35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to święta święta i po świętach
czas pochować ozdoby świąteczne teraz czekamy na Wielkanoc i znowu wakacje
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo fajnieReni wrote:oo teraz tak
poprzednio myślałam, że tyłem stoisz
teraz superowo
u mnie -15 ale ja mam ciepło bo hajcuje w piecu.
Zamarznięty świat oglądam przez okno. Pustawo dzisiaj.
kapturnica, Mega, Aasiula, Parka, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to święta święta i po świętach
czas pochować ozdoby świąteczne teraz czekamy na Wielkanoc i znowu wakacje
Kurka, jak ten czas leci. Dlatego ja ozdob nawet nie wyjmuje, nie oplaca sie
kapturnica, Mega, Aasiula, Reni, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj mu przez telefon powiedzialam ,ze chyba ciaza ale raczej nie uwierzyl .Dopiero jak mu podeslalam mmsa ze zdjeciem to stwierdzil ,ze moze go w konia nie robie..Ale pewnie uwierzy dopiero jak na usg pojdzie ze mne...Parka wrote:Witam sie,
Ale sie dzialo...
Kapta, bardzo gratuluję, krechy sa bardzo widoczne. Powiedzialas juz mezowi, ze wpadl na swieta i taki skuteczny?
Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mango, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, iwcia77, caffe, moremi, gretka, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

-
Śniegu napadało, u mnie tylko -6 na termometrze
musze lecieć do papierniczego po kartkę na gazetkę szkolna
nick nieaktualny, Parka, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo śmigaj się przewietrzysz! Ja myšlałam że zamarzne jak śmieci wystawiałam o 7 ale minus 6 to pikuśMega wrote:Śniegu napadało, u mnie tylko -6 na termometrze
musze lecieć do papierniczego po kartkę na gazetkę szkolna 
Mega, Aasiula, Parka, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Jak mi sie nie chce.... Katastrofapeppapig wrote:To śmigaj się przewietrzysz! Ja myšlałam że zamarzne jak śmieci wystawiałam o 7 ale minus 6 to pikuś

Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dawajpeppapig wrote:Grzebie w galerii i mam tu zdjęcia moje i mojej siostry jakieś 30 lat temu,wrzucam na trochę

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale patrz tyle na niego czekałaś i proszę złoty strzał
a tu człowiek ma faceta pod ręką i nic nie wychodzi
kurcze a może zafundować sobie depresję ..nie wiem, nie wiem..poryczeć się?
kapturnica wrote:Wczoraj mu przez telefon powiedzialam ,ze chyba ciaza ale raczej nie uwierzyl .Dopiero jak mu podeslalam mmsa ze zdjeciem to stwierdzil ,ze moze go w konia nie robie..Ale pewnie uwierzy dopiero jak na usg pojdzie ze mne...
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Parka, Niuta, iwcia77, caffe, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny