35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moje nie wisialy..lezaly w puszcze
Nie wieszam nic procz sopli i kiedys czekoladek..ale wkurwialo mnie wiazanie i w tym roku olalam hehehe
-
Aasiula wrote:Sztyyy babo tak z zaskoku no bym sie udusila no
Asiulka, prawie trzy lata starań, widzisz, u Ciebie też ostatnio test był podpuchą...
Kochana, nie wiem jak to powiedzieć, prawie trzy lata z nogami na żyrandolu, na batmana, na Luka Skywalkera, z lekami, z przysiadami, seks w płodne..
Kużwa czego tam nie było...
Teraz nie bylo starań bo był zakaz!
Zresztą 100 innych czynników równiez
Gdyba mnie Kapta nie omamiła romantyczną wizją, jak to wspólnie obejmujemy desantem miejsce po Simbie, bo w końcu ono było podwójne, to bym nawet testa nie robiła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:29
Aasiula, Sabina, Mango, kapturnica, SolarPolar, kkisia, Bozia3, gretka, Arwena, Pusurek, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, MartaDidi, Parka, macduska, Dorka1979, mysza1975, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
I kurwa na obwieszczenie nie zdazylam!!tesciowa mnie sopacyfdikowala..mnlody spoznil z kosza..mam wypieki na gebie jakbym miala wybuchnac i brzuch mnie napierdala..A moja ovu siostra chwali sie beze mnie wymeczonym testem..A kurwa nie wierzyla w cuda.Jak jej mowilam ,ze zachodzim razem w ciaze!!!
Sabina, Mango, SolarPolar, kkisia, Aasiula, Bozia3, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, Parka, macduska, Dorka1979, MartaDidi, mysza1975, paszczakin, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:I kurwa na obwieszczenie nie zdazylam!!tesciowa mnie sopacyfdikowala..mnlody spoznil z kosza..mam wypieki na gebie jakbym miala wybuchnac i brzuch mnie napierdala..A moja ovu siostra chwali sie beze mnie wymeczonym testem..A kurwa nie wierzyla w cuda.Jak jej mowilam ,ze zachodzim razem w ciaze!!!
se kiedyś gadałyśmy, ze się musimy bzyknąć ze sobą, jak chłopa czasem dorwać trudno, i się stało...)))))))))))
kapturnica, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, macduska, mysza1975, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kochane
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/474316c67b7f.jpgGratuluję
Ciekawe czy będziecie w tym samym dniu rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:31
kapturnica, kkisia, Sabina, Aasiula, Elfik, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
No czad,,,,A sie piczka smiala..Jak jej mowie ,ze ma tescic,.Sie odwazyla i co???i jestesmy w parze...Nie wiem co bedzie ijak bedzie ale samo to jak Bozia napisala ,ze obie w tym samym cyklu z terminami Elfi na 15ty ja na 17ty to jesdt kurwa cud i niech kto mowi co chce
kkisia, Sabina, Aasiula, Elfik, Bozia3, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979, MartaDidi, mysza1975, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Asiulka, prawie tzry lata starań, widzisz, u Ciebie też ostatnio test był podpuchą...
Kochana, nie wiem jak to powiedzieć, prawie trzy lata z nogami na żyrandolu, na batmana, na Luka Skywalkera, z lekami, z przysiadami, seks w płodne..
Kużwa czego tam nie było...
Teraz nie bylo starań bo był zakaz!
Zresztą 100 innych czynników równiez
Gdyba mnie Kapta nie omamiła romantyczną wizją, jak to wspólnie obejmujemy desantem miejsce po Simbie, bo w końcu ono było podwójne, to bym nawet testa nie robiła...
to dziala
Elfiku kochany Bardzo sie ciesze I bardzo kibicuje spokojniej cionzy
zasluzylas na taki cudkkisia, Elfik, kapturnica, Mega, iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:po pozytywnej becie , jajko bedziesz znosic do 1 wizyty i bicia serca a potem bedziesz jajkowac do 12 tyg ciazy
pocieszylam cie
? laduj progesteron w siebie
kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Dokładnie, ja lutkę dowcipnie brałam do końca 20 tygodnia ciąży
i mi przypomniałyście, że muszę lutkę zapodać, dzięki, nie ma to jak wsparcie forumowe..
Aasiula, gretka, kapturnica, kkisia, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:potem bedziesz do badan prenatalnych, potem do polowkowego, potem sie bedziesz zastanawiac, czy sie wystarczajaco rusza i czy sie rusza w ogole. W trzecim trymestrze nie wiem jeszcze czego sie bede bala, ale na bank porodu
kiedys bylo lepiej, teraz czlowiek za duzo wieAasiula, Iwone, kkisia, Mega, iwcia77, macduska, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:o to to to ..Jak zaszlam z mlodym w ciaze to o zadnych kurwa betach nie bylo mowy.Nie mowiac juz o pustych jajach plodowych itp..Czlowiek wie za duzo i przez to bania puchnie
Elfik, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaki cud kurwa
przeciez każdej minuty na Ziemi rodzi sie w chuj dzieci tzn każdej minuty zachodzi w chuj lasek tak?
no juz dobrze....fajne zdarzenie na ovuAasiula, gretka, kapturnica, Arwena, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, Parka, macduska, Dorka1979, MartaDidi, mysza1975, caffe, Sabina, gosia7122, Reni lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no ja się bzykam bez zabezpieczenia - bo karmię, ale chyba zacznę uważać. Natomiast Ty się wtryniłaś Ewie na stronę 6666 - co jest gorsze od bzykania - bo od tego samego można w ciążę zajść...
Pusur spieprzajmy stąd...
hmm pw swieta szwagierka szwagierki obwiescila radosna wiesc- zdaje sie 7t a urodzila w lipcu....tez karmila
kkisia, kapturnica, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
Ja wam tylko dodam ,ze jak jej napisalam jakie moje marzenie ejst jak moje testy wychodzily to ona naiwnie sadzila ,ze zostawi mnie sama na wrzesniowy termin..Takze musiala beta wyjsc pozytywna
I przyznam sie Wam ze sie poplakalamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:42
Aasiula, gretka, Elfik, kkisia, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi, Parka, macduska, MartaDidi, paszczakin, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:zapowiedzialam Alojzowi , ze po porodzie chce dostac taki bukiet :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9d31e84f53.jpg
jezyk do dupy mi ucieka na sama mysl o kabanosie, szyneczkach surowych itp...Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja wam tylko dodam ,ze jak jej napisalam jakie moje marzenie ejst jak moje testy wychodzily to ona naiwnie sadzila ,ze zostawi mnie sama na wrzesniowy termin..Takze musiala beta wyjsc pozytywna
I przyznam sie Wam ze sie poplakalam
A ja jestem ciekawa kiedy do mnie dojdzie..
bo ten cykl nie miał prawa się udać..
hehekkisia, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, macduska, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość