35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:to teraz na spokojnie idę obiad kończyć
tylko co jak wrócę znowu któraś nie zaciążstrach stad wychodzic zeby newsa nie przegapic
..ja tez musze wyjsc z domu...
kapturnica, kkisia, Elfik, Aasiula, Mega, moremi, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta jest rekordzistką lajków w pyt do eksperta
oprócz niej tylko czego nie robić w fl
i jak często kochac się w dni płodne..
na oba mogłabym odpowiedzieć w 10 słowach razem...
eh,Musze luknac ile mam lajkow
iwcia77, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:to teraz skrotem..Dziołchy dziekuje za wasze wsparcie , prosze o jeszcze..Osmialam sie jak czytalam te wasze przekomarzania i oczekiwanie na moje wyniki..Nawet nie wiecie jakie to wsparcie miec takie ovu waryjotki za kUlezanki
Co do Elfi ona mi jak siostra frendowa od moich poczatkow jak jeszcze na monicie bywalysmy...No i miala moj nr tela to jej napsialam..Zauwaze ze zadna nigdy nie chciala mojego numera FOCH!!
No..Co do tego jak to zrobilam..Kurwa jak bym wiedziala pewnie bylabym milionerka..Ale wprowadzilam inofem pierwszy raz i wzielam minimalna dawke clo bo te jajca nie pekaly...CUD?Palec Bozy??chuj wie!! Ale wiem ,ze laski wszystko jest możliwe i każda z nas zajdzie w te ciąże
OOO
A teraz wybaczcie ale sie musze wysmarkac bo sie kurwa poplakalam ze wzruszenia
aaa to dlatego w melisie jest tylko 1 szt inofemu;-)
no wiesz z foszeniem!!! ja sie tu lamie czy zaprosic do psiapsiulek- bo mysle starsza stazem na ovu moze nie wypada, tel. nawet nie bralam pod uwageElfik, peppapig, Aasiula, gosia7122, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:aaa to dlatego w melisie jest tylko 1 szt inofemu;-)
no wiesz z foszeniem!!! ja sie tu lamie czy zaprosic do psiapsiulek- bo mysle starsza stazem na ovu moze nie wypada, tel. nawet nie bralam pod uwageReni, kkisia, Elfik, Aasiula, Mega, peppapig, moremi, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta ja to czułam, piękna beta, gratulacje, nudnych 9 miesięcy życzę
kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
maz zadzwonil wlasnie z pracy ze jutro rano o 9 ma lot...na Karaiby, Dominikana, pracy ma byc na tydzien lub wiecej
przyznam, ze szlag mnie trafianie tyle z powodu wyjazdu tylko raczej destynacji...Reni, moremi, Sabina, Pusurek, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:maz zadzwonil wlasnie z pracy ze jutro rano o 9 ma lot...na Karaiby, Dominikana, pracy ma byc na tydzien lub wiecej
przyznam, ze szlag mnie trafianie tyle z powodu wyjazdu tylko raczej destynacji...Bozia3, Reni, moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:maz zadzwonil wlasnie z pracy ze jutro rano o 9 ma lot...na Karaiby, Dominikana, pracy ma byc na tydzien lub wiecej
przyznam, ze szlag mnie trafianie tyle z powodu wyjazdu tylko raczej destynacji...Aasiula, Reni, moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I jeszcze jedno mnie wkurwia: znowu z dnia na dzien taka info
w sumie to juz nie powinno, zawsze przeciez tak jest, ale nie moge sie do tego przyzwyczaic podobnie jak do tutejszej pogody...Mega, Aasiula, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matko! jak żyć tyle magnesów! jak on to przywiezie!
kierunku zazdraszczam
Bursztyn wrote:maz zadzwonil wlasnie z pracy ze jutro rano o 9 ma lot...na Karaiby, Dominikana, pracy ma byc na tydzien lub wiecej
przyznam, ze szlag mnie trafianie tyle z powodu wyjazdu tylko raczej destynacji...moremi, Iwone, peppapig, Mega, Bursztyn, Sabina, Pusurek, kkisia, SolarPolar, kapturnica, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no własnie skąd tu taką dużą torbę wziąć
Bursztyn wrote:I jeszcze jedno mnie wkurwia: znowu z dnia na dzien taka infomoremi, Bozia3, Mega, Bursztyn, Pusurek, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czas na chatę
od wczoraj mamy ciche dni
panicz wkurzył się, bo chciał spać w salonie a mnie to wkurzało, bo chrapał i prosiłam kilka razy, żeby poszedł do sypialni ..nie i nie
za jakiś czas budzę go (ok 20) i pytam czy długo będzie jeszcze spałbo chciałam się go o coś zapytać a ten myślał, że znowu się przyjebałam wstał coś tam sobie zabluzgał pod nosem i poszedł do sypialni
do dzisiaj się nie odzywa .. co za beret zryty, ma jakąś fobię pójścia spać w dzień w sypialni tym bardziej, że zaraz i tak miałby iść spać a wstaje o 4 rano
Sabina, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!