X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A ja jestem ciekawa kiedy do mnie dojdzie..:)
    bo ten cykl nie miał prawa się udać..
    hehe
    Elfik a tak sie krygowalas, ze bez staran bo tarczyca itp, itd., a przyjebalas extremalnie ;)
    Gratuluje :)

kapturnica, Aasiula, Elfik, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jaki cud kurwa
    przeciez każdej minuty na Ziemi rodzi sie w chuj dzieci tzn każdej minuty zachodzi w chuj lasek tak?
    no juz dobrze....fajne zdarzenie na ovu :)
    przyznasz ,ze szczegolny przypadek..Ale czy to był palec Boży czy nie? =D

ey laski normalne jest ,ze mam policzki czerwone , gorraco mi i mam wrazenie ,ze mi buzia z goraca eksploduje..mam uderzenia jak baba w menopauzie

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, Mega, iwcia77, MartaDidi, nick nieaktualny, mysza1975, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuu Mango mnie nie chce :/
    Szukam paryy :)

Elfik, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Mango to kiedy zachodzimy ??:)
    A co będziemy odwlekać ;) Już :) Ty nie wpuszczaj tej małpy ;)

Aasiula, Elfik, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Uffff myslalam że mnie nie chcesz :)

Mango, Elfik, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Buuu Mango mnie nie chce :/
    Szukam paryy :)
    A skąd ten wniosek ;) ? Na chwilę odeszłam od kompa i zaraz NIE CHCE!!!!!! :(

Elfik, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Elfik a tak sie krygowalas, ze bez staran bo tarczyca itp, itd., a przyjebalas extremalnie ;)
    Gratuluje :)

bo był bez starań!
    :)))))))))
    jak już napisałam był jeden sex w 12 dc, jak ja mam owulację w 19dc..
    a sex był niestaraniowy, tylko z pożadania mego...
    gumy nie było, bo szans nie było...

i wiesz jak nie wiesz..:)

kapturnica, Mango, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ja się bzykam bez zabezpieczenia - bo karmię, ale chyba zacznę uważać. Natomiast Ty się wtryniłaś Ewie na stronę 6666 - co jest gorsze od bzykania - bo od tego samego można w ciążę zajść...
    Pusur spieprzajmy stąd...;)
    Ja juz spakowana...

Elfik, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, Bozia3, moremi, Mega, iwcia77, MartaDidi, caffe, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No tak zabarykaduje piczkinsa ;D
    Tylko ona cwana suka I tak wlyzie :)

Mango, nick nieaktualny, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No tak zabarykaduje piczkinsa ;D
    Tylko ona cwana suka I tak wlyzie :)
    Bądź sprytniejsza ;)

Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko brakuje nam džisiaj zeby Iwcia zaczela rodzic to kurwa bedzie jeazda
    Dzien cudow ;D

Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, malgos741, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia co Cie kobialko ??;D

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ciocia ewa powie mi czy bedzie corka?? ;)
    U Elfika będzie córcia ;)

kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bede miec corcie jak ona bedzie miala..Nie ma to tamto..Ona ma małza piotra ja pawła..ona ma 3cyfrowy taki sam numer telefonu na koncu..Ja na poczatku.To i corki musim miec obie...

Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, gretka, malgos741, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za dzień ale emocje:)
    Elfik Ty ściemniaczu,tylko mi tu nie trzymać kciukow bo sie nie staram,dobra, dobra. Za późno kciuki ktoś trzymał :)

Aasiula, Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, gretka, Mega, MartaDidi, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    dziewczyny , jak wydrukować ten cholerny wykres???
    idę dzisiaj do endo
    klikam i klikam w wydrukuj i nic ;-(
    Podłącz może drukarkę ;)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tez bede miec corcie jak ona bedzie miala..Nie ma to tamto..Ona ma małza piotra ja pawła..ona ma 3cyfrowy taki sam numer telefonu na koncu..Ja na poczatku.To i corki musim miec obie...
    Ja tu raczej przeciwienstwa widze. Ty masz juz syna - damy Ci corke, Elf ma corke - niech dostanie syna i po klopocie.
    I bez dyskusji!

kapturnica, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, MartaDidi, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Co za dzień ale emocje:)
    Elfik Ty ściemniaczu,tylko mi tu nie trzymać kciukow bo sie nie staram,dobra, dobra. Za późno kciuki ktoś trzymał :)
    No jak to kto??od poczatku ja 8)

Aasiula, Mango, moremi, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tu raczej przeciwienstwa widze. Ty masz juz syna - damy Ci corke, Elf ma corke - niech dostanie syna i po klopocie.
    I bez dyskusji!
    OOO i madrej dobrze posluchac 8)

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, MartaDidi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdolę.
    Zostawić Was na chwilę i wszystkie w ciąży!

Elfik, gratuluję :-)

kapturnica, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 6531 6532 6533 6534 6535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ