35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ehhh
Ey laski kupowala kiedy ktora plytkowy test za 3.90???Znalazlam w mojej aptece nova test..Za takie grosze chyba juz nigdzie nie znajdzie...
Tak zescie mnie nastarchaly ,ze z rozcienczonego moczu siknelam na niego.I bladzioch jestwariatka normalnie
kapturnica, Sabina, Iwone, Arwena, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty wez sie zajmij gotowaniem obiadu, sprzataniem, rabaniem drzewa , rozbierz choinke...bo widze ze juz oczadzialas z tymi testami
wariatka normalnie
no co?grosze kosztuja..Tesciowa pod choinke zaskorniaki dala to sie rpzydaly
iwcia77, Elfik, Arwena, kkisia, Mega, Mango, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
no co?grosze kosztuja..Tesciowa pod choinke zaskorniaki dala to sie rpzydaly
Parka, kapturnica, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam -
Mykam za chwilkę na szczepienia - dziś Pneumo....
U nas mróz -7 - da się żyć...
Bisca - przykre to bardzo - nie wiem co więcej napisać
Gretka - dzwoniłam do Ludwinów - muszę iść na przegląd podwozia, bo nie byłam od porodu.
Pytałam o hsg - u nich 900 zł...iwcia77, gretka, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Reni, Kapta, zalajkowalam wasze pytania do eksperta. Kapta - ciekawe co i ekspert odpowie, jak Ty w ciazy juz jestes. Dolaczylas wykres z zielona kropa?!
Bo moze nie odpowiedziec wtedy...
iwcia77, Parka, Arwena, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Kaptus, tyle testow Ci wyszlo pozytywnych, ze napawde nie musisz sie stresowac
A swoja droga, to naprawde byl szok, bo nie zapowiadalas ze bedziesz testowaciwcia77, Sabina, Elfik, Parka, Arwena, kkisia, moremi, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni - ja jestem widocznie patologia i z niższych warstw społecznych oraz niewykształcona i nieinteligentna... bo się darłam przy porodzie..
Elfik, iwcia77, Bozia3, Reni, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPadlam! Skąd Wy bierzecie takie smaczki? Ja nigdy nic takiego nie znalazłam na necie
Kapta jak Ci zostanie testów to dawaj do mnie
Paszczak a Ty pozbylas się swoich testów owulacyjnych czy szukasz nabywcy? Bo ja wezmę z chęcią jakby co...Elfik, kapturnica, iwcia77, Arwena, peppapig, kkisia, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
KApta, wszystkie testy wykupisz i z czego koleżanki z forum będą testować?
he?
pół piwnicy pamiątek będziesz miała...
Zyskujesz tytuł niewiernego Tomasza roku 2015, chyba, ze ktoś inny ci ten tytuł odbierze
Parko, siostra moja rodzona, gdzie robiłas te wkładki?
Ile ja mam nienoszonych butów..
Reni, zapamiętałam, że ty robiłaś na zamówienie buty do tańca, żeby w nich na impy chodzić i że są wygodne.Czy mogłabyś fotę butów wsadzić? nie chodzi mi o ich urodę, ale ja powinny wygladać żeby były wygodne..
i zaraz cię zalajkujekapturnica, iwcia77, Sabina, Arwena, kkisia, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:nie
Bo moze nie odpowiedziec wtedy...
to samo pomyślalam, chciałam napisać, zebyć wykres usunęła...
widzisz, ciocia Ewa ci od razu powiedziała, ze Owu była, po co było pytać eksperta?)))))0
kapturnica, iwcia77, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:to samo pomyślalam, chciałam napisać, zebyć wykres usunęła...
widzisz, ciocia Ewa ci od razu powiedziała, ze Owu była, po co było pytać eksperta?)))))0
iwcia77, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość