X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ehhh
    Ey laski kupowala kiedy ktora plytkowy test za 3.90???Znalazlam w mojej aptece nova test..Za takie grosze chyba juz nigdzie nie znajdzie...
    Tak zescie mnie nastarchaly ,ze z rozcienczonego moczu siknelam na niego.I bladzioch jest =D
    ty wez sie zajmij gotowaniem obiadu, sprzataniem, rabaniem drzewa , rozbierz choinke...bo widze ze juz oczadzialas z tymi testami ;D wariatka normalnie :)

kapturnica, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Mega, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ty wez sie zajmij gotowaniem obiadu, sprzataniem, rabaniem drzewa , rozbierz choinke...bo widze ze juz oczadzialas z tymi testami ;D wariatka normalnie :)
    ;D no co?grosze kosztuja..Tesciowa pod choinke zaskorniaki dala to sie rpzydaly ;D

iwcia77, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ;D no co?grosze kosztuja..Tesciowa pod choinke zaskorniaki dala to sie rpzydaly ;D
    nie zbieraj juz testow ciazowych - juz ci nie beda potrzebne! potem bedziesz musiala wszystkie wyslac do ktorej z dziewczyn ;D

Parka, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapta- ty sie ogarnij ja ci mowie ;D po 14 bedzie wynik..wtedy najwyzej se kupisz te tanie testy :)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kapta- ty sie ogarnij ja ci mowie ;D po 14 bedzie wynik..wtedy najwyzej se kupisz te tanie testy :)
    2smiech2.gif

iwcia77, Parka, Elfik, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahah a czy Ty nasunęłaś już swoje dziecko?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77db16ecf029.png

kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, Kapta, zalajkowalam wasze pytania do eksperta. Kapta - ciekawe co i ekspert odpowie, jak Ty w ciazy juz jestes. Dolaczylas wykres z zielona kropa?!

Reni, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mango, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6adb209075b8.png

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam - :)
    Mykam za chwilkę na szczepienia - dziś Pneumo....
    U nas mróz -7 - da się żyć...

Bisca - przykre to bardzo - nie wiem co więcej napisać

Gretka - dzwoniłam do Ludwinów - muszę iść na przegląd podwozia, bo nie byłam od porodu.
    Pytałam o hsg - u nich 900 zł...

iwcia77, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ale to nie Ty? prawda 07icon_smile4.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/239e4a4fc985.png

Parka, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - ja jestem widocznie patologia i z niższych warstw społecznych oraz niewykształcona i nieinteligentna... bo się darłam przy porodzie..:)

Reni, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaptus, tyle testow Ci wyszlo pozytywnych, ze napawde nie musisz sie stresowac :)
    A swoja droga, to naprawde byl szok, bo nie zapowiadalas ze bedziesz testowac :)

Reni, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Reni, Kapta, zalajkowalam wasze pytania do eksperta. Kapta - ciekawe co i ekspert odpowie, jak Ty w ciazy juz jestes. Dolaczylas wykres z zielona kropa?!
    nie ;) Bo moze nie odpowiedziec wtedy...

iwcia77, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Kaptus, tyle testow Ci wyszlo pozytywnych, ze napawde nie musisz sie stresowac :)
    A swoja droga, to naprawde byl szok, bo nie zapowiadalas ze bedziesz testowac :)
    No bo mialam nie testowac ale Morecki mnie nastraszyla ,ze po odstawieniu dupka mam tescic..I jej posluchalam...To jej wina :)

iwcia77, nick nieaktualny, Elfik, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kapta ale to nie Ty? prawda 07icon_smile4.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/239e4a4fc985.png
    YYY Mnie nie stac na tak drogie testy :( ja sikam na takie za 4zyta tylko

iwcia77, nick nieaktualny, Reni, Elfik, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - ja jestem widocznie patologia i z niższych warstw społecznych oraz niewykształcona i nieinteligentna... bo się darłam przy porodzie..:)
    No widzisz..to zes z tych samych nizin spolecznych jak ja. ;)

Elfik, iwcia77, Bozia3, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padlam! Skąd Wy bierzecie takie smaczki? Ja nigdy nic takiego nie znalazłam na necie ;-)
    Kapta jak Ci zostanie testów to dawaj do mnie ;-)
    Paszczak a Ty pozbylas się swoich testów owulacyjnych czy szukasz nabywcy? Bo ja wezmę z chęcią jakby co... :-)

Elfik, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KApta, wszystkie testy wykupisz i z czego koleżanki z forum będą testować?
    he?
    pół piwnicy pamiątek będziesz miała...;)
    Zyskujesz tytuł niewiernego Tomasza roku 2015, chyba, ze ktoś inny ci ten tytuł odbierze ;)

Parko, siostra moja rodzona, gdzie robiłas te wkładki?

Ile ja mam nienoszonych butów..

Reni, zapamiętałam, że ty robiłaś na zamówienie buty do tańca, żeby w nich na impy chodzić i że są wygodne.Czy mogłabyś fotę butów wsadzić? nie chodzi mi o ich urodę, ale ja powinny wygladać żeby były wygodne..
    i zaraz cię zalajkuje :)

kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie ;) Bo moze nie odpowiedziec wtedy...

to samo pomyślalam, chciałam napisać, zebyć wykres usunęła...
    widzisz, ciocia Ewa ci od razu powiedziała, ze Owu była, po co było pytać eksperta?;))))))0

kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    to samo pomyślalam, chciałam napisać, zebyć wykres usunęła...
    widzisz, ciocia Ewa ci od razu powiedziała, ze Owu była, po co było pytać eksperta?;))))))0
    To ciocia ewa powie mi czy bedzie corka?? ;)

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6517 6518 6519 6520 6521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ