35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Paszczaku musze ja zabrac do weta
Tylko cholera mi sie chowa i ucieka
Obrazila sie na mnie
Nawet mnie dziabnac chciala
Nie wiem co jej sie stalo
Jak tylko ja zapakuje do transportera to jadekkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMega wrote:A drukarkę masz podłączona?
denerwuj mnie dalej
nic się kurwa nie chce wydrukować i wyskakuje coś że nie czyta,
chuj wie o co cho,
drukowało zawsze do teraz , pewnie waciak tu grzebałkkisia, peppapig, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Peppa, co bierzesz??
Nie bądz nieśmiała, powiedz...
jak kiedyś podobny wykres pokazałam mojemu, to dla pewności wrócił do domu po 24, dla bezpieczeństwa, hehe
inna sprawa, że mnie się jeszcze mniej chce..jak patrzę na wykres to nie wierzę że to mój, no i czuję,że dziś dopisze w nocy kolejne
Bursztyn, kkisia, moremi, Aasiula, Sabina, Mango, Mega, macduska, Elfik, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Paszczaku musze ja zabrac do weta
Tylko cholera mi sie chowa i ucieka
Obrazila sie na mnie
Nawet mnie dziabnac chciala
Nie wiem co jej sie stalo
Jak tylko ja zapakuje do transportera to jade
no jak sie zle czuje, to nie dziwne.. koty sie chowaja chore niestety.. pewnie przy podnoszeniu tez ja boli, to unika.. powodzenia!Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:wędlinę można
a tak w ogóle to Ivo Co "powie" co możesz jeść, a czego nie heheheheze nawpierdalam sie krotoszynskiej az dupsko mi peknie
a kabanosy , jalowcowa, mysliwska, pieczona, wiejska, polska uszami wyjda
hurra!!!
paszczakin, kkisia, Mango, Aasiula, Mega, moremi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Tak jest
Juz chyba 5 lat temuMega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNo i powiem,że to Bursztyn wszystko po jej interwencji się nie do poznania porobiło! Chłop mnie głaska ładnie,masaż tu i ówdzie i gary umyje...już więcej nic nie pisze bo się spirdoli!
Reni, Aasiula, Viv78, Mega, paszczakin, Bursztyn, moremi, Mango, kkisia, iwcia77, macduska, Sabina, kapturnica, SolarPolar, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no i to mnie najbardziej cieszy
ze nawpierdalam sie krotoszynskiej az dupsko mi peknie
a kabanosy , jalowcowa, mysliwska, pieczona, wiejska, polska uszami wyjda
hurra!!!
iwcia, to ty miesnego jeza powinnas dostac w szpitalu
Mega, moremi, kkisia, iwcia77, Elfik, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kapta chcesz pobić rekord w stylu zrobiłam najwiecej testów ciążowych, czy co?
Bursztyn, moremi, Mega, Reni, kkisia, Aasiula, Sabina, gretka, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:No i powiem,że to Bursztyn wszystko po jej interwencji się nie do poznania porobiło! Chłop mnie głaska ładnie,masaż tu i ówdzie i gary umyje...już więcej nic nie pisze bo się spirdoli!
i bardzo sie ciesze
ale tak na prawde to Twoja zasluga bo cala robote odwalilas dzielnie trzymajac sie planu
tfu tfu przez lewe ramie zeby nie zapeszycmoremi, Mega, Reni, kkisia, iwcia77, Aasiula, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:iwcia, to ty miesnego jeza powinnas dostac w szpitalu
Ale takie doprawione kiełbasy to nie wiem czy na początek bedą dobrekkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a moze to jej nowe hobby? jedne zbieraja magnesy inne kolekcjonuja testy ciazowe ...
kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77, Mega, kkisia, Bursztyn, moremi, gosia7122, Aasiula, caffe, Sabina, kapturnica, SolarPolar, Parka, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ha ha
denerwuj mnie dalej
nic się kurwa nie chce wydrukować i wyskakuje coś że nie czyta,
chuj wie o co cho,
drukowało zawsze do teraz , pewnie waciak tu grzebał
ja przed chwila probowalam wydrukowac moj i :
1. pupap musialam wylaczyc dla owu
2. str wydruku nie odpowiada
3. gorzej- chcialam wydrukowac moj wykresik z belly- funkcja nie dostepna...
waciak niewinnyMega, kkisia, moremi, macduska, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek dzwonilam wlasnie do naszego weta
Mam ja przywiezc ok 17 bo teraz maja zbiegi
I mocz jej pobiora prosto z pecherza , mam nic nie lapac
Bidulka teraz spi na meblach w kuchni na samej gorzeMega, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Morek dzwonilam wlasnie do naszego weta
Mam ja przywiezc ok 17 bo teraz maja zbiegi
I mocz jej pobiora prosto z pecherza , mam nic nie lapac
Bidulka teraz spi na meblach w kuchni na samej gorzekkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość