35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:A ja jestem ciekawa kiedy do mnie dojdzie..
bo ten cykl nie miał prawa się udać..
hehe
Gratulujekapturnica, Aasiula, Elfik, Pusurek, Bozia3, kkisia, moremi, Mega, iwcia77, SolarPolar, macduska, MartaDidi, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jaki cud kurwa
przeciez każdej minuty na Ziemi rodzi sie w chuj dzieci tzn każdej minuty zachodzi w chuj lasek tak?
no juz dobrze....fajne zdarzenie na ovu
ey laski normalne jest ,ze mam policzki czerwone , gorraco mi i mam wrazenie ,ze mi buzia z goraca eksploduje..mam uderzenia jak baba w menopauzieAasiula, Arwena, kkisia, moremi, malgos741, Mega, iwcia77, MartaDidi, Dorka1979, mysza1975, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Elfik a tak sie krygowalas, ze bez staran bo tarczyca itp, itd., a przyjebalas extremalnie
Gratuluje
bo był bez starań!
))))))))
jak już napisałam był jeden sex w 12 dc, jak ja mam owulację w 19dc..
a sex był niestaraniowy, tylko z pożadania mego...
gumy nie było, bo szans nie było...
i wiesz jak nie wiesz..
kapturnica, Mango, Aasiula, Arwena, peppapig, kkisia, moremi, malgos741, Mega, iwcia77, macduska, caffe, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no ja się bzykam bez zabezpieczenia - bo karmię, ale chyba zacznę uważać. Natomiast Ty się wtryniłaś Ewie na stronę 6666 - co jest gorsze od bzykania - bo od tego samego można w ciążę zajść...
Pusur spieprzajmy stąd...Elfik, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bozia3, moremi, Mega, iwcia77, MartaDidi, caffe, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez bede miec corcie jak ona bedzie miala..Nie ma to tamto..Ona ma małza piotra ja pawła..ona ma 3cyfrowy taki sam numer telefonu na koncu..Ja na poczatku.To i corki musim miec obie...
Bozia3, Aasiula, Pusurek, kkisia, Mango, gretka, malgos741, Bursztyn, Arwena, Mega, iwcia77, SolarPolar, macduska, Dorka1979, caffe, Sabina, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja tez bede miec corcie jak ona bedzie miala..Nie ma to tamto..Ona ma małza piotra ja pawła..ona ma 3cyfrowy taki sam numer telefonu na koncu..Ja na poczatku.To i corki musim miec obie...
I bez dyskusji!kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, MartaDidi, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Co za dzień ale emocje:)
Elfik Ty ściemniaczu,tylko mi tu nie trzymać kciukow bo sie nie staram,dobra, dobra. Za późno kciuki ktoś trzymałAasiula, Mango, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tu raczej przeciwienstwa widze. Ty masz juz syna - damy Ci corke, Elf ma corke - niech dostanie syna i po klopocie.
I bez dyskusji!Aasiula, kkisia, Pusurek, Mega, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja pierdolę.
Zostawić Was na chwilę i wszystkie w ciąży!
Elfik, gratulujękapturnica, Bozia3, Aasiula, kkisia, malgos741, Pusurek, Mega, iwcia77, macduska, MartaDidi, Dorka1979, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!