X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, przyznaj się, to bylo Twoje pytanie, tylko dla pozorów napisałaś, ze chłop jest w domu w weekendy ;) ;) :)

Od ponad roku staramy się z mężem o dziecko. Miałam robione badania, wyszła wysoka prolaktyna ale biorę bromergon i jajeczkowanie wróciło. Niestety ze względu na pracę męża (pracuje za granicą) do stosunku może dojść tylko w weekendy bo wtedy jest w domu. Czy rzadkie odbycia stosunków mogą być przyczyną braku ciąży?

Reni, kapturnica, Heretyczka, Bursztyn, Sabina, peppapig, iwcia77, kkisia, gosia7122, moremi, Elfik, Aasiula, gretka, Mega, Iwone, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kapta, skoro testy i termometr ode mnie to przekazuje ci rowniez moja ksiazkowo- encyklopedyczna ciaze :) <3 gratuluje ci z calego serca <3 zasluzylas sobie :D

kapturnica, Sabina, peppapig, kkisia, paszczakin, moremi, Aasiula, gretka, Mega, Parka, anna maria, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    błagam
    czy sex 3 dni przed owulacja jest możliwe zajście w ciążę?

aż się prosi, żeby odpisać

Sabina, iwcia77, kkisia, Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa spisalam se epopeje i chuja!!zezarlo!!

iwcia77, caffe, kkisia, Reni, Elfik, Aasiula, gretka, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Łuu

kkisia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz skrotem..Dziołchy dziekuje za wasze wsparcie , prosze o jeszcze..Osmialam sie jak czytalam te wasze przekomarzania i oczekiwanie na moje wyniki..Nawet nie wiecie jakie to wsparcie miec takie ovu waryjotki za kUlezanki
    Co do Elfi ona mi jak siostra frendowa od moich poczatkow jak jeszcze na monicie bywalysmy...No i miala moj nr tela to jej napsialam..Zauwaze ze zadna nigdy nie chciala mojego numera FOCH!!
    No..Co do tego jak to zrobilam..Kurwa jak bym wiedziala pewnie bylabym milionerka..Ale wprowadzilam inofem pierwszy raz i wzielam minimalna dawke clo bo te jajca nie pekaly...CUD?Palec Bozy??chuj wie!! Ale wiem ,ze laski wszystko jest możliwe i każda z nas zajdzie w te ciąże
    OOO
    A teraz wybaczcie ale sie musze wysmarkac bo sie kurwa poplakalam ze wzruszenia

gosia7122, caffe, paszczakin, kkisia, Bursztyn, moremi, Elfik, Reni, iwcia77, Aasiula, gretka, Mega, ania.g, Sabina, Iwone, Pusurek, Mango, SolarPolar, Parka, anna maria, malgos741, Dorka1979, slash lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    a ten Twój gin to widział głowę i plecy małego (rączek nie było widać bo tyłem do widoku) i pomylił to z jajkami hehehee

kapturnica, kkisia, gosia7122, Elfik, moremi, Reni, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta to teraz gratulacje <3

ciągnij falę za sobą 0dance3.gif

może się i do mnie przyciągnie i nie będę musiała iść na laparo :)
    cuda ponoć się zdarzają 04icon_rotfl.gif

kapturnica, moremi, iwcia77, Mega, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta jeszcze raz gratulacje ,a na kiedy masz wizyte?

kkisia, kapturnica, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zauwaze ze zadna nigdy nie chciala mojego numera FOCH!!
    no mojego też nikt nie chce :( ;)

kkisia, kapturnica, iwcia77, Elfik, Aasiula, gosia7122, gretka, Bozia3, Mega, Mega, moremi, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a ten Twój gin to widział głowę i plecy małego (rączek nie było widać bo tyłem do widoku) i pomylił to z jajkami hehehee
    Ale kurwa zrobi oczy 8) ide do zdebka 19tego bo chcialam koncem meicha ale oczywiscie go nie ma..No i jak pokaze pecherzyk w macicy ,ze jest bo serducha nie ebdzie logika to mu pewnie powiem bye i udam sie do ordynatprka na prywate....

kkisia, caffe, iwcia77, Elfik, gosia7122, gretka, Aasiula, Mega, ania.g, moremi, Sabina, Parka, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojego też a co

a sorki Iwcia ma :)

iwcia77, Elfik, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a ja wiem, a ja wiem!!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))

phi, ja tez wiedzialam.. ;)
    ale potwierdzenie oficjalne dobrze miec.. Dobrze zes sie Kaptu pospieszyla, bierz od Iwci cykl, czy ktorej tam, bo ja w kwietniu oddaje taki w komplecie z rzyganiem i podobnymi atrakcjami.. Znowu mi k**wa niedobrze..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 15:30

kkisia, kapturnica, iwcia77, Elfik, Aasiula, Mega, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta
    i się dowiedziałam

że się dowiedziałam tylko przypadkiem, bo przypadkiem twój nr fona miałam

i każdej byś dała...

puszczalska
    sms - y..

foch
    posuńcie się w tym kartonie...
    przytulicie mnie?

kkisia, kapturnica, iwcia77, Bursztyn, gretka, Aasiula, Mega, peppapig, paszczakin, moremi, Sabina, Pusurek, Mango, Parka, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kapta
    i się dowiedziałam

że się dowiedziałam tylko przypadkiem, bo przypadkiem twój nr fona miałam

i każdej byś dała...

puszczalska
    sms - y..

foch
    posuńcie się w tym kartonie...
    przytulicie mnie?
    pizda 8) A kto zaproponowal wymiane?No kurna kto????Musialam cie blagac na kolanach zebys podala swoj...

iwcia77, Elfik, Bursztyn, gretka, Aasiula, Mega, moremi, Sabina, Mango, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena, googlowa ciociu, potrzebuję Cię wykorzystać ;) ;) ;)

kkisia, Elfik, iwcia77, Aasiula, Mega, peppapig, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    phi, ja tez wiedzialam.. ;)
    ale potwierdzenie oficjalne dobrze miec.. Dobrze zes sie Kaptu pospieszyla, bierz od Iwci cykl, czy ktorej tam, bo ja w kwietniu oddaje taki w komplecie z rzyganiem i podobnymi atrakcjami.. Znowu mi k**wa niedobrze..

to chyba będzie mój , bo jakoś nie do końca wierze że laparo coś da
    ale może być i z rzyganiem , byle by było

Elfik, kapturnica, iwcia77, Aasiula, Mega, paszczakin, moremi, Sabina, Mango lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta jest rekordzistką lajków w pyt do eksperta
    oprócz niej tylko czego nie robić w fl
    i jak często kochac się w dni płodne..

na oba mogłabym odpowiedzieć w 10 słowach razem...
    eh,

kapturnica, iwcia77, kkisia, Bozia3, Mega, moremi, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz na spokojnie idę obiad kończyć :)
    tylko co jak wrócę znowu któraś nie zaciąż :P

iwcia77, gosia7122, Elfik, Aasiula, Mega, peppapig, moremi, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta gratki <3 tylko opijaj dozwolonymi napojami !!!

Kurna a ja mam czarny czwartek- poleglam na polu polskiej sluzby zdrowia- moj ojciec ma skierowanie na badania typu TSh, rtg, morfologi i takie dalsze duperele- i ma na skierowaniu z poradni kardiologiczne ze szpitala Krk- z adnotacja ze te badania do poz- a tu mnie dzisiaj mowia- ze ona nie ma podstaw musi miec opinie od kardiologa a wogole to sami sobie powinni w szpitalu zrobic- nie wiem co mi jeszce moze opasc...
    propozycje z dzisiaj z gabinetu:-
    -ojciec pojedzie na KRk i tam mu dadza( juz to widze skoro to nie ich brozka)
    kardiolog w poradni miejskiej mu wystawi
    jesli nie wystawi to powinien uzasadnic na swistku do lekarza poz ze sa podstawy
    i to ma byc pielgrzymka dla starego czlowieka....
    kurcze myslalam ze cos podgonie bo na co dzien te spraws ma moj brati jak cos to musi sie zwalniac z pracy

No moj mozg tego nie obejmuje
    a jeszcze na dodatek w melissie nie moge zrobic zakupow- sa jakies nedzne resztki.....

uffff.....

kapturnica, iwcia77, kkisia, Elfik, Mega, gosia7122, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 6525 6526 6527 6528 6529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ