają awarię sprzętu...
Eh, Kaptur- przesadzilaspeppapig, kkisia, moremi, macduska, Sabina, Mango, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Moremi
ktoś Cię przyłapał
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d58b8349858.jpgpeppapig, Bursztyn, Elfik, Aasiula, paszczakin, kkisia, Reni, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ehhh
Ey laski kupowala kiedy ktora plytkowy test za 3.90???Znalazlam w mojej aptece nova test..Za takie grosze chyba juz nigdzie nie znajdzie...
Tak zescie mnie nastarchaly ,ze z rozcienczonego moczu siknelam na niego.I bladzioch jestElfik, kkisia, Mega, iwcia77, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Ania - ja nie stosuję na razie żadnej antykoncepcji...Karmię piersią i bzykam się normalnie - choć rzadko - zupełnie jakoś nie mam powera w tym kierunku - nie wiem co mi się porobiło....może mi to minie, jak wyłączę program "matka karmiąca" ?
anna maria, kkisia, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dzięki
czuje się ok może dlatego że śmigamy się codziennie ostatnio
Peppa, co bierzesz??
Nie bądz nieśmiała, powiedz...
jak kiedyś podobny wykres pokazałam mojemu, to dla pewności wrócił do domu po 24, dla bezpieczeństwa, hehe
inna sprawa, że mnie się jeszcze mniej chce..Aasiula, paszczakin, kkisia, peppapig, moremi, macduska, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Peppa, co bierzesz??
Nie bądz nieśmiała, powiedz...
jak kiedyś podobny wykres pokazałam mojemu, to dla pewności wrócił do domu po 24, dla bezpieczeństwa, hehe
inna sprawa, że mnie się jeszcze mniej chce..kkisia, moremi, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A Paszczaku przypomnij mi prosze jak to bylo z twoha kota jak zaszlas
Ale juz dluuugo jest ok. Przyzwyczaila sie..
Zdrowka dla koty- lecicie do weta? Pewnie bedziesz musiala siki lapac..anna maria, Elfik, kkisia, moremi, Reni, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty wez sie zajmij gotowaniem obiadu, sprzataniem, rabaniem drzewa , rozbierz choinke...bo widze ze juz oczadzialas z tymi testami
wariatka normalnie
Elfik, Aasiula, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:musiala odrazu zepsuc cale laboratorium?
Eh, Kaptur- przesadzilas
Pierwszy raz taki wynik widzieli, wiesz, pięcioraczki...
Aasiula, Bursztyn, kkisia, peppapig, Reni, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Kapta zmiluj sie, ja musze za 10 minut na spotkanie wyjsc.. Z komorki z labu mam nadzieje nadasz..
Aasiula, kkisia, peppapig, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Peppa, i od razu lżej na duszy...
Będzie co ma być
Przy takim serduchowaniu moze się udać, ale sama wiem, jak starania walą całe życie.. i psychę..
Przynajmniej te nieudaneAasiula, peppapig, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Pierwszy raz taki wynik widzieli, wiesz, pięcioraczki...
kkisia, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:dziewczyny , jak wydrukować ten cholerny wykres???
idę dzisiaj do endo
klikam i klikam w wydrukuj i nic ;-(Aasiula, macduska, kkisia, paszczakin, iwcia77, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
teraz już wiecie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/38f8071c78b1.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 14:13
Sabina, kkisia, paszczakin, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość