35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziekuje Parka, to chyba musze poszukac jakiegos wypasionego sklepu sportowego..
marze o trzech parach wygodnych butow. jedne wyjsciwe, jedne półbuty, jedne kozaki..
plus sandaly na lato i styka.
dzis mnie tak kolana bola, ze słów brak...Mango, Sabina, kkisia, kapturnica, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:dziekuje Parka, to chyba musze poszukac jakiegos wypasionego sklepu sportowego..
marze o trzech parach wygodnych butow. jedne wyjsciwe, jedne półbuty, jedne kozaki..
plus sandaly na lato i styka.
dzis mnie tak kolana bola, ze słów brak...Podobne są też buty z Carinii.
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Plamiłam długo, ale byłam pod kontrolą gina i wszystko było ok, a to plamienie na początku jest normalne. Ogólnie to czuję się z nią dobrze i przynajmniej bzykac się chce a nie jak po tabsach zero ochoty u mnie.
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mango, zaraz oglądam
już testowałam Clarki, Ecco, Caprice i parę innych, ale żeby któreś były jak kapcie, nie powiem
jedne balerinki z ecco
dwa razy już były u szewca
wygladam w nich jak początkujący bezdomny, bo całe zrypane, ale nie oddam za nic...
Mango, Aasiula, kkisia, Sabina, Pusurek, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Mango, zaraz oglądam
już testowałam Clarki, Ecco, Caprice i parę innych, ale żeby któreś były jak kapcie, nie powiem
jedne balerinki z ecco
dwa razy już były u szewca
wygladam w nich jak początkujący bezdomny, bo całe zrypane, ale nie oddam za nic...
, ale wygodniejszych od Lemara nie znalazłam. Mówi się trudno i noszę wygodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:01
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Kochane
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/474316c67b7f.jpgkkisia, SolarPolar, Mango, malgos741, Bozia3, Sabina, kapturnica, gretka, Bursztyn, Bursztyn, Bursztyn, Bursztyn, Arwena, peppapig, Mega, ania.g, iwcia77, moremi, Parka, Dorka1979, macduska, MartaDidi, paszczakin, caffe, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Kochane
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/474316c67b7f.jpgbardzo, ale to bardzo Cię ściskam i życzę spokojnej i zdrowej ciąży
kkisia, Aasiula, SolarPolar, Elfik, kapturnica, gretka, peppapig, Arwena, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik ale mnie wryło i to tak cichutko
kkisia, Aasiula, Sabina, Elfik, kapturnica, gretka, Arwena, Mega, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017