X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moje nie wisialy..lezaly w puszcze ;) Nie wieszam nic procz sopli i kiedys czekoladek..ale wkurwialo mnie wiazanie i w tym roku olalam hehehe
    Ja też w tym roku żadnych cukierków nie wieszałam, zapomniałam kupić potem stwierdziłam, że jeśli kupię to położę obok choinki i ten kto miał zamiar zjadać cukierki z choinki to niech sobie weźmie z woreczka

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Sztyyy babo tak z zaskoku no bym sie udusila no :/

Asiulka, prawie trzy lata starań, widzisz, u Ciebie też ostatnio test był podpuchą...

Kochana, nie wiem jak to powiedzieć, prawie trzy lata z nogami na żyrandolu, na batmana, na Luka Skywalkera, z lekami, z przysiadami, seks w płodne..
    Kużwa czego tam nie było...

Teraz nie bylo starań bo był zakaz!
    Zresztą 100 innych czynników równiez
    Gdyba mnie Kapta nie omamiła romantyczną wizją, jak to wspólnie obejmujemy desantem miejsce po Simbie, bo w końcu ono było podwójne, to bym nawet testa nie robiła...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:29

Aasiula, Sabina, Mango, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Bozia3, gretka, Arwena, Pusurek, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, MartaDidi, Parka, macduska, Dorka1979, mysza1975, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kurwa na obwieszczenie nie zdazylam!!tesciowa mnie sopacyfdikowala..mnlody spoznil z kosza..mam wypieki na gebie jakbym miala wybuchnac i brzuch mnie napierdala..A moja ovu siostra chwali sie beze mnie wymeczonym testem..A kurwa nie wierzyla w cuda.Jak jej mowilam ,ze zachodzim razem w ciaze!!!

Sabina, Mango, SolarPolar, kkisia, Aasiula, Bozia3, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, Parka, macduska, Dorka1979, MartaDidi, mysza1975, paszczakin, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak tu takie cuda odchodza , to moze te moje zatkane jajowody same sie naprawily :) i porwie mnie ta fala

ja pierdole ale czad 0yahoo.gif

Mango, kapturnica, Iwone, Aasiula, Elfik, gretka, Bozia3, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, macduska, MartaDidi, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I kurwa na obwieszczenie nie zdazylam!!tesciowa mnie sopacyfdikowala..mnlody spoznil z kosza..mam wypieki na gebie jakbym miala wybuchnac i brzuch mnie napierdala..A moja ovu siostra chwali sie beze mnie wymeczonym testem..A kurwa nie wierzyla w cuda.Jak jej mowilam ,ze zachodzim razem w ciaze!!!

se kiedyś gadałyśmy, ze się musimy bzyknąć ze sobą, jak chłopa czasem dorwać trudno, i się stało...;))))))))))))

kapturnica, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, macduska, mysza1975, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kochane :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/474316c67b7f.jpg
    zmówiły się ;) Gratuluję :)
    Ciekawe czy będziecie w tym samym dniu rodzić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:31

kapturnica, kkisia, Sabina, Aasiula, Elfik, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czad,,,,A sie piczka smiala..Jak jej mowie ,ze ma tescic,.Sie odwazyla i co???i jestesmy w parze...Nie wiem co bedzie ijak bedzie ale samo to jak Bozia napisala ,ze obie w tym samym cyklu z terminami Elfi na 15ty ja na 17ty to jesdt kurwa cud i niech kto mowi co chce 8)

kkisia, Sabina, Aasiula, Elfik, Bozia3, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979, MartaDidi, mysza1975, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Asiulka, prawie tzry lata starań, widzisz, u Ciebie też ostatnio test był podpuchą...

Kochana, nie wiem jak to powiedzieć, prawie trzy lata z nogami na żyrandolu, na batmana, na Luka Skywalkera, z lekami, z przysiadami, seks w płodne..
    Kużwa czego tam nie było...

Teraz nie bylo starań bo był zakaz!
    Zresztą 100 innych czynników równiez
    Gdyba mnie Kapta nie omamiła romantyczną wizją, jak to wspólnie obejmujemy desantem miejsce po Simbie, bo w końcu ono było podwójne, to bym nawet testa nie robiła...;)
    Czyli jednak spontan bez spinki
    :) to dziala :D
    Elfiku kochany Bardzo sie ciesze I bardzo kibicuje spokojniej cionzy
    zasluzylas na taki cud :)

kkisia, Elfik, kapturnica, Mega, iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    po pozytywnej becie , jajko bedziesz znosic do 1 wizyty i bicia serca a potem bedziesz jajkowac do 12 tyg ciazy :D pocieszylam cie ;D? laduj progesteron w siebie :)
    Dokładnie, ja lutkę dowcipnie brałam do końca 20 tygodnia ciąży

kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Dokładnie, ja lutkę dowcipnie brałam do końca 20 tygodnia ciąży

i mi przypomniałyście, że muszę lutkę zapodać, dzięki, nie ma to jak wsparcie forumowe..
    :)

Aasiula, gretka, kapturnica, kkisia, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    potem bedziesz do badan prenatalnych, potem do polowkowego, potem sie bedziesz zastanawiac, czy sie wystarczajaco rusza i czy sie rusza w ogole. W trzecim trymestrze nie wiem jeszcze czego sie bede bala, ale na bank porodu ;)

;)
    kiedys bylo lepiej, teraz czlowiek za duzo wie ;)
    Ja dopiero teraz przestałam się bać bo wiem że jak by Heńka chciała urodzić się teraz to już spokojnie bez obaw

Aasiula, Iwone, kkisia, Mega, iwcia77, macduska, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango to kiedy zachodzimy ??:)

kapturnica, kkisia, Mango, malgos741, Mega, iwcia77, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    o to to to ..Jak zaszlam z mlodym w ciaze to o zadnych kurwa betach nie bylo mowy.Nie mowiac juz o pustych jajach plodowych itp..Czlowiek wie za duzo i przez to bania puchnie :-/
    To znajomy opowiadał jak jego żona zaszła to jego przyjaciel mający żonę już prawie rodzącą dał mu dobrą radę, aby odciął swojej żonie internet, żeby za dużo nie czytała.

Elfik, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to która następna w kolejce do testu? ;)
    Dzisiaj rozdaję 1552899ssweppvrr9.gif na liście :D

Aasiula, kapturnica, kkisia, Mango, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979, MartaDidi, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki cud kurwa
    przeciez każdej minuty na Ziemi rodzi sie w chuj dzieci tzn każdej minuty zachodzi w chuj lasek tak?
    no juz dobrze....fajne zdarzenie na ovu :)

Aasiula, gretka, kapturnica, Arwena, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, Parka, macduska, Dorka1979, MartaDidi, mysza1975, caffe, Sabina, gosia7122, Reni lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nowy cykl pewnie jutro sie zacznie
    Bo ta dziwka sie czai i czai ale wreszcie przyjdzie stawiam na jutro
    Szmata jedna :/

Elfik, kapturnica, malgos741, Mega, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ja się bzykam bez zabezpieczenia - bo karmię, ale chyba zacznę uważać. Natomiast Ty się wtryniłaś Ewie na stronę 6666 - co jest gorsze od bzykania - bo od tego samego można w ciążę zajść...
    Pusur spieprzajmy stąd...;)

hmm pw swieta szwagierka szwagierki obwiescila radosna wiesc- zdaje sie 7t a urodzila w lipcu....tez karmila :-)

kkisia, kapturnica, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam tylko dodam ,ze jak jej napisalam jakie moje marzenie ejst jak moje testy wychodzily to ona naiwnie sadzila ,ze zostawi mnie sama na wrzesniowy termin..Takze musiala beta wyjsc pozytywna 8)
    I przyznam sie Wam ze sie poplakalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:42

Aasiula, gretka, Elfik, kkisia, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, Parka, macduska, MartaDidi, paszczakin, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zapowiedzialam Alojzowi , ze po porodzie chce dostac taki bukiet :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9d31e84f53.jpg

jezyk do dupy mi ucieka na sama mysl o kabanosie, szyneczkach surowych itp...:-O
    To kabanosa nie wolno? Takiego od Zyguły, bo dzisiaj jadłam.

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja wam tylko dodam ,ze jak jej napisalam jakie moje marzenie ejst jak moje testy wychodzily to ona naiwnie sadzila ,ze zostawi mnie sama na wrzesniowy termin..Takze musiala beta wyjsc pozytywna 8)
    I przyznam sie Wam ze sie poplakalam

A ja jestem ciekawa kiedy do mnie dojdzie..:)
    bo ten cykl nie miał prawa się udać..
    hehe

kkisia, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 6530 6531 6532 6533 6534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ