35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik gratulacje! Napisz mi jaka betę masz, bo ja na tablecie pewnych rzeczy niestety nie widze
Alescie pojechały obie razem no! Superkkisia, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
A mnie moj gin dzisiaj wkurwil, wprawdzie plus dla niego bo sam z siebie do mnie zadzwonił, ale...termin laparo to dopiero 6 marzec. A tłumaczył sie jak dziecko....no cóż...ręce mi opadły, jakiegoś dolapodlapalam i nie mam siły na walkę, kłótnie....
macduska, MartaDidi, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
Ale zrobiłam z córka przepiękna gazetkę szkolna, tylko kurwa z racji tego ze jest szeroka na metr musze jutro z nią isc do szkoły bo sama tego nie utarga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:40
Bozia3, kkisia, kapturnica, Aasiula, iwcia77, MartaDidi, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
no i mowilam! wyszlam z domu , wracam a tam znowu ciaza
a ja nie moge sie tak podniecac , bo mi Ivo wyskoczy zbyt szybko
...jak wyscie to zrobily??? razem w ciaze zajsc toz to jaki cud!!!! mi normalnie rece sie trzesa z z nadmiaru wrazen!
Elfik- no gratulujenie mam slow normalnie
!!! zatkalo mnie na maxa !!
Pusurek, Bozia3, kkisia, gretka, moremi, kapturnica, Mega, Aasiula, MartaDidi, macduska, paszczakin, Dorka1979, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Wszystko dziołchy jak widac jest możliwe bez starań ciąże też
kkisia, gretka, kapturnica, Mega, Aasiula, MartaDidi, caffe, Sabina, Elfik, SolarPolar lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
moremi wrote:Że co?mój brat jest z takiego bzykanka. Matka mnie karmiła. Oj, Bozia, Bozia...
kkisia, gretka, moremi, kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, MartaDidi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Różnica wieku pomiędzy mamą i ciocią była 15 mc. Niestety nie wiem czy w tym czasie miała już @ i się już nie dowiem.
kkisia, kapturnica, gretka, Mega, Aasiula, MartaDidi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:moj eks ma 11 mcy mlodsza siostre
że tak zmienię temat....wybrałaś się do Ludwinów? Nie wiem, czy widziałaś wcześniej - pisałam - drożność u nich 900 zł. Termin do ginki dostałam dopiero na 20 stycznia...kkisia, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Ja zbieram długopisy
Bursztyn, kkisia, Mega, Bozia3, Aasiula, Pusurek, iwcia77, MartaDidi, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
WOW!!!
Jupi jej!!!!
Dwa szczęscia w jednym dniu!!!!
Gratulacje Kapturnico i ElfikuAz mnie mała okopała z radości tak się ucieszyłam, jak doczytałam.
Elfik - u mnie było podobnie niby owulacja w 20 dc a jestem przekonana że zaszłam w 13 dc. Zatem nie ma reguły z organizmem człowieka.
Widzicie dziewczyny da się.
Na każdą przyjdzie kolej.Mango, kkisia, Mega, Aasiula, kapturnica, iwcia77, gretka, Sabina, Elfik, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Elfik gratulacje! Napisz mi jaka betę masz, bo ja na tablecie pewnych rzeczy niestety nie widze
Alescie pojechały obie razem no! SuperAasiula, Mega, Mango, iwcia77, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Oj Bozia, Bozia, taka duża a w bajki wierzy
hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:44
Mango, iwcia77, Aasiula, kkisia, gretka, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wiecie co - to, że Kapta zaszła - no ok...zdarza się - w końcu każda tu po to jest.
To, że Elfik zaszła - ..patrz wyżej....
Ale to, że one się bardzo lubią - i mają pozytyw w ten sam dzień - to są już kurwa jakieś cuda....
To tylko u nas się mogło wydarzyć
A więc Kapta ma parę-
kapturnica, Bozia3, kkisia, Mega, moremi, macduska, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kochane
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/474316c67b7f.jpgMango, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mega, moremi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę