35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta, przyznaj się, to bylo Twoje pytanie, tylko dla pozorów napisałaś, ze chłop jest w domu w weekendy
Od ponad roku staramy się z mężem o dziecko. Miałam robione badania, wyszła wysoka prolaktyna ale biorę bromergon i jajeczkowanie wróciło. Niestety ze względu na pracę męża (pracuje za granicą) do stosunku może dojść tylko w weekendy bo wtedy jest w domu. Czy rzadkie odbycia stosunków mogą być przyczyną braku ciąży?Reni, kapturnica, Heretyczka, Bursztyn, Sabina, peppapig, iwcia77, kkisia, gosia7122, moremi, Elfik, Aasiula, gretka, Mega, Iwone, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
No Kapta, skoro testy i termometr ode mnie to przekazuje ci rowniez moja ksiazkowo- encyklopedyczna ciaze
gratuluje ci z calego serca
zasluzylas sobie
kapturnica, Sabina, peppapig, kkisia, paszczakin, moremi, Aasiula, gretka, Mega, Parka, anna maria, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to teraz skrotem..Dziołchy dziekuje za wasze wsparcie , prosze o jeszcze..Osmialam sie jak czytalam te wasze przekomarzania i oczekiwanie na moje wyniki..Nawet nie wiecie jakie to wsparcie miec takie ovu waryjotki za kUlezanki
Co do Elfi ona mi jak siostra frendowa od moich poczatkow jak jeszcze na monicie bywalysmy...No i miala moj nr tela to jej napsialam..Zauwaze ze zadna nigdy nie chciala mojego numera FOCH!!
No..Co do tego jak to zrobilam..Kurwa jak bym wiedziala pewnie bylabym milionerka..Ale wprowadzilam inofem pierwszy raz i wzielam minimalna dawke clo bo te jajca nie pekaly...CUD?Palec Bozy??chuj wie!! Ale wiem ,ze laski wszystko jest możliwe i każda z nas zajdzie w te ciąże
OOO
A teraz wybaczcie ale sie musze wysmarkac bo sie kurwa poplakalam ze wzruszeniagosia7122, caffe, paszczakin, kkisia, Bursztyn, moremi, Elfik, Reni, iwcia77, Aasiula, gretka, Mega, ania.g, Sabina, Iwone, Pusurek, Mango, SolarPolar, Parka, anna maria, malgos741, Dorka1979, slash lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:kurwa spisalam se epopeje i chuja!!zezarlo!!
kapturnica, kkisia, gosia7122, Elfik, moremi, Reni, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:a ten Twój gin to widział głowę i plecy małego (rączek nie było widać bo tyłem do widoku) i pomylił to z jajkami hehehee
ide do zdebka 19tego bo chcialam koncem meicha ale oczywiscie go nie ma..No i jak pokaze pecherzyk w macicy ,ze jest bo serducha nie ebdzie logika to mu pewnie powiem bye i udam sie do ordynatprka na prywate....
kkisia, caffe, iwcia77, Elfik, gosia7122, gretka, Aasiula, Mega, ania.g, moremi, Sabina, Parka, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:a ja wiem, a ja wiem!!!!
)))))))))))))))))))))))))))))
phi, ja tez wiedzialam..
ale potwierdzenie oficjalne dobrze miec.. Dobrze zes sie Kaptu pospieszyla, bierz od Iwci cykl, czy ktorej tam, bo ja w kwietniu oddaje taki w komplecie z rzyganiem i podobnymi atrakcjami.. Znowu mi k**wa niedobrze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 15:30
kkisia, kapturnica, iwcia77, Elfik, Aasiula, Mega, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Kapta
i się dowiedziałam
że się dowiedziałam tylko przypadkiem, bo przypadkiem twój nr fona miałam
i każdej byś dała...
puszczalska
sms - y..
foch
posuńcie się w tym kartonie...
przytulicie mnie?kkisia, kapturnica, iwcia77, Bursztyn, gretka, Aasiula, Mega, peppapig, paszczakin, moremi, Sabina, Pusurek, Mango, Parka, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta
i się dowiedziałam
że się dowiedziałam tylko przypadkiem, bo przypadkiem twój nr fona miałam
i każdej byś dała...
puszczalska
sms - y..
foch
posuńcie się w tym kartonie...
przytulicie mnie?A kto zaproponowal wymiane?No kurna kto????Musialam cie blagac na kolanach zebys podala swoj...
iwcia77, Elfik, Bursztyn, gretka, Aasiula, Mega, moremi, Sabina, Mango, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:phi, ja tez wiedzialam..
ale potwierdzenie oficjalne dobrze miec.. Dobrze zes sie Kaptu pospieszyla, bierz od Iwci cykl, czy ktorej tam, bo ja w kwietniu oddaje taki w komplecie z rzyganiem i podobnymi atrakcjami.. Znowu mi k**wa niedobrze..
to chyba będzie mój , bo jakoś nie do końca wierze że laparo coś da
ale może być i z rzyganiem , byle by byłoElfik, kapturnica, iwcia77, Aasiula, Mega, paszczakin, moremi, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
Kapta jest rekordzistką lajków w pyt do eksperta
oprócz niej tylko czego nie robić w fl
i jak często kochac się w dni płodne..
na oba mogłabym odpowiedzieć w 10 słowach razem...
eh,kapturnica, iwcia77, kkisia, Bozia3, Mega, moremi, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta gratki
tylko opijaj dozwolonymi napojami !!!
Kurna a ja mam czarny czwartek- poleglam na polu polskiej sluzby zdrowia- moj ojciec ma skierowanie na badania typu TSh, rtg, morfologi i takie dalsze duperele- i ma na skierowaniu z poradni kardiologiczne ze szpitala Krk- z adnotacja ze te badania do poz- a tu mnie dzisiaj mowia- ze ona nie ma podstaw musi miec opinie od kardiologa a wogole to sami sobie powinni w szpitalu zrobic- nie wiem co mi jeszce moze opasc...
propozycje z dzisiaj z gabinetu:-
-ojciec pojedzie na KRk i tam mu dadza( juz to widze skoro to nie ich brozka)
kardiolog w poradni miejskiej mu wystawi
jesli nie wystawi to powinien uzasadnic na swistku do lekarza poz ze sa podstawy
i to ma byc pielgrzymka dla starego czlowieka....
kurcze myslalam ze cos podgonie bo na co dzien te spraws ma moj brati jak cos to musi sie zwalniac z pracy
No moj mozg tego nie obejmuje
a jeszcze na dodatek w melissie nie moge zrobic zakupow- sa jakies nedzne resztki.....
uffff.....
kapturnica, iwcia77, kkisia, Elfik, Mega, gosia7122, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
gretka