X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik gratulacje! Napisz mi jaka betę masz, bo ja na tablecie pewnych rzeczy niestety nie widze :)
    Alescie pojechały obie razem no! Super :)

kkisia, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie moj gin dzisiaj wkurwil, wprawdzie plus dla niego bo sam z siebie do mnie zadzwonił, ale...termin laparo to dopiero 6 marzec. A tłumaczył sie jak dziecko....no cóż...ręce mi opadły, jakiegoś dolapodlapalam i nie mam siły na walkę, kłótnie....

macduska, MartaDidi, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zrobiłam z córka przepiękna gazetkę szkolna, tylko kurwa z racji tego ze jest szeroka na metr musze jutro z nią isc do szkoły bo sama tego nie utarga ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:40

Bozia3, kkisia, kapturnica, Aasiula, iwcia77, MartaDidi, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mowilam! wyszlam z domu , wracam a tam znowu ciaza :D a ja nie moge sie tak podniecac , bo mi Ivo wyskoczy zbyt szybko :)...jak wyscie to zrobily??? razem w ciaze zajsc toz to jaki cud!!!! mi normalnie rece sie trzesa z z nadmiaru wrazen!

Elfik- no gratuluje <3 nie mam slow normalnie :) !!! zatkalo mnie na maxa !! :D

Pusurek, Bozia3, kkisia, gretka, moremi, kapturnica, Mega, Aasiula, MartaDidi, macduska, paszczakin, Dorka1979, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega mi tez przesuneli termin na 19 lutego

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wszystko dziołchy jak widac jest możliwe bez starań ciąże też 8)
    To może z mojego kataru w tym cyklu też coś wyjdzie oprócz mokrych chusteczek ;)

kkisia, gretka, kapturnica, Mega, Aasiula, MartaDidi, caffe, Sabina, Elfik, SolarPolar lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Różnica wieku pomiędzy mamą i ciocią była 15 mc. Niestety nie wiem czy w tym czasie miała już @ i się już nie dowiem.

moj eks ma 11 mcy mlodsza siostre :-)

kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

gretka
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Że co?mój brat jest z takiego bzykanka. Matka mnie karmiła. Oj, Bozia, Bozia...
    dobra...już mi się wystarczająco gorąco zrobiło... - więcej tak nie zrobię.....:)

kkisia, gretka, moremi, kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, MartaDidi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Różnica wieku pomiędzy mamą i ciocią była 15 mc. Niestety nie wiem czy w tym czasie miała już @ i się już nie dowiem.
    Między mną, a bratem jest różnica 11 miesięcy i 2 tygodni. Mama nie miała @.

kkisia, kapturnica, gretka, Mega, Aasiula, MartaDidi, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    moj eks ma 11 mcy mlodsza siostre :-)
    gretka nie wnerwiaj mnie już...:)
    że tak zmienię temat....wybrałaś się do Ludwinów? Nie wiem, czy widziałaś wcześniej - pisałam - drożność u nich 900 zł. Termin do ginki dostałam dopiero na 20 stycznia...

kkisia, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Reniek, to chyba poszedl w chuj na amen :/
    z Dominikany chcesz?
    moge ci wyslac ladny dlugopis z galerii sztuki, jedyne piekne miejsce w B'ham.
    Ja zbieram długopisy :-)

iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Ale kleptomanką jesteś, czy jakieś szczególne? ;)

Bursztyn, kkisia, Mega, Bozia3, Aasiula, Pusurek, iwcia77, MartaDidi, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    fajnie :)
    ja tez :)

Bozia3, kkisia, moremi, Aasiula, Pusurek, iwcia77, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW!!!
    Jupi jej!!!!

Dwa szczęscia w jednym dniu!!!!

Gratulacje Kapturnico i Elfiku :) Az mnie mała okopała z radości tak się ucieszyłam, jak doczytałam.

Elfik - u mnie było podobnie niby owulacja w 20 dc a jestem przekonana że zaszłam w 13 dc. Zatem nie ma reguły z organizmem człowieka.

Widzicie dziewczyny da się.
    Na każdą przyjdzie kolej.

Mango, kkisia, Mega, Aasiula, kapturnica, iwcia77, gretka, Sabina, Elfik, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Elfik gratulacje! Napisz mi jaka betę masz, bo ja na tablecie pewnych rzeczy niestety nie widze :)
    Alescie pojechały obie razem no! Super :)
    Bete maa pod wykresem w komentarzach..Ponad 200

Aasiula, Mega, Mango, iwcia77, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Bozia, Bozia, taka duża a w bajki wierzy ;) hihihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:44

Mango, iwcia77, Aasiula, kkisia, gretka, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj Bozia, Bozia, taka duża a w bajki wierzy ;) hihihi
    nie w bajki tylko w cuda, bo to w koncu Bozia jest ;)

Mega, moremi, iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia, Bozia3, gretka, Sabina, Reni, Elfik lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bete maa pod wykresem w komentarzach..Ponad 200
    No to piękna! :)

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wiecie co - to, że Kapta zaszła - no ok...zdarza się - w końcu każda tu po to jest.
    To, że Elfik zaszła - ..patrz wyżej....
    Ale to, że one się bardzo lubią - i mają pozytyw w ten sam dzień - to są już kurwa jakieś cuda....
    To tylko u nas się mogło wydarzyć
    A więc Kapta ma parę :) -
    A ja bym powiedziała tak, teraz nich Kapta znajdzie parę i Elfik znajdzie parę tobl będzie czwórka a nie dwójka

kapturnica, Bozia3, kkisia, Mega, moremi, macduska, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kochane :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/474316c67b7f.jpg
    pierdole... nie wierze... jakis wirus, czy co? Dziewczyny, ktora ma jeszcze takiego rozowego asa w rekawie? Jezusie w Niebiesie... GRATULUJE!!!!!!!!!!!!

Mango, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mega, moremi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
‹‹ 6533 6534 6535 6536 6537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ