X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie już wczoraj
    @ się gdzieś tam czai
    i martwi mnie to trochę ..czy ta chemia jednak nie ma na mnie wpływu
    może zapytać typa specjalistę na forum?
    do mojej ginki idę dopiero 24.02
    Spytaj bo to kurczę wazne jest
    A jak pieseł sie czuje?

Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i co z tą wiedzą zrobisz?
    a co niby mam zrobic???

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bosze, ty jestes jakas inna, ja buty mogę codziennie....
    Moj chuop już wie ze jak trafi w totka to w naszym domu musi być osobny pokój, tam na 3 ścianach półeczki a na nich......BUTY!!! CAŁA MASA BUTÓW!!! I tylko moje ;)
    Mam to samo :)

Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Moj chuop już wie ze jak trafi w totka to w naszym domu musi być osobny pokój, tam na 3 ścianach półeczki a na nich......BUTY!!! CAŁA MASA BUTÓW!!! I tylko moje ;)

Chodzi o to, ze trudno mi dopasowac dobre buty, zeby nie uwieraly i byly wygodne. Efekt jest taki, ze mam szafe zawalona butami w ktorych nie chodze, bo w sklepie jak przymierzalam to sie wydawaly dobre, a potem nie moge w nich chodzic, a i tak chodze w ulubionych, tych ktore nie uwieraja. Dlatego wazne dla mnie zeby byly trwale, bo jak juz w nie wejde i sie okaza dobre, to szybko z nich nie wyjde :)

Aasiula, Arwena, Sabina, macduska, iwcia77, anna maria, Mega, Elfik, kkisia, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha no to ja się pytam ;-)
    macduska wrote:
    a co niby mam zrobic???

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha no to ja się pytam ;-)

po prostu uważam, ze fajnie jest wiedzieć ile maja dzieci każdej z nas,

iwcia77, Aasiula, anna maria, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Chodzi o to, ze trudno mi dopasowac dobre buty, zeby nie uwieraly i byly wygodne. Efekt jest taki, ze mam szafe zawalona butami w ktorych nie chodze, bo w sklepie jak przymierzalam to sie wydawaly dobre, a potem nie moge w nich chodzic, a i tak chodze w ulubionych, tych ktore nie uwieraja. Dlatego wazne dla mnie zeby byly trwale, bo jak juz w nie wejde i sie okaza dobre, to szybko z nich nie wyjde :)

Parka, masz jakieś sprawdzone firmy obuwnicze?
    Też mam problem z dopasowaniem butów i wygodą.

anna maria, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie , u mnie sloneczko i +10 stopni..no to dzisiaj pospaceruje sobie w sloncu :)

Kapta :) sama nie moge sie doczekac tej twojej bety :)

Aasiula, Sabina, anna maria, kapturnica, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d0fdc033b65.jpg

Sabina, macduska, kapturnica, paszczakin, ania.g, iwcia77, Mega, Parka, moremi, Elfik, Iwone, kkisia, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega Ty jestes jak moja siostra ona ma tyle butow ze szok niekorych na nogach nie miala:-)Ja to bardziej jak parka nie szaleje za butami i tez nie lubie zmienac:-)
    Mega wrote:

Aasiula, kapturnica, Sabina, iwcia77, Mega, Parka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni czy Twoja szefowa była już u szefa wszystkich szefów? Wyjaśniło się coś w sprawie premii? :-)

Reni, iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    melduje sie , u mnie sloneczko i +10 stopni..no to dzisiaj pospaceruje sobie w sloncu :)

Kapta :) sama nie moge sie doczekac tej twojej bety :)
    Mam nadzieje ,ze 4ry testy sie nie mylá..... Najsmieszniejsze , ze zaczynam miec watpliwosci heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:05

Reni, iwcia77, Mega, Parka, moremi, Bozia3, Bursztyn, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mam nadzieje ,ze 4ry testy sie nie mylá..... Najsmieszniejsze , ze zaczynam miec watpliwosci heh

w moje wiedzenie watpisz Kapta!

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif

kapturnica, iwcia77, Mega, moremi, gretka, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę się zamotałam w pytaniu ale mam nadzieję, że lekarz rozkmini o co kaman

https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-starania-ze-wspomaganiem/chemioterapia-psa-a-moje-starania-o-ciaze,5828.html

dajta dziołchy lajka
    dziękki

p.s. tak mam w pracy zimno, ze mi szczęka lata a palce mam tak powykrzywiane z zimna jak babina po reumatyźmie
    boooooooosz

caffe, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    w moje wiedzenie watpisz Kapta!

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying1-onion-head-emoticon.gif
    Oj paszczu <3 kurde Ty wiedzmo :P

paszczakin, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Kurka, jak ten czas leci. Dlatego ja ozdob nawet nie wyjmuje, nie oplaca sie ;)

Kurka, ja mam pierniki na choince.. Myslicie, ze moge ja po prostu przykryc i wstawic na strych? Ja durna co roku ozdoby zdejmuje, ba, nawet nowe robie..

kapturnica, macduska, Aasiula, iwcia77, Mega, Parka, moremi, Sabina, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma z nim porozmawiać przy okazji, bo on mocno zarobiony i wiecznie go nie ma
    Sabina wrote:
    Reni czy Twoja szefowa była już u szefa wszystkich szefów? Wyjaśniło się coś w sprawie premii? :-)

Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kurka, ja mam pierniki na choince.. Myslicie, ze moge ja po prostu przykryc i wstawic na strych? Ja durna co roku ozdoby zdejmuje, ba, nawet nowe robie..
    Moje pierniki wyladowaly w wiekszosci w karmniku..Ptaki nakurzaja salta by je wszamac ;D

Nie zeby byly niejadalne ale mnie dorzucilo jak na razie od slodyczy a mlody pierdol;nikow sie nie chwyci , taki francuski piesio

Aasiula, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, kkisia, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ex miał na choinkę naciągnięty worek na śmieci
    jak przychodził czas wyjmował choinkę z piwnicy ściągał worek i taaaaadam ubrana
    ekstra :-/
    paszczakin wrote:

kapturnica, paszczakin, Aasiula, iwcia77, Mega, moremi, Parka, Elfik, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    trochę się zamotałam w pytaniu ale mam nadzieję, że lekarz rozkmini o co kaman

https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-starania-ze-wspomaganiem/chemioterapia-psa-a-moje-starania-o-ciaze,5828.html

dajta dziołchy lajka
    dziękki

p.s. tak mam w pracy zimno, ze mi szczęka lata a palce mam tak powykrzywiane z zimna jak babina po reumatyźmie
    boooooooosz
    Renek mam pytanko..Co oznacza to in vitro z doplata???? nie masz na fundusz???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6513 6514 6515 6516 6517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ