35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:bo długo musiałam walczyć o to by nie przychodziła do naszego domu za każdym razem jak jej się coś wspomni. Czasami po kilka razy na dzień. Musiałam walczyć o to by mi do garów nie zaglądała i musiałam walczyć o to, że jak się przychodzi do czyjegoś domu to się dzwoni, albo puka
Iwone, Bozia3, Dorka1979, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobra kobitki ja spadam do podusi bo jutro do roboty ... miłych snów
Iwone, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
najbardziej wkurzyłam się wychodząc z pod prysznica nago, bo zapomniałam ręcznika. Wychodzę na przedpokój a tam stoi teściu i się gapi. Nie zadzwonił i nie zapukał, tylko wszedł jak do siebie.
Dorka1979, kapturnica, iwcia77, moremi, Mega, Bursztyn, paszczakin, malgos741, Sabina, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:najbardziej wkurzyłam się wychodząc z pod prysznica nago, bo zapomniałam ręcznika. Wychodzę na przedpokój a tam stoi teściu i się gapi. Nie zadzwonił i nie zapukał, tylko wszedł jak do siebie.
Dorka1979, kapturnica, moremi, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jak to dobrze, że mieszkam bez teściowych - na odległość są ok, ale na codzień blisko pewnie bym nie dała rady...
Zgodziła bym się nawet na wyprowadzkę o 3 domy dalej, bo wtedy nie widziałaby kiedy gasimy światłoDorka1979, kapturnica, moremi, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:To z jakigo jesteś województwa? Bo ja z lubuskiego
Ferie zimowe
19 stycznia - 1 lutego 2015 r.
województwa: dolnośląskie, mazowieckie, opolskie, zachodniopomorskie;
26 stycznia - 8 lutego 2015 r.
województwa: podlaskie, warmińsko-mazurskie;
2 - 15 lutego 2015 r.
województwa: lubelskie, łódzkie, podkarpackie, pomorskie, śląskie;
16 lutego - 1 marca 2015 r.
województwa: kujawsko-pomorskie, lubuskie, małopolskie, świętokrzyskie, wielkopolskie.Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Co za dzień
Kapta - oby się spełniło - przejęłabyś po mnie cykl. Dokładnie rok temu zaszłam w ciążę - test zrobiłam 10 stycznia i był to 29 dzień cyklu...Więc może Kajtek będzie miał partnerkę -
.
Juz to lubie
iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:desmoxan rzucilam ja , rzucil moj chUop i moja mama co palila UWAGA ponad 35lat
Wszyscy w jednym czasie roznica paru dni
Dorka1979, moremi, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:desmoxan rzucilam ja , rzucil moj chUop i moja mama co palila UWAGA ponad 35lat
Wszyscy w jednym czasie roznica paru dni
już wiem, te drugie to tabexWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 00:39
Dorka1979, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to chyba bede musiala mojej mamie kupic..drogie to?
iwcia77, Dorka1979, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to chyba bede musiala mojej mamie kupic..drogie to?
Przeciwwskazania
Nie stosować u dzieci i młodzieży w wieku poniżej 18 lat bez konsultacji z lekarzem, nie stosować w ciąży i w okresie karmienia piersią oraz jednocześnie z lekami stosowanymi w leczeniu gruźlicy. Skonsultuj się z lekarzem w przypadku: choroby niedokrwiennej serca, niewydolności serca, schorzeń naczyń mózgowych, zaburzeń drożności tętnic, nadciśnienia tętniczego, guza chromochłonnego nadnerczy, choroby wrzodowej żołądka i dwunastnicy, choroby refluksowej przełyku, nadczynności tarczycy, cukrzycy, niektórych postaci schizofrenii, niewydolności nerek i wątroby, u osób w powyżej 65 roku życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 00:41
iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość